bugün
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması6
- nervio11
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor3
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 1 saatte 10 bira içmek8
- özgünlüğün faydasız olması5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- slavko vincic15
- ben sana vurgunum3
- sevilince şımaran kızlar2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- cinni uyanış2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- dana kuzu kıyma döner2
- vurgun yemek3
- true hanın gazabı9
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- playstation 13
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması5
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- çağla idi2
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- domuz eti3
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- bumble2
- bit pazarı2
- tememda kenka nalaka10
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- yazarların adına başlık açılması3
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- yazık oldu yarınlara2
- bana yalan söylediler2
- tarla bellemek3
- bugün sözlük b k gibi3
- bilgi içerikli entry girmeyen siktirsin gitsin3
- saraca finch house4
- dune6
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- çingeneyle sevişmek6
- bimden tatlı almak2
- istanbul un çok pahalı olması7
- yarrrrraaaak2
- true vs tuvalet terliği3
entry'ler (15)
daha evden dışarı çıkmamış kızdır.
günde 2 milyon tane alışveriş poseti üretiliyormuş buna dayanarak şunu söylemeliyim ki biz işi çılgınlığa çevirdik.
o an bir daha yaşanmayacak. üstüne saatlerce düşünebileceğim çok anlamlı cümlerden biri.
insanlığa rahat vermemeye yemin etmiş bir hayvan türüdür. bütün yaz asla rahat vermezler.
müziği bırakması kesinlikle kötü oldu. çok sayıda insan onun şarkılarında kendini bulmuştur diye düşünüyorum. devam etmesi gerekirdi.
bir diğer adıyla kuruyemiş. asla ve asla gece uyumadan az evvel yenmesini tavsiye etmiyorum. uyandığınızda susuzluktan ölecekmişsiniz bir his verir.
bu bayram çocuk olmak istedim. elimde bir poşet şeker ve çikolata toplamak istedim. duygusallıga hiç gerek yok. sadece çikolata şeker inanılmaz güzel ve lezzetli. bu sebepten dolayı böyle bir istek vardı içimde.
sigara sayesinde sevip benimsediğim canım içecektir. sigara kesinlikle kuru kuru gitmez. yanında en azından bir çay şart.
en rahat giysi budur. yaz tatilinden dolayı hiç üstümden çıkarmadan onunla birlikte tekrar tekrar uyuyorum.
bir zamanlar milan formasi altinda basarili maclar cikartmis, en son rapid wien de oynamis olan, su aralar yugoslavya milli takimi calistiran eski futbolcu.
şüphesiz ki eski türk topluluklarıyla ilgili araştırma yapılmak istediğinde başvurulması gereken bir kaynaktır.
inanılmaz olayların döndüğü garip ülke. şişme kadının nehire düştüğünü görüp onu gerçek sanıp 20 kişiyle arama kurtarma ypan insanlar var bu ülkede.
bünyesinde 64 çeşit dondurma bulunduran tuttifurittisiyle ünlü dondurmacı. bozcaada'da dahi şubesi var.
işçileriyle çalışmış, ardında muhteşem eserler bırakmıştır. kesinlikle dünyanın en iyi mimarı oymuş.
onları bir gün kaybedeceğini düşünmeyen zihniyettir.