bugün

/386
her zaman cok sevdigimiz, gunu ve saati gelsin diye cirpindigimiz dizidir. boylesine yogun bir senaryonun dizi olarak cekilebilmesi bile mucize iken kiymetinin bilinmemesi insani deli etmeye yetmektedir. herseyi bu kadar durustce ve okkali bir sekilde anlatmasindan dolayi biliyoruz ki kaldirilmak icin ustune oynanmadik oyun kalmamaktadir.
saçma rtük kuralları yüzünden, toplumun ahlakını yanlış yönde etkilediği gerekçesiyle behzat karakterinin evlendirildiği dizidir. bir kadın bir erkek dizisiyle kader arkadaşı olan dizidir aynı zamanda.
sanılanın aksine son derece vasat bir sezon finali sergilemiş dizimsi.

zaten 2. sezon komple traştı. boştu. vasattı.
arkadaş koca sezonu yedikleri kesik parmak en başta götünüze girsin demek istiyorum. kesik parmak kesik parmak diye koca sezon kafa ütülediler altından saçma sapan ve basit bir şey çıktı. katilin şu mal karı olmasına şaşıranlar var sayfalar dolusu teori tartışan var ne teorisi arkadaş? neyinden bahsediyorsun? diziye yeni eklenen karı tabi ki dizinin yeni katili çıkacaktı. ne olacaktı ya? ilk sezon eyvallah güzeldide 2. si vasat olan bir türk dizisinden bahsediyoruz. katilin diziye yeni uydurulmuş ve sırıtan şu hatun olduğunu ilk görüşte anlamayan gitsin kendini damdan atsın.

sözde profosyonel takılan kıvırcık elemanında o adamı kurbanlık koyun gibi getirmesi ayrı komedi. polise söye diyecem kendi polis zaten bildir , baskını yapsınlar bak bakalım parmağını oynatabiliyormu o gerzek karı?

anne ç. zaten fiyasko. bumu korumuş koca sezon? elini kolunu sallaya sallaya evini bastılar. bir bölüm sonrada yine elini kolunu sallaya sallaya öldürdüler. daha kendini koruyamıyor be?

sezonu komple takip etmedim zira dediğim gibi sıktı. toplasan 6 bölüm izlememişimdir ama fazla bile izlemişim anlaşılan.
güyya hatun bileğini kesmiş intihar etmiş yerde tek damla kan yok! şakamı bu? şaka herhalde.

ekşici naylon enteller gibi replik replik şuraya entry girincede dizi güzelleşmiyor bunu da belirtmekte fayda var.

edit: sezon finali değilmiş.
sol üst köşede 13+ ibaresi eksik olmayan dizi.
izlenilen en güzel diziler arasında uç noktalardadır.
saçma sapan dizileri çekenlerde 2 beyin lobu varsa emrah reyizde kaç lob var merak ediyorum. agbabuşun katil olacağı bence taa geçen seneden belliydi. adam kaç kere telefon bekledi kaç kere tokat yedi kaç kere rüyasında erik dişledi kütür kütür. ne biçim bölümdü o emrah reiz, o nasıl rol kesmekti erdal abi, mine yenge suna rolünü senden iyi oynayacak oyuncu var mı acaba?
dün akşam izleyemediğim için eve gelince hemen sarıldım nete. psikolojimi bozdu, bulmaca gibiydi. rtük ve ailesine iyi giydirdi amir ve ekibi. akbaboş,hayalet muhabbetlerini özlicez. *
--spoiler--
67. bölüm gerçekten bir harikaydı. çoğu kişi gibi bu bölümün şaşırttığını, siktir çektirdiğini ve bu yüzden güzel olduğunu falan söylemiyorum, çünkü çoğu şeyi belli etmişlerdi zaten. Ama bölüm bitince apışıp kalmamak elde değil. Behzat ç.'ye dair izlediğim en iyi bölümlerden biriydi. Yalnız merak ettiğim ercü sezon finaline gelecek ama ne yapacak? ne kaldı ki daha? sezon finalinde yine şule'yle ilgili bişeyler olacak gibi geliyor bakalım.

ayrıca katilin akbaba olduğunu hiç zannetmiyorum, nazlı olabilir belki, ama akbaba değil. Çünkü hem açık ettiler, hem de katil akbaba çıksa bir dahaki sezona karakter kalmayacak. değildir yani, en azından öyle umuyorum diyelim.
--spoiler--

Bir de hala senaryoyu emrah serbes yazdı zannedenler, vay emrah reyiz falan diyenler var, la kaç sene oldu adamlar boşuna mı yazıyor, ercan mehmet erdem diye? şu ismi iyice bi ezberleyin, emrah serbes kendisi de açıkladı 10 bölümde bir beraber yazıyoruz gerisi ercan'da diye. Daha ne demesi gerekiyor ki? ben de kitapları okudum ilk, emrah serbes on numara adam, kitaplar on numara, karakterler on numara, ama şu dizinin bu hale gelmesinde ercan mehmet erdem diye bir faktör var, bunu da anlayın artık.
bu dizi gerçekten yayından kaldırılmalı bu millette fazla geliyor. yarısından fazlası doğru ve kaliteden anlamadığı için gerek yok, survivor varken behzat ç nin ne özelliği var?
hayatım boyunca ilk defa bir dizi ağlatıyor beni. dünyanın gelmiş geçmiş en güzel dizisi.
--spoiler--

Nasıl abuklaşmadan mesaj verilir? Bu konuda behzat ç, türkiyede dizi çekenlere ders olarak gösterilmeli. Türkiyede kadın cinayetleri yüzde 1400 arttı. Artık istesemde unutamam bunu. O sahneyle birlikte kafama gömüldü artık. Bu kadar güçlü bir dizi işte behzat ç. işte bu yüzden devlet tarafından ayağını denk alması için uyarılıyor.

bölüme gelirsek,

Anne ç, behzat sana atarlanmakta haklıymış. Ne pis bir kadınsın sen. Senin gibi güç delileri, ne derse desin tiksinç tipler. amirime ayıp olmasa çakacağım küfürü ama, neyse.

Hayalet, bahtsız adam. Varoş hatun sevdi, katil çıktı. Entel hatun sevdi, içeri aldılar. Polis hatun sevdi, seri katil çıktı. Sen şu dakika gay olsan, neden lan hayalet demem sana.

Akbaba, sen katil olmasan şaşardım zaten. Son bölüm Ceset bulunca, kemik bulmuş enik gibi heyecanlandı, katil olmaman saçma olurdu zaten. Bu da sana hayaletten gesin. (bkz: Ne cins bi şeysin sen la)

cevo, sağlam adımlarla ilerledin, takdirlik adamsın, ama şu ilkokuldaki aşırı çalışkan bebe imajını bir türlü sevemiyorum, az amirimden feyz al.

harun, boş beleşsin, etkisiz elemansın. iki sezonda çözdüğün tek cinayet yok lan. Sende az cevodan feyz al. Olmadı mesleği bırak, edayla yeni bir hayata yelken aç amk.

Amirim, bıkkınlığın son raddesine geldi. ilk önce annesinin eline verdi rozeti, son sahnede ise artık kendi bile bırakmadı sayılır silahını, ağır geldi, üstünde durmadı sadece.

Sunam, maralım, dağ çiçeğim, o son lafın, behzatın üzerinden, hepimize ayar oldu. Bir kere daha duyarsız piçler olduğumuzu kanıtladın. Hayalet unutsa ben seni unutmam, bebeğimsin. (bkz: Bu kalp seni unuturmu ulan)

Son olarak sana gelelim küpeli kel, geçen bölüm selime saydırmıştım, ona rahmet okuttun ulan it. Sokakta yakalarsam karakter falan dinlemem ağzını burnunu kırarım, ayağna denk al.

--spoiler--
kesinikle eski kesik parmak cinayetlerinin katili akbaba değilidir. olamaz olmaz yani olmasında.

arkadaşı rehin alındığında silahı eli titreyerek ateş eden akbaba nasıl o soğuk kanlı cinayetleri işleyebilsin ki. bence katil akbaba değil akbanın tecavüze uğrayan sevgilisi adı nazlı mı neydi.
büyük ihtimalle akbaba, katlin sevgilisi olduğunu biliyordu ve ona yardım ediyordu.

çünkü hangi bölüm hatırlayamadım ama son bölümlerde olması lazım kız akabaya benim neler yaşadığımı bilmiyorsun gibisinden bişey dedi akbaboş da ben biliyorum hepsini dedi
yani akbaba katil olamaz hem kızın katil olma sebebi de var .....
akbaba son bölümde silaha kurşun koyarken kimsenin eline vermem bi daha demesinin sebebi de katilin kız oluğunun göstergesi.
içinde barındırdığı, devlet içinde mafya yada susurluk mirası yapıların ( memduh başğan, rahmetli büyük abi , ercümet çözer ve çetesinin ) kurtlar vadisi adı altında başka bir dizide de baş rol oynadıkları dizidir.
son bölümün gizli kahramanı cevdet dir arkadaş. bu nasıl bir bölümdü böyle? ne biçim bir dizidir ya? hayata küfür etmek istiyorum. işte o kadar...*
son bölümü ile geçen birkaç vasat bölümünü en iyi şekilde telafi etmiştir vasat yani türk dizisi gibi.aziz komserin torunu kendini pis özletmiştir.bu sezonun iki antipatik görünümlü karizma adamları şüphesiz aziz komser ve kel sakallı abidir.bölümün son sahnesi her sabah bir kere alındığı taktirde günün geri kalanında pilli bebek dinlemeniz adete şart olur.final haftası aman diyorum.
67. bölüm çok duygusaldı. Son zamanlarda işlenen kadın cinayetlerine atıfta bulunuyordu ve dizide savcıdan hariç neredeyse kadın rolü kalmamıştır. bu son bölüm anlayacağınız bir felaketti.
halen daha birilerinin akbabayı katil sandığı dizidir.

--spoiler--
son bölümde görüldüğü üzere akbaba katil değil. yalnız nazlı üstünde de şüpheler var. acaba sadece eski kocasını ve tecavüzcüsünü mü öldürdü yoksa seri katil o mu?
kimsenin dikkatini çekmemiş olabilir lakin akbabanın babası feci halde "katil kokuyor". ustura kullanmayı bilen berber, kardeşinin karısını sattığı adamları da muhtemelen tanıyor. enteresan bir baba oğul kavuşması izleyebiliriz.
--spoiler--
türk aile yapısına verdiği zararlar tavan yapmıştır. bir aile ancak bu kadar rahatsız edilebilir.!

(bkz: yüzde 1400)

eklenti: ironi türkçe değil haklısınız.
bu sezon çok az bölüm izledim ama son yayınlanan bölümle birlikte beni yine kendine bağlamış dizi

ercü de geliyormuş son iki bölüm iyi bi sezon finali olacak...
http://aylaklemur.blogspo...ve-pratikte-behzat-c.html
Ankara insanının kişiliğini çok iyi analiz edip başarı ile oynamakla beraber emniyet mensubu kişilerin gerçek yüzünüde ortaya çıkarmaktadırlar. bilinçli birer vatandaş olarak hayatın çok içinden olduğunu kabul etmemek elde değildir. başarılarının devamını diliyoruz.
star tv'de yayınlanan polisliğin yanlış hareketlerini gösteren saçma bir dizi.
savcı esra nın behzat a açıldığı sahne ile ağzıma sıçan dizidir..

ağlıyorum resmen.
katil behzatın eski hyundai. anasını siktiler o arabanın el frenini çeke çeke. en sonunda delirdi eleman inceden inceye seri katile bağladı. o da can lan!
68. bölüm fragmanı yayımlanmıştır, vay anam vay.
© copyright 2005 - 2026