bugün

/244
sözlüğün cimcirbaşkanı.
sözlüğün hüseyin cimşir'i.
sözlüğün hüsamettin cindoruk u.
uzun zamandır (yaklaşık 1 ay) sözlüğe entry girmemiş 1. nesil moderatör .
yok mobil sözlükle yok video ile ilgili sorun yaşarsanız bana ulaşın diyor adama yazıyoruz nezaketen cevap bile vermiyor. bir daha da yazmam zall sana. *
(bkz: tavşan dağa küsmüş)
(bkz: başıma bir şey gelmeyecekse)
edit: günahını aldım adamın cevap verdi sağol patron. *
aynı benim gibi. içinden çok şey geçiyor ama anlatamıyor işte. **
(bkz: adam)

ek: zall bunu eksileyenler var haberin olsun. *
ssgden daha başarılı moderatör. ekşi sözlük uzun zamandır yerinde saymakta ancak zall sürekli sözlüğü geliştirme çabası içerisinde.
o biçim yazar.
adı ne la bu beyfendinin. adminin. *
son entrysini yaklaşık 2 ay önce girmiştir...ondan önceki entrysi de mayıs ayında girilmiş. hepside sözlüğün gelişimiyle ilgili...
ssg son entrysini bugün girmiş... normal bir yazar olarak...ondan önceki entrylerini de bugün girmiş...normal bir konuda, normal bir yazar gibi..

zall, yaz sen de biraz koçum. sahipsin diye çok sahiplenip dışlama kendini. sen de biraz rahat ol biraz. aramızda görmek istiyoruz seni.
değil mi arkadaşlar?
admin bana ulaş gibi iğrenç espirilere maruz kalan sözlük sahibi.
sözlük amı götü dağıttı haberi yok.

(bkz: uludağ sözlük çok bozdu)
nickinin anlamını merak ettiğim ev sahibi yazar.
samimi moderatör. aynı zamanda üstad bir coder.
size ciddi mesajlar atmıyor da, daha samimi cevaplar vermayı tercih ediyor.

hıyarını yediğim.
ilgili görsel: görsel
karmasını kendimi belirliyor acaba diye merak ettiğim moderatör. yalakası çok yada..

entrylerini takip ediyorum ve beğenmediklerimi eksileyeceğim sevgili zall.
--spoiler--
arkadaşlar, youtube linklerinin yanındaki ok işareti eklendi. o ok işaretine tıklayıp bi müddet beklediğinizde, youtube video'su uludağ sözlük video'ya ekleniyor. bu şekilde eklediğiniz video'yu kolaylıkla uludağ sözlük video'ya ekleyebileceksiniz ve video youtube'dan silinir mi derdi ortadan kalkacak. ancak burda dikkat edilmesi gereken nokta, telif hakkı barındıran müzik eserlerinin uludağ sözlük video'ya eklenmemesi gerekliliğidir.
--spoiler--

gece gece bu adam abdest bozar. yahu ok , ok deyip aklımıza neleri getiriyor.
gelişmeler den duyurduğu bilgiye pek de anlam katamadığım admin. o ok işareti nerede nasıl kullancaz amk ne diyon ?
(#16429844) entry mi daha yazmadan özel mesajdan cevaplayan şahıs. daha yazmadan cevap geldi entry ye lan.
Sırf merak için mesaj attım dönecek mi diye..
Evet döndü mesajımı yanıtladı.
O da bir insan o da bir ölümlü!
yaşasın zall da ölümlü bizim gibi..
yeşil tuşu oklayın diyen admin kişisi. çok mu gerekli sevgili zall.
uludağ video için çok çalıştı umarız yazarlarımız kıymetini bilirler bu fasilitenin. ayrıca yaran videolar tarzı yoğun video içeriklerinden oluşan başlıklara toplu bir ekleme yapılmasa baya bi zaman alır teket teker eklemek.
başlıklar açmasını entryler girmesini istediğim sözlüğün zeusu.
son açıklamasını detaylandırırsak maç ekleme ve müyap a ait şarkı ekleme manası çıkıyor. bilginize.
adam zeki beyler. aynı zamanda moderatör.
yeni yaptığı video zımbırtısına başkasının entrysindeki linki herkes ekleyebiliyor. mesac attım ne ayak diye biraz dolsun video kısmı bilerek böyle yaptım düzeltcem sonra sadece entry sahibi ekleyebilecek panpa dedi. mini çakal seni.
© copyright 2005 - 2026