bugün
- yasak cinsel ilişkiler12
- hala mehdiye deccale inanan insanların olması6
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- gocu'nun 2 günde unutulması11
- kadınların bilerek kavga çıkarması5
- finansal yeniden yapılandırma sözleşmesi3
- inci sözlük11
- finansal yeniden yapılandırma çerçeve anlaşması3
- abberline ın yeni hesabı12
- bornova girişindeki ikiz kuleler3
- hepinizi yazdım bir kenara8
- deniz göktaş6
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- torbalı3
- 2026 yılında 2000 model opel vectra almak3
- yasaları çiğneyip içeri tıkanınca ağlayan zevat5
- gurbuz bin ismetinovic bin mehdiyiç inç vinç boliç3
- mitsubishi lancer2
- true'nun çaylak olması3
- judas'ın ölmesi6
- ekşi sözlük7
- süzer plaza2
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması7
- yilan hikayesindeki kursat7
- nihayet bitti çaylaklık4
- opel astra g2
- yağmurlu gece3
- s'i l v'e r m'i s t17
- ben peygamberim diyenlerin deli olduğu gerçeği2
- allah'ın yeryüzündeki halifesi imam mehdi4
- 2003 model seymbol alınır mı9
- opel vectra b2
- gusl abdestinin kokeni tanah tır4
- queen taverna4
- ismet adının kuranda geçmemesi2
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
- fiat egea cross2
- mutluluğun yan ürün olması hali2
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık5
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- nasıl faydalı olunur4
- kemal kılıçdaroğlu5
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak3
- bana onu sormayin6
- romanya53
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek2
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- ilber ortaylı'dan istanbul gezi rotası tavsiyesi2
pammuk pirenses
kardeşim girmeyin bu kişiyle iddia ya middia ya kazanıyo bi şekilde.
(bkz: asi)
iyi gün dostu..
bir süre buralarda olmayacak ama aslında her zaman bizle olmaya devam edecek yazar.
bu arada,
eleştiriler kurumların / oluşumların daha iyi bir hale gelmesi için yapılır. eleştiriyi alırsınız yada almazsınız bu kişiden kişiye değişir. ama ne olursa olsun eleştiri yoksa gelişim de olmaz bunu unutmayın.
bunu kabul ediyorsanız ne ala
etmiyorsanız hatalı olan eleştiri yapan değil sizsiniz demektir.
pammuk üzülmesin, sinirlenmesin. susturulmak sadece soyutsal kalacaktır. düşüncelerin her zaman yine bizledir unutma.
bu arada,
eleştiriler kurumların / oluşumların daha iyi bir hale gelmesi için yapılır. eleştiriyi alırsınız yada almazsınız bu kişiden kişiye değişir. ama ne olursa olsun eleştiri yoksa gelişim de olmaz bunu unutmayın.
bunu kabul ediyorsanız ne ala
etmiyorsanız hatalı olan eleştiri yapan değil sizsiniz demektir.
pammuk üzülmesin, sinirlenmesin. susturulmak sadece soyutsal kalacaktır. düşüncelerin her zaman yine bizledir unutma.
moderasyonu eleştirdiği için 3 değil, 5 değil, tamı tamına 30 gün çaylak olan yazar. eleştiri derken küfür etmemiş, hakaret desen o da yok. sadece iş yapmadıklarını söylemiş ki kendi düsüncelerini burda yazabilmek en doğal hakkı. hak derken, moderasyonu eleştirmek çaylaklı sebebi midir? modların böyle bir hakkı var mıdır? sanırım birilerinin bunu düşünmesi ve düşündürmesi gerek.
tanım mı; göz göre göre haksızlığa uğrayan yazar.
tanım mı; göz göre göre haksızlığa uğrayan yazar.
moderasyonu eleştirdiği için çaylak olduğu ithamını ispata davet ettiğim yazar. böyle bir kanıya hemen nasıl da varılıyor anlamıyorum. ben onlarca kez çaylak olduğum halde bir kez bile böyle bir ithamda bulunmadım da. kendisi bunu ispatlayamıyorsa gördüğüm kadarıyla bir sürü sözcüsü var onlar aracılığıyla kanıtlarını sunsun sözlüğe.
kendisiyle ilişkisi tespit edilen tüm yazarların hesabı silinen uuser.
merakla bekliyorum sıra ne zaman bana da / bize de gelicek diye.
merakla bekliyorum sıra ne zaman bana da / bize de gelicek diye.
pek çok erkekten daha delikanlı, vatanına, cumhuriyetine sahip çıkan yazardır. sayılı gün geçer ama buraya döner mi bilinmez, giden her yazar gibi.
kavalyesi silik olduğu için artık sözlüğe giremeyecek yazar.
(bkz: kavalyesiz almıyoruz)
(bkz: kavalyesiz almıyoruz)
(#973182) sadece ve sadece bu entry'i bile insanın tüylerini diken diken etmeye yetiyorsa , çaylak yapılmasını kolay kolay sindiremeyeceğim , bana yobazların korkulu rüyası olduğu gibi bir izlenim de veren , fikir sahibi insan kolay yetişmiyor memlekette kıymetini bilelim de demek istediğim yazar kişisi .
bodrum'da sefa süren yazar. kıskanıyorum, var mı ?
(bkz: #740550) entrysi ile beni maziye goturup, farkli duygulara sevk etmis yuce sahis..
gece münasebetiyle tanıştığımız, ankaralı olduğunu ve susuzluktan çektiğini öğrendiğim yazar.
play station 3 satan yazar.
arkadaşıma sprite'tan çıktı, kendisi paraya ihtiyacı olduğu için satıyor, ben de param olmadığı için alamıyorum.
belki alabileniniz olur, kendisi kutusunda sıfır.
arkadaşıma sprite'tan çıktı, kendisi paraya ihtiyacı olduğu için satıyor, ben de param olmadığı için alamıyorum.
belki alabileniniz olur, kendisi kutusunda sıfır.
muhabbet kuşu isteyen varsa yardımcı olabilecek yazar.
minicik bi gör, daha 2 aylık, ele avuca gelmiyo zaten, bi marul koy, bi hafta gider. *
daha burnunun rengi tam oturmamış okadar küçük yani.
edi: ben sizden oy mu istedim? oy vereceğinize ev bulun yazıktır ramazanda dışarda kaldı hayvancağız.
minicik bi gör, daha 2 aylık, ele avuca gelmiyo zaten, bi marul koy, bi hafta gider. *
daha burnunun rengi tam oturmamış okadar küçük yani.
edi: ben sizden oy mu istedim? oy vereceğinize ev bulun yazıktır ramazanda dışarda kaldı hayvancağız.
o küçücük mini minnacık arabasıyla beni düelloya davet eden kendini bilmez yazar. cesareti hoşuma gitti o ayrı. birde muhabbeti iyi farkettim.
bugün itibariyle doğum günü kutlu olandır.
iyi ki doğmuş olandır. iyi ki tanımış olduğumdur.
bu sözlükte yazmamın nedenlerinden biridir. düşüncelerinin çocuğunun altına imzamı attığımdır.
buddymdir. sabaha kadar sıkılmadan konuştuğum, muhabbet ettiğim ve dertleştiğimdir. çok sevdiğimdir.
nice yıllara. iyi ki varsın.
iyi ki doğmuş olandır. iyi ki tanımış olduğumdur.
bu sözlükte yazmamın nedenlerinden biridir. düşüncelerinin çocuğunun altına imzamı attığımdır.
buddymdir. sabaha kadar sıkılmadan konuştuğum, muhabbet ettiğim ve dertleştiğimdir. çok sevdiğimdir.
nice yıllara. iyi ki varsın.
(bkz: buraya entry gelecek)
dediydim.. ahan da geliyor..
benden takriben 3 gün sonra dünyaya gözlerini açan şeker küpü.. neden böyle iyi anlaştığımızı merak eder eder eder dururdum.. (biribiri biri biri lerine bak'a bakabaka dururum aklıma geldi nedensizce.. affet beni..) meğersem başakmış.. garip olansa benim bunu yeni fark etmem.. neyse, bundan fazlası saçmalamaya tekabül edecek.. ben zaten anlatmak istediklerimi binlerce kelimeye dökerek anlattım zaten, şimdi yine/yeniden bi uzun yazı böyle.. gereksiz geliyor..
mutlu yıllar.. umarım hayatın sana getirdikleri senden götürdüklerini aratmaz.. ve umarım gülümsemen kaybolmaz hiç.. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
dediydim.. ahan da geliyor..
benden takriben 3 gün sonra dünyaya gözlerini açan şeker küpü.. neden böyle iyi anlaştığımızı merak eder eder eder dururdum.. (biribiri biri biri lerine bak'a bakabaka dururum aklıma geldi nedensizce.. affet beni..) meğersem başakmış.. garip olansa benim bunu yeni fark etmem.. neyse, bundan fazlası saçmalamaya tekabül edecek.. ben zaten anlatmak istediklerimi binlerce kelimeye dökerek anlattım zaten, şimdi yine/yeniden bi uzun yazı böyle.. gereksiz geliyor..
mutlu yıllar.. umarım hayatın sana getirdikleri senden götürdüklerini aratmaz.. ve umarım gülümsemen kaybolmaz hiç.. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
doğum günü kutlu olasıca yazar. iyiki doğdu yazarı. ne mutlu onu tanıyanlara. *
"bir ömür mutlu ol" demek istediğim yazardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar