/8
(bkz: gecenin popüler kadını)
iyi ki doğmuş olan kokoreç-badi. bi de midye. ama tavada olmayacak.
doğum gününü kutladığım, nice mutlu yıllar dilediğim sıcakkanlı yazar.
dogum gununu en içten dileklerimle kutladıgım yazar. nice yıllara.
benden tamı tamına 10 gün önce doğmuşmuş.***
kutlarız efendim. nice mutlu yıllara.
bir ömür boyu mutlu olmasını ve her zaman gülümsemesini dilediğim yazar.
tanımam etmem, ama dün hüzünlü bir yazıma binayen yolladığı mesajla yüzümü gülümseten yazar. nice senelere.
Huyu huyuma denk, suyu suyuma denk.

dileğim, bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması, nice mutlu yıllara...
hayatta hep başarılı olasın ve her şey gönlünce olsun.
doğumgününü kutladığım hediye olarak fast and furious tadındaki kapışmamızda kendisine bir miktar avans vereceğim yazar kardeşim. ayrıca bugün şansa her zamankinden çok ihtiyacı olacak ama merak etmesin herşey iyi olacak.
elinde bir adet şapkadan çıkmış yavru tavşan olan ve yavrucağa ev arayan yazar.
ev hayvanat bahçesine döndü yahu.
doğum günü kutlu olasıca, hep de mutlu olasıca geleceğin meslektaşı. bir de bana trip atan yazar. ömer abiden * kendisine çikolata alacağım hemi de en pahalısından alacağım üzerine de mum yakacağım aman petrolcü, canım petrolcü. *
akıllara midye, kokoreç, bok zirvesi, petrol ve doğalgaz gibi kavramları getiren, sığ düşüncelilere -yobaz işte- verdiği güzel cevaplarla -ayar işte- yüzde -bende- sık sık tebessüm yaratan, bugünü doğum günü olan yazar kişisi.
bahçeli tarafına gönderilmek üzere bir adet kakaolu pasta yolluyoruz, kabul et

--spoiler--
g. evil kakaolu pasta uygulaması başlatıyor, kabûl ediyor musunuz?
--spoiler--

ıyy... tamam yapmayacağım bir daha aynı espriyi. *
bir kaç dakika geç kaldım ama iyi ki doğdun demeden geçmek istemedim dediğim yazar kişisi.

allah uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin. *
iyi yazar. gerçekten.
tarafımdan yanlış anlaşılmış; bu yüzden kendisi hakkında yazdıklarımı sildiğim yazar."kusurakalmasın" artık dediğim yazar deyip bu konuyu kapatıyorum.
sol sütündaki başlığı görünce mankenlerden uzak durmasını tavsiye ettiğim yazardır."m" farkı ile yırtarım diye düşünüyorsa yanılan yazardır.
(bkz: zayıflamak için pamuk yiyen manken)
haber vermeyen yazar.* *
benimle 10 kilometre koşabileceğini iddaa eden yazardır. geride kalan dondurmaları ısmarlar yazarı..
orjinal ile orijinal arasındaki farkı bilmeyen yazar. ayıplarlar.
beni "alenen" tehdit eden yazar. Somut eylemler isteriz.
asparagas haberler çıkaran, ne kadar tembihlesem de bazı şeyler söylemekten çekinmeyen yazar ayrıca. hayatta başarılar diliyorum kendisine.
msn adresimin hacklendiği söylentiler arasındadır.
küfür edersem bilin ben değilim. *
çıtır bir kişiliktir kendisi. geceleri yatmasını dört gözle bekliyorum ki sözlüğün çıtır kontenjanı bana kalsın.
müzik zevki takdir edilesi..
© copyright 2005 - 2026