bugün

/8
sınıf ayrımı yapmayan rasyonel, demokratik uuser.
yazar tenzih eder, dördüncü nesilleri özellikle. öyle bir tenzih eder ki gözlerinize inanamazsınız. *
zirveye gelip de karşılaşamadığımızı sandığım ya da geleceğim deyip de kandıran yazar. * canı sağolsun.
muhalif olmak uğruna kendini yıpratan yazardır.
tikilerin kraliçesi...
msnde geç cevap veren, hatta hiç konu$mayan, sürekli uyuyan insandır. *
kıvırcık redbullcu*, kanımca sözlüğümüzün neşe kaynağıdır.
son derece sıcakkanlı ve hanımefendi bir yazar. birkaç özel mesaj sohbetimiz olsa da bu şekilde tanıdığımdır.
3. nesil çaylak kişisi. geçmiş olsun.
tanım : sevdiğim fakat kızdığım yazar...

e be buddy, ne diye böyle gereksiz polemiklere girişirsin ya gereksiz kişilerle ? bak, olan sana oldu. çaylak oldun, aferin. tutacaktın çeneni, yazmayacaktın bir şey, eğlenen de kendi çapında eğlenecekti; yazık oldu bak... duyma sinek vızırtılarını falan, bak keyfine. diyen ne derse dersin, sen takma. neyse artık, geçer bir kaç güne çaylaklığın, sen de bir daha yoğurdu üfleyerek yersin...
gereksiz bir diyalog yüzünden, bir anlık sinirle çaylak olduğunu düşündüğüm yazar. en kısa sürede dönmesi dileğiyle.
pek bir afilli entry isteyen abla yazardır. ben çaylaktım o benim için entry girerdi, gün geldi o çaylak oldu ben onun için entry giriyordum. bu hiç aklıma gelmezdi. korkuyorum..
ileri görüşlü...

pammuk:
var ya istanbul'da olmasaydın da keşke gelseydin çok güzeldi
RwM!...:
nereye kız?
pammuk:
anıtkabir
RwM!...:
yaa di mi
RwM!...:
1 milyon insan toplanmış maşalla
pammuk:
geçti geçti
RwM!...:
neyse bi dahakine artık ahah
pammuk:
bidahakine kadınlar katılamayabilir
canım yazar.

13 milyonu 1 adam eder mi ?

- etmeeeez

bence de.
pamuk'un çift m ile yazılmışı... *
ayar insanı.. *
önce * bayağı bir yazım yanlışı yapan sonra da alınan yazar.
(bkz: hiç yakışmıyor sana)
gece gece baya* yarılmama sebep olan müthiş yazar. sen hep var ol emi, canım buddy'm benim. emellerimizi elbet bir gün uygulayacağız... ava çıkıyoruz. *
ayarlarına kurban.
yirim kişisi.
gerçek Türk.
Atatürkçü.
demokrat, laik, atatürkçü.
ne şüphe.
nitekim anlamadan yorum yapmak ayar vermekse evet galiba ayarcı. *
bu arada hanımefendiymiş.*
memnun oldum denilesi hanımefendidir.
edit:wallahi iyi niyet göstergesi.ayar falan değil.*
http://www.rte.com diye bir site keşfedip...dahası a.k. partiyle alakası olmayan bu sitedeki amblem niyetine konulmuş ampülü gösterip, gece gece bana eğlence çıkarmış yazar kişisi.

işin gücün yok mu lan.*
canımın sıkkın olduğu anda bana (bence) güzel bir mesaj çekip duygulandıran yazar. tanımıyorum seni ama iyiki varsın. iYiKi SENiN GiBiLER VAR!
tebrik edilesi yazar
gecenin bir yarısı bana utanmadan ayar vermeye kalkan ve cahil muamelesi yapan, ama görüşleriyle nacizane takdirlerimi kazanan sempatik nickli yazar.
bir anlık klavye hatasını yüzüme vurmaktan çekinmeyen fütursuz, uyuz, gıcık yazar...sempati ile antipati arasında gidip gelmekteyim...sempati, antipati, sempa..an...* *
(bkz: hidrofil pamuk)
© copyright 2005 - 2026