bugün

/244
kaza geçirdiğini duydum, geçmiş olsun dediğim yazar. buranın kurucu üyelerindenmiş sanırım.
(#15494185) formati takmayan birinci nesil modaretör kardeş* sözlüğün ulu sahibi.*
https://www.youtube.com/watch?v=QhY51O54Yxw
görsel
(bkz: #7114379) ile güzel bir noktaya değinen abimiz. reis.
(bkz: #7114379) aferin lan. biraz daha açık ol be dayı.

düşünceleri söyle. zaten vasat üstü bir adam şu tip bir hayatta ne kadar yarrak kürek adamlarla uğraştığımızı anlıyordur.

fikrini belirt. katılan olur katılmayan olur. sıkıntı yok. ama belirt. sik gibi durma orada.
hayatındaki tek ve en büyük başarısının; sözlük işine girmesi olduğunu düşündüğüm asosyal insan. evet, insan sarrafıyım.
(bkz: the modfather)
(#15743954)
az önce tanıştım kendisi ile yok yok öyle karşılıklı kahve içerek falan değil. sözlükte var olan yeniliklerden haberdar etti kendisi saygılarla değerli moderatörümüz.
yüce efendimizdir.*
ssg ile seviyede yer almasa bile fikir özgürlüğü açısından çok üsütüne çıkabilecek bir adam.

mallık yapmayıp internetin önemini kavramasını, insanların buna nasıl baktığını, ileride neler olacağını düşünmesi gereken bir adam işte.
ne alakası var bilmiyorum ama zall abimizin çocukluğunu ben rahmetli kemal sunal'ın kapıcılar kralı filminde oğlu rolünde oynayan ibraam'a benzetiyorum. zall deyince aklıma o geliyor lan işte.
sorulara cevap veriyor kesinlikle. aklınıza takılan bişey varsa sormaktan çekinmeyin arkadaşlar. *
dün girdiğim bir entryden 1 dk. sonra bana mesaj atarak sözlükteki sapıklara karşı ilgisiz olmadığını gösteren kurucu.
adam gibi adamdır.
ikinci kez baba oluyorum ya dedim; kutladı!
vallaha bak...
amerikan esintisi taşıyan ssg yanında fazlasıyla bizden, tam bir anadolu çocuğu.
tam bir çorumlu tipi var. ama bilmem nerelidir.
ikinci kez baba olanlara yardım ettiğini duyduk.*

(bkz: zall bize bohmir)
"za all" olarak birbirinden farklı anlamlar taşıyan bu kelimelerin anlamı kısaca "herkes için" iken zall senden kin ve nefret kusularak, tatmin olunan bu ortamı daha düzgün bir hale getirecek atılımları yapmanı bekliyorum.
yok artık, sen de mi 19 haziranlısın patron dediğim sözlüğümüzün biricik ismail ağasıdır.
hörmetler. *
beyler doğum günü partisinden yazıyorum. "abi ulu beni çok baydı. ben yalnız kalmak istiyorum yeaa. yeni bi sözlük kurasım var. bu arada bi yerden para bekliyorum gelir gelmez sana olan borcumu ödicem" deyip duruyor. lavaboya gitti fırsat bu fırsat yazayım dedim amk!

şaka bi yana doğum günü 11 şubat olan yazar. kutlıcam mı? hayır.
ne yani o da mı bizim gibi doğan bir insanmış!
biz onu.
yemez.
içmez.
tuvalete gitmez.
uymaz.
doğum gunu kutlamaz.
insan ustu bir varlık olarak görüyorduk.
fazla buyutmuşuz gözümüzde seni patron.*
kate lan bu.
biz bursa'lıların her zaman hemşehrimiz olarak gördüğümüz uludağ sözlük'ü türkiye'ye kazandırmış kardeşimiz.
© copyright 2005 - 2026