bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek5
- ben geldim naneler30
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- 29 yaşında olmak3
- sinir bozucu şeyler6
- sözlük için ne yapabiliriz10
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar4
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- sigarayı neden seviyoruz5
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları12
- bir insana çirkin demek6
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- pasif içicilik3
- geceye bir şarkı bırak8
- fetiş nedir kime denir4
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- clydeless bonnie8
- zengin kızların güzel olması4
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- meme fetişizmi3
- kahvaltıda kola içmek3
- testere adamın dibidir3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- kemal kılıçdaroğlu konuşuyor2
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- pilavlı sohbet vs rakı balık6
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması3
- kuranda namaz yok8
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- yahudi mercedesi2
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- alt metin okumak2
- alkollüyken düşünülen şeyler2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- babanın sarhoş olması5
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- ayakkabının içine giren minicik taş2
- alkolü neden seviyoruz2
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- memur emeklisinin isyanı3
- the shining te jack neden deliriyor sorunsalı2
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- kışın dondurma yiyen tip2
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'e para emanet etmek23
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
adile naşit in babası aynı zamanda ünlü bir tuluat sanatçısı
2000 yılında yitirdiğimiz, Türk sinema ve tiyatrosunun emektar ustası.
1928 de doğan ve tam 55 yıl sahnelerde boy gösteren tiyatro ve sinema sanatçısıdır. adile naşit'in kardeşidir.
usta oyuncu Selim Naşit'in oğlu olan tiyatro sanatçısı. bir çok dizide ve filmde rol almıştır.
unutulmaz devekuşu kabare tiyatrosunun dünyalar tatlısı oyuncusudur. tam adı selim naşit özcan olan merhum, adile naşit'in abisiydi.
her şey çok güzel olacak filminde de rol almıştır.
her şey çok güzel olacak filminde de rol almıştır.
adile naşit'in erkek kardeşi. tiyatronun ne olduğunu ve oyunculuğun ne olduğunu bilen nadir insanlardan biri.
2000 yılında vefat eden yeri dolmaz tiyatrocu, dizi oyuncusu. benim için gülşen abi'de ki cimri patron rolüyle unutulmazdır. o kadar cimriydi ki bir gün kansere çare olacak diye kepeklerini bile boşa atmaz, biriktirirdi. bayılınca da kolonya yerine para koklatırlardı, ayılırdı hemen.
ermeni tiyatro oyuncusu ve kantocu amelya hanımın oğludur.
her şey çok güzel olacak'ta iyi oyunculuğun ne demek olduğunu göstermiştir. toprağı bol, mekanı cennet olsun.
rahmetli; devekuşu kaberede beğenerek izlediğim(dvd) sanatçılardan birisi.
"gülşen abi" dizisinde haluk bilginer ile oynamıştır.o diziyle tanımıştım kendisini.
adile naşit'in kardeşidir.
haluk bilginer ve zuhal olcay ile birlikte medeni haller dizisinde de rol almıştı. haluk bilginer in ot yemeği seven ve kendini nebatata vurmuş kalın gözlüklü babası rolundeydi.
(bkz: bul karayı al parayı)
(bkz: Patron Duymasın), (bkz: Vay Başımıza Gelenler), (bkz: Ne Olacak Şimdi), (bkz: Şark Bülbülü), (bkz: Köşe Kapmaca), (bkz: neşeli günler) gıbı fılmlerde ufak rollerde olmasına ragmen akıllarda yer etmıstır . 13 fılmde de seslendırme yapmıs olan harika bir tıyatrocudur .
adıle nasıt' in ağabeyı olmasına rağmen ondan cok daha genç gösterır. sener sen kahvede jılet satarken onun yuzunu keser .
adıle nasıt' in ağabeyı olmasına rağmen ondan cok daha genç gösterır. sener sen kahvede jılet satarken onun yuzunu keser .
Gazanfer Özcan'a hem tipi benzeyen hem soyadı aynı olan meslektaşı.
17 yıl önce bugün vefat etmiştir.
Kanserle olan mücadelesini kaybedip, 23 yıl önce bugün vefat etmiştir. Vay anasını diyorum. Bizim kuşağın tanıdığı ve bildiği oyunculardan. Ne yazık ki sonraki kuşaklar pek tanımıyorlar. Oyuncular, sanatçılar ve şarkıcılar da yaşadığımız döneme ait. Brad Pitt bugün benim gibi 50'li yaşların başındaki kişiler için yakışıklı ama 14 yaşındaki kızım artık bu adama bakıp yakışıklı demiyor. Şarkılar ve şarkıcılar da aynı. Bizim dinlediğimiz insanları hiç tanımamış ve hiç tanımayacak olan bir nesille temas halindeyiz.
Selim Naşit de ne yazık ki şu anda ergen olan kuşak boyunca neredeyse hiç tanınmayacak, bilinmeyecek ve seyredilmeyecek. O, şu anda da oluşmakta olan sanat denizi birikimimizin demir çekirdeklerinden . Bu yüzden dipe çöküyor ve ancak bugün ve gelecekte özel donanımlı kişilerce değeri bilinecek.
Selim Naşit de ne yazık ki şu anda ergen olan kuşak boyunca neredeyse hiç tanınmayacak, bilinmeyecek ve seyredilmeyecek. O, şu anda da oluşmakta olan sanat denizi birikimimizin demir çekirdeklerinden . Bu yüzden dipe çöküyor ve ancak bugün ve gelecekte özel donanımlı kişilerce değeri bilinecek.
Merhume adile naşit'in ağabeyi olur.
şimdiki nesil isim olarak tanımaz. yalnızca bazı yeşilçam filmleri sahnesinden hatırlayabilirler. neşeli günler filminde şener şen'in ziya rolünde kahvehanede satacağı jileti tanıtırken yüzünü doğradığı adamı oynuyordu. bir de şark bülbülü filminde de köyden istanbul'a gelen merhum kemal sunal'ın yanlış yönlendirmesi ile bul karayı al parayı oyununda parasını kaybeden adamı oynuyordu. bunun gibi , bahtsız adam rollerinin oyuncusu dur.
şimdiki nesil isim olarak tanımaz. yalnızca bazı yeşilçam filmleri sahnesinden hatırlayabilirler. neşeli günler filminde şener şen'in ziya rolünde kahvehanede satacağı jileti tanıtırken yüzünü doğradığı adamı oynuyordu. bir de şark bülbülü filminde de köyden istanbul'a gelen merhum kemal sunal'ın yanlış yönlendirmesi ile bul karayı al parayı oyununda parasını kaybeden adamı oynuyordu. bunun gibi , bahtsız adam rollerinin oyuncusu dur.
En bilindik rolü bul karayımal parayı sahnesindeki kemal sunal tarafından ocağına incir ağacı dikilen gariban vatandaştır.
Her şey çok güzel olacak filminde cem Yılmaz'ın ve mazhar alanson'un babası rolünü canlandırmıştır.
Ben yasaklar'daki rolünü hatırlıyorum asıl. Özellikle de 'plajda yasaklar'
--spoiler--
Zeki alasya: plajda çadır kurmak yasaktır
Selim naşit: anlayamadım efendim
Zeki alasya: plajda diyorum çadır kurmak yasak
Bir de kampta üstü çıplak gezmek yasak olduğu için tan gazetesini üstüne geçirdiğinde zeki alasyanın "ulan şimdi daha müstehcen olmuşsun tan gazetesi takmışsın " demesine iyi gülmüştüm
--spoiler--
--spoiler--
Zeki alasya: plajda çadır kurmak yasaktır
Selim naşit: anlayamadım efendim
Zeki alasya: plajda diyorum çadır kurmak yasak
Bir de kampta üstü çıplak gezmek yasak olduğu için tan gazetesini üstüne geçirdiğinde zeki alasyanın "ulan şimdi daha müstehcen olmuşsun tan gazetesi takmışsın " demesine iyi gülmüştüm
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar