bugün
- insanların neden böyle olması6
- günün şiiri18
- sevilen kadının orasını burasını yalamak5
- ragnar rockefeller38
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- türk insanının paraya acımadığı harcamalar2
- sorumluluk denen yanılsama2
- 3 temmuz 2026 iü rektörü konuşması2
- cennet mahallesi göttingenli ethem3
- diamond bosphorus15
- zihni göktay2
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- 665 kırkpınar yağlı güreşleri2
- ona bir şey söyle12
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- market poşetini tek seferde açamayan insan2
- bursa da geri dönüşüm tesisinde yangın2
- deniz göktaş35
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- sürekli özür dileme kültürü2
- lahmacunun yanında ne içilir10
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- gocu'nun sağlığı3
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- velvet33
- çocukken içine kapanık olmak5
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- türklerin tembel bir millet olması8
- true nickli yazar6
- erling braut haaland3
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- selülit kadına yakışıyor4
- evli olduğunu saklayan kişi8
- viski içen erkek seksiliği4
- kocaman kelebek girdi dışarıdan3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- pandela 319
- cd devrinin bitmesi8
- bir amaca hizmet etmek4
- uysaljakoben3
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- ankara da nato zirvesi2
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma2
- serdal adalı2
Evde sürekli demlendiği halde günde iki bardaktan fazla içince garip hissettiğim hele bu sıcak ramazan gününde sahur da bir bardağı zor bitirebildiğm kışın kahveyi yazın kolayı tercih ettiğm cafelerde veya kahvehanelerde çay yerine oralet, kivi, kusburnu fln tercih ettiğim insanların nsl bağımlı olduklarını merak ettiğim ayrıca içtiğimde de şekersiz içtiğim çinde vatandaşın tekinin yanlışlıkla keşfettiği içecek.
bakan Cahit Aral "Artık çayınızı gönül rahatlığıyla içebilirsiniz. Zaten radyasyon kaynayınca geçiyor. Günde 20 bardak çay güvenli!"
sene olmuş 2012, kanser vakaları ile ülke kırılıyor, biz hala demlik demlik...
sene olmuş 2012, kanser vakaları ile ülke kırılıyor, biz hala demlik demlik...
afyonun bir ilçesi.
afyondan konyaya giderken karşınıza çıkar. konya ovasının başlangıcı sayılır. konyaya adanaya giden trenler de buraya uğrarlar.
afyondan konyaya giderken karşınıza çıkar. konya ovasının başlangıcı sayılır. konyaya adanaya giden trenler de buraya uğrarlar.
Çayın içinde bulunan fluorür maddesi diş çürümelerini önler.
seni çay içerken izlemek, seni çay doldururken, seni demlerken çayı... kimseler inanmasa da düpedüz sevap. -alper gencer.
ama bu kente gelirsen unutma beni ara, sana bir çay ve temiz yaralar ısmarlarım. -osman konuk.
çay henüz her şey bitmedi demektir. -cezmi ersöz.
ve oturdu mu bir masaya hakkını verir çay içmenin. -cahit zarifoğlu
çay içmeye gidenler vardı akşamüstü, parklara gidenler de duruma uymak kısaltıyordu günlerini artamayan eksilmeyen bir hüzünle. -turgut uyar
her gülümseyişin de tüm ülkeye çay ısmarlayayım, seninleyken bir yudum çay zenginleştirilmiş uranyum gibi enerji veriyor bana şebnem. - murat menteş
bütün gün kahvede oturdum yedek kulübesinde ve bir kardeşim saf dışı kalsın diye çay söyledim kahveden. -ibrahim tenekeci
aşkınla demlenmiş sıcak bir çay içmeliyim. küfürler saçıp etrafa, belalara bulaştırmalıyım ağrılı başımı. yokluğuna alışmamalıyım. -tarık tufan
bir çay bardağını başka başka tutan ellerin becerikliliği mi? görülmediği gibi ama var mıydı sanki görülmek isteyen var mıydı bir şeyler bekleyen yüreğimin eskittiklerinden. -edip cansever
iki çay söylemiştik orda, biri açık, keşke yalnız bunun için sevseydim seni.-cemal süreya
"dünya mı yıkılsın yoksa bir bardak çay mı içersin?" deseler, "ben çayımı içtikten sonra dünyanın canı cehenneme" derdim. -dostoyevski
ama bu kente gelirsen unutma beni ara, sana bir çay ve temiz yaralar ısmarlarım. -osman konuk.
çay henüz her şey bitmedi demektir. -cezmi ersöz.
ve oturdu mu bir masaya hakkını verir çay içmenin. -cahit zarifoğlu
çay içmeye gidenler vardı akşamüstü, parklara gidenler de duruma uymak kısaltıyordu günlerini artamayan eksilmeyen bir hüzünle. -turgut uyar
her gülümseyişin de tüm ülkeye çay ısmarlayayım, seninleyken bir yudum çay zenginleştirilmiş uranyum gibi enerji veriyor bana şebnem. - murat menteş
bütün gün kahvede oturdum yedek kulübesinde ve bir kardeşim saf dışı kalsın diye çay söyledim kahveden. -ibrahim tenekeci
aşkınla demlenmiş sıcak bir çay içmeliyim. küfürler saçıp etrafa, belalara bulaştırmalıyım ağrılı başımı. yokluğuna alışmamalıyım. -tarık tufan
bir çay bardağını başka başka tutan ellerin becerikliliği mi? görülmediği gibi ama var mıydı sanki görülmek isteyen var mıydı bir şeyler bekleyen yüreğimin eskittiklerinden. -edip cansever
iki çay söylemiştik orda, biri açık, keşke yalnız bunun için sevseydim seni.-cemal süreya
"dünya mı yıkılsın yoksa bir bardak çay mı içersin?" deseler, "ben çayımı içtikten sonra dünyanın canı cehenneme" derdim. -dostoyevski
kahveye bin basar, çay bizdendir, anadoludur. onun sıcaklığını ana ocağından başka hiçbir şey vermez. hele bi de o ince küçük bardaktan içildi mi zevklerin en güzelidir.
karadenizde üretilen bitkidir. eğer çay piyasadan kalkarsa türklerin neslinin tükeneceği görüşündeyim.
sigaranın pezevengidir.
sabah kahvaltılarının olmazsa olmazıdır. şekersiz içilirse asıl tadına varılır.
sigara sayesinde sevip benimsediğim canım içecektir. sigara kesinlikle kuru kuru gitmez. yanında en azından bir çay şart.
Türkiye dünya siyah çay üretiminde beşinci sırada yer alıyor ama dünya çay tüketiminde de dördüncü sırada geliyor.
denizciler için çok değerli olan mucizevi içecek.*
güneşli günde balkonda içmesi keyifli olan içecek.
kutsal yaşam kaynağı.
çaysız ve sigarasız bir hayat düşünemiyorum.
anavatanı güney ve güneydoğu asya olan bitkidir.
14 tane köye sahip olan afyon ilçesi.
böyle bir ilçe isminin karadeniz'den ziyade ege'de bulunan bir ilin ilçesine ait olması ise kelimenin çok anlamlılığından kaynaklı olsa gerek.
böyle bir ilçe isminin karadeniz'den ziyade ege'de bulunan bir ilin ilçesine ait olması ise kelimenin çok anlamlılığından kaynaklı olsa gerek.
şu an olduğu gibi fener maçını izleyerek yudumladığım muhteşem içecek. golde attık ki şimdi ayrı bi tadı çıkar bide 2 yi taktık mı o çay ayrı bi mükemmelliyet kazanır. neyse efenim çay güzeldir içiniz içirtiniz.
mis gibi palamut tavanın üstüne ilaç gibi giden geleneksel içecek.
Büskivi ile tüketildiğinde enfes bir tada sahip olan içecektir.
afyonkarahisar'ın bir ilçesidir. akşehir'le arası 15-20 dak. falandır.
işe bilimsel olarak bakmak gerekirse; fazla tüketimi sonucunda vücuda fazla tein(kafein) girmiş olur, bu da uykusuzluk, baş dönmesi ve çarpıntı gibi sorunlara sebep olur. Ayrıca çayın fazla tüketimi sonucu demir emiliminde azalma olduğu söylenmektedir. içerdiği antioksidanlar ise çayın en büyük faydalarındandır. Kahvaltıda içilecek bir veya iki bardak çay güne iyi başlamanızı sağlayabilir.
Benim açımdan bakarsak, çay olmazsa olmaz. içmediğim günler verimli geçmiyor gerçekten.
Benim açımdan bakarsak, çay olmazsa olmaz. içmediğim günler verimli geçmiyor gerçekten.
içimi ısıtan bana huzur veren içecek. aile ortamını çağrıştırır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar