bugün

/244
an itibariyle anadolu üniversitesinde konusmakta, konusurken de salcaya çalışmaktadır
yiyen ama çalışan moderatörümüz, başımızın tacı, efendimiss. O değil de kendisine şu uludağ mobil konusunda teşekkürlerimi borç bilirim, düşünsenize hacı edit butonu bile var. Işyerindeki bilgisayardan iki entry gireceğim diye göbeğim çatlıyor ama telefondan giriyorum leb demeden lebtopu anlıyor. Teşekkürler zall, teşekkürler saz arkadaşları.
başıma bir şey gelmeyecekse ses tonunu beğenmediğim yazardır.
nasıl bir ideolojisi varsa kapitalizmin bütün olanaklarından yararlanıyor, sözlüğü outdoor reklam panosuna çevirdi, mahallenin uyanık bakkalı.
(bkz: müstehcen/#209445) diyaloğu yazarken yüzde yüz kafası güzeldi.
entrylerini en çok gammazlamayı sevdiğim sözlük yazarı.
genelde imla hatası göze çarpıyor.
yazık la kimin çocuğuysa. o kadar parayı sayarken yoruluyo garibim.
android telefon uygulamaları için zabah akşam çalışıyon da, hiç sormuyon; android telefonunuz var mı? fakir misiniz? aç mısınız açıkta mısınız? azcık harçlık ver de bi android de biz alak ismail abi!
(bkz: zoll bizi sevmiğir)
(bkz: zoll senin allahın yoh mi)
(bkz: sek sek sekerek ismoil)
adam bu saatte sözlük için çalışıyor. duyuru yapıyor falan. alın teri bu olsa gerek.

(bkz: zoll eyfon epps biz de çalişmiiyi) * *
(bkz: zoll seni kimler oldı kimler öpiyir seni)
(bkz: endroid diyorsın golbimi gırıyorsın nomıssız)
(bkz: zoll bizi çoylah edecah)
(bkz: zoll gelecah hepimizi sikecah)
uludağ sözlük ceo'su. daha tanışamadık.
mesajlara nazik ve mesafeli cevap veren yazar. ulu zall. bazen samimi oluyor, siz de aynı şekilde cevap yazarsanız yeniden resmileşiyor. ben nasıl istersem öyle olur adamı gibi.
niki "zol" diye okunan yazar. bilmeyenlere duyurulur. (bkz: bir arkadaş anlattı)
bana moderatörlük teklifi yapmamış yazar. o yüzden bende kabul etmedim zaten.
reklam troll'ü.
uludağ sözlük yazarlarının, ta 2006 senesinden beridir akıllarına getirdiği ve/fakat ne yazık dillendiremedikleri, cesaretlilik timsali söz. kısmet banaymış, sıkıysa cevap versin.
(bkz: zallama oturduğun yerden)
(bkz: sen zallsan ben de dokuzuncu nesilim)
teknoseksüel bir yazar.
yeni oyuncağını deniyii. *

ıphoneapp heral...

oynama evladım bozucaksın bak. *
sahte nick'i ile entry girecekken yanlışlıkla zall olarak entry girmiştir. yakaladım seni liseli.
© copyright 2005 - 2026