bugün
- kemalizmin tek tipleştirme anti demokratikliği9
- akp'nin kızılelma sı vs chp'nin çeşme açılışı13
- recep tayyip erdoğan18
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması26
- chp döneminde hiç köprü yapılmaması9
- muharrem ince'nin atatürkçü olması9
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı10
- köksal engür14
- hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz15
- habakkuk9
- bulgarca afişlere ses etmeyen türkçü10
- anın görüntüsü22
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak23
- muharrem ince35
- kemal kılıçdaroğlu11
- kızların hoşlanma belirtileri17
- bir insan için 100 milyar galaksi yaratmak15
- sinan oğan44
- şanlıurfa'yı yine selin vurması10
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü32
- çocukken çok isteyip de aldırılamayan oyuncaklar22
- sahurdayız uludağ sözlük46
- bir baltaya sap olamadim10
- sözlük erkekleri toplatılsın kampanyası9
- akp'nin yunan bağımsızlık gününü kutlaması12
- israil de başlayan gezi olayları20
- abdülhamid erdoğan vs altılı masa ittihat terakki11
- fatih erbakan8
- izmir denince akla gelen şeyler20
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması13
- doğu perinçek13
- atatürkçü değil iskilipli atıf hocacıyım20
- bir sigara mı yaksak10
- gençlerin hep dinsiz olması23
- balyoz yok diyenlerin tepesine balyoz indi8
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim67
- erdoğan'ın diploması yok24
- evlenme teklifi aldım sözlüğü bırakıyorum16
- şaka maka hala rte'yi savunan insanlar olması42
- atanan öğretmenler neden bu kadar seviniyor28
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- kitap okumuyorsan bir hiçsin11
- en çok göze çarpan yazarlar12
- erkeklerin hoşlanma belirtileri15
- 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz16
- hikayeyi devam ettir8
- akp ince için imza topluyor yalanının patlaması12
- eve hırsız girdiğinde yapılacaklar11
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor11
- antalya daki rus nüfusunun 250 bine çıkması15

entry'ler (3877)
başından sonuna kadar toplumsal sınıf göndermeleri yapan, burjuvadan daha çok fakir sınıfı eleştiren film. fena değil.
Türklüğünü unutmuşlara Türklüğünü hatırlatan, Türk'ün Türk yurdunda Türk adıyla bir cumhuriyet kurabilmesinin önünü açan vatansever oluşum.
Sma hastası çocuklara destek olunsun diyen insanları bile terörist ilan eden bir mekanizmadır.
içini çekip, içine bir yerlere saklamak daha kolaydır çünkü.
Başkasının acıyan, teselli eden gözlerine katlanamayanlar için normal bir durumdur.
Başkasının acıyan, teselli eden gözlerine katlanamayanlar için normal bir durumdur.
zor bir çocukluk geçirdiğimi düşünmeye başladım.
''bu küçük sürprizlerin içinde canımı en çok acıtan playstation'a indirdiğim torrent oyunun yüzde 99'da hata vermesi oldu. hayata küstüm, ergen triplerine girmeyi bile düşündüm. okul servisinde kulaklıkla müzik dinlerken dışarıyı seyretmeyi bile deniyordum ki şarjım bitti. bu ipneliği de yaptı hayat bana. hayat benden bir şey almadı, hayat bana oyunlar oynamadı, hayat direkt olarak sikti beni.''
''bu küçük sürprizlerin içinde canımı en çok acıtan playstation'a indirdiğim torrent oyunun yüzde 99'da hata vermesi oldu. hayata küstüm, ergen triplerine girmeyi bile düşündüm. okul servisinde kulaklıkla müzik dinlerken dışarıyı seyretmeyi bile deniyordum ki şarjım bitti. bu ipneliği de yaptı hayat bana. hayat benden bir şey almadı, hayat bana oyunlar oynamadı, hayat direkt olarak sikti beni.''
10 yıl önce büyük duygu patlamasıyla yazmış olduğum epik yazı. 17 yaşıma rağmen beklediğimden az salaklık içeriyor, son kısım baya berbat. tek tip kıyafet uygulaması türkiye gibi gelir dağılımı aşırı bozuk ülkelerde kesinlikle olmalı *
lisede punk müzikle tanışmama vesile olan güzel grup. lise biteli 8 sene geçti hala dinlerim, o zamanlar ingilizcem yoktu anlamazdım; anladıkça daha da güzelleşti şarkıları.
öteki'dir.
insanın insana arasındaki en uzak mesafesi, karşısındakini öteki olarak gördüğü andır. öteki yaratmadan yaşamayı öğrendiğimizde robotlara dönüşeceğiz. yani insanın kaderi, birbirine bulunabileceği en uzak noktada yaşamaktır. mecazen.
o yüzden söylemiş zaten sartre hell is other people diye. other people olmasaydı kitap yazmazdı ama, ötekiye hem muhtacız hem de en büyük sorunumuz.
insanın insana arasındaki en uzak mesafesi, karşısındakini öteki olarak gördüğü andır. öteki yaratmadan yaşamayı öğrendiğimizde robotlara dönüşeceğiz. yani insanın kaderi, birbirine bulunabileceği en uzak noktada yaşamaktır. mecazen.
o yüzden söylemiş zaten sartre hell is other people diye. other people olmasaydı kitap yazmazdı ama, ötekiye hem muhtacız hem de en büyük sorunumuz.
başarısız bir günün ardından kitap fuarında çalışan bir öğrencinin önerisiyle aldığım 3 kitabını da severek okuduğum norveçli yazar.
soğuk havalarda insanları izlemek her zaman hoşuma gitmiştir, kitapları okurken soğukta oturmuş üşüyen insanları izler gibiydim.
soğuk havalarda insanları izlemek her zaman hoşuma gitmiştir, kitapları okurken soğukta oturmuş üşüyen insanları izler gibiydim.
the smiths şarkısı.
sözleri güzeldir. 01:58 şarkısı.
sözleri güzeldir. 01:58 şarkısı.
10 yıllık hayal kırıklığımın şahidi.
yıllar geçiyor, insanlar gelip gidiyor. bakış açıları değişiyor, fikirler evriliyor. hastalıklar geliyor, ömürler bitiyor.
tek bir şey değişmiyor, sokağın karşısındaki sokak lambası ve 5. katın camından ona bakan boş gözler. başka bir sokak lambasına başka bir evin camından bakmayı çok isterdim. insan bazen göz göze geldiği sokak lambasını bile seçemiyor, aciziz.
yıllar geçiyor, insanlar gelip gidiyor. bakış açıları değişiyor, fikirler evriliyor. hastalıklar geliyor, ömürler bitiyor.
tek bir şey değişmiyor, sokağın karşısındaki sokak lambası ve 5. katın camından ona bakan boş gözler. başka bir sokak lambasına başka bir evin camından bakmayı çok isterdim. insan bazen göz göze geldiği sokak lambasını bile seçemiyor, aciziz.
usta birliğinin ilk gecesinde okumaya başlayıp 1 hafta içinde bitirdiğim kitap. kendini tuşlu telefonun ışığıyla yorganın altında okutacak kadar güzeldir.
şimdi terhis olup her şeye yeniden başlamaya söz verdiğim günün üstünden 1 buçuk yıldan fazla geçti. yeniden başladığım tek şey, yeniden başlamaya çalışmak.
şimdi terhis olup her şeye yeniden başlamaya söz verdiğim günün üstünden 1 buçuk yıldan fazla geçti. yeniden başladığım tek şey, yeniden başlamaya çalışmak.
sürekli zihnimde çalan nirvana şarkısı.
who knows?
not me
ı never lost control.
kontrolü kaybetmek de hayatının kontrolünü elinde tutanlara özeldir belki de.
who knows?
not me
ı never lost control.
kontrolü kaybetmek de hayatının kontrolünü elinde tutanlara özeldir belki de.
nitelikli kitapları güzel çevirilerle basan yayınevi. instagram hesaplarından arada sırada garip paylaşımlar yapıyorlar.
çok geç izlemeye başladığım ve şu günlerde sürekli izlediğim dizi. gerçekten her anlamda çok başarılı.
bilim serisi başlığı adı altında bastığı bütün kitaplar çok kaliteli içeriklere sahip. kötü bir web siteleri var ve yıllardır değiştirmiyorlar. Türkiye'nin sahip olduğu az sayıda nitelikli yayınevinden bir tanesi.
başarılı çevirilere sahip yayınevi.
bu yayınevinden kitap alacaksanız kendi sitelerini kullanmanızı öneririm. ayrıca ara sıra hasarlı kitapları çok uygun fiyattan satıyorlar, hasarlı dediği kitapların coğunda hiçbir hasar yok.
bu yayınevinden kitap alacaksanız kendi sitelerini kullanmanızı öneririm. ayrıca ara sıra hasarlı kitapları çok uygun fiyattan satıyorlar, hasarlı dediği kitapların coğunda hiçbir hasar yok.
hayat var olmadığında saçma olan şeylerle de tanışma fırsatı bulamayıp, saçma yaftasını hayata yapıştıramayacağımızı düşündüğümüzde çok da saçma olmadığını görürüz hayatın.
hayat bir insana kötü geliyorsa, iyiyi tecrübe ettirmiştir.
hayat bir insana saçma geliyorsa, saçma olmayanı tecrübe ettirmiştir.
hayat bir insana boşa geliyorsa, işe yarar hissettirmiştir.
hayat olmasaydı düşünmenin ve dile getirmenin bile keyfine varamayacaktık. iyi ki varsın hayat.
hayat bir insana kötü geliyorsa, iyiyi tecrübe ettirmiştir.
hayat bir insana saçma geliyorsa, saçma olmayanı tecrübe ettirmiştir.
hayat bir insana boşa geliyorsa, işe yarar hissettirmiştir.
hayat olmasaydı düşünmenin ve dile getirmenin bile keyfine varamayacaktık. iyi ki varsın hayat.
yoktur.
hayata karşı hissedilen ilgisizliğin ürkütücü boyutlara vardığını hissetmeme sahip olan başlık oldu.
en sevdiğim bir yemek yok.
hayata karşı hissedilen ilgisizliğin ürkütücü boyutlara vardığını hissetmeme sahip olan başlık oldu.
en sevdiğim bir yemek yok.
sinirden olması muhtemel imla hatasına sahip cümle.