bugün
- ekşi sözlük12
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- osuruktan şiirler47
- evde pide yapmak7
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- zeki olmanın avantajları4
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- kavga yok mu ya5
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- anın görüntüsü30
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- giysi fiyatlarının uçması12
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- twin peaks3
- vedat muriqi6
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- beni neden sevmedin3
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- anne pizzası10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- ben geldim kerkenezler19
- aleksey batrakov14
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- dinci ve müslüman kavramları8
- yenilgisiz tek şampiyon5
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- fenerbahçe17
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- arkadaşlar hoşçakalın3
- şoförün yan koltuğu4
- putin türkmüş11
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- geceye bir şarkı bırak11
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- ismail kartal'ın kovulması3
- zorunlu eğitim12
- barış alper yılmaz3
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- trileçe7
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
Adam resmen insanların yaşlanmasına takılmış. ne billimci dayıdır.
Bir röportajında kameraya bakıp ''oh oh , yaşım 44 ve saçlarımda beyaz yok çok iyi ''demiştir.''
karşımdaki kişinin saçlarından yaşlandığını hemen anlarım.Saçları dökülüyorsa,saçları beyazlamış ise bağışıklığı çökmüştür ve yaşlanmıştır'' gibi boş boş konuşan,arif verim'linin bile ''abuk subuk konuşma, seni tedavi etmek lazım. yardımcı olabilirim'' dediği bir insan.
Her röportajında belli yaşa gelmiş insanlara ''gidici'' gözüyle bakmayı kendine hobi edinmiş.
Farelerle yaptığı deneylerden insanlar için çıkarım yapıp, tezler sunuyor gibi gözükse de, oradan buradan arak yaptığı bilgileri tekrarlayıp duruyor.
Ona,farelerin kaynanası olmadığını,kira sorunları olmadığını hatırlatmakta fayda var.
Bir röportajında kameraya bakıp ''oh oh , yaşım 44 ve saçlarımda beyaz yok çok iyi ''demiştir.''
karşımdaki kişinin saçlarından yaşlandığını hemen anlarım.Saçları dökülüyorsa,saçları beyazlamış ise bağışıklığı çökmüştür ve yaşlanmıştır'' gibi boş boş konuşan,arif verim'linin bile ''abuk subuk konuşma, seni tedavi etmek lazım. yardımcı olabilirim'' dediği bir insan.
Her röportajında belli yaşa gelmiş insanlara ''gidici'' gözüyle bakmayı kendine hobi edinmiş.
Farelerle yaptığı deneylerden insanlar için çıkarım yapıp, tezler sunuyor gibi gözükse de, oradan buradan arak yaptığı bilgileri tekrarlayıp duruyor.
Ona,farelerin kaynanası olmadığını,kira sorunları olmadığını hatırlatmakta fayda var.
"Annem babam binbir zorlukla pazarcılık yapardı, canını dişine takıp yük/patates taşırlardı." Benzeri bir cümle kurmasının akabinde; bankacı bir ailenin çocuğu olduğu ortaya çıkan yalancı, acıtasyoncu, popülist medya kişiliği.
Prof. Dr. Oytun Erbaş’tan asgari ücret yorumu: Fakir hayat en sağlıklı hayat.
Bu adam da hükümete yanlayacam diye yaktı kafayı aq.
bomboş bir insandır zamanında türkler covidden etkilenmeyecek gibi saçma sapan bir açıklaması ile ünlüdür.
Çok sempatik bulduğum prof doktor, çok fazla yemek insanı öldürüyor gerçekten zenginliğinde fazlası zarar adam doğru demiş adam.
yakışıklı güvenlikle beraber ege üniversitesi'nde sempozyum düzenlemeliler. bilim dünyası buna hazır.
bunlar ailecek garip. bu adamın ablası elçin tün izmirde kolej sahibi. kolejine iş görüşmesine gittiğinizde kadın müdürlerle görüşmenin ardından bir de sizinle kendi görüşüyor. mesleki yeterlilik konuşulduktan sonra konu bir şekilde ben üzerime rahat bir şeyler giyeyim noktasına geliyor. mesleki olarak parada anlaştık ama o hal tavırdan sonra iffetimi koruyarak uzaklaştım. abla sen neden böyle şuh şuh işler yapıyorsun ya?
Bu tarz ne çok utanmaz insan türedi ya.
Ekranlar da böyle garip tipler ilgi çekiyor diye çıkarıyor işte.
Ekranlar da böyle garip tipler ilgi çekiyor diye çıkarıyor işte.
dinlemediğimde son derece mantıklı konuştuğunu zannettiğim, dinlemeye başladığımda son derece mantıksız konuştuğunu farkettiğim ödemişli bilimadamı..
Altın almak, para biriktirmek bunlar gerizekalı şeyler, öyle bir hayat yok. Boşver, yaşa gitsin, para biriktirmeye de gerek yok. Çocuğuna miras bırakma, kendi kazansın demiş.
Lan , imamoğlu'nun diploması ile uğraşacağınıza şunun diplomasını araştırın olum.
her türlü saçma sapan program üzerinden karşıma düşmeye devam ediyor. engelliyosun, katıldığı başka bi saçma programdan kesitleri yine önüme fırlıyor. eleman virüs gibi.
Tuzlu ayran otizm yaparmış. Ben küçükken ayran içtiğim için mi atipik otizmliyim.
Ayran içersen ayrı düşersin otizmle ne alakası var?
otizmli bireylerde olağanüstü zeki insanlara rastlanma oranı,
normal popülasyona nazaran çok daha yüksek,
140 150 170 iq lu bireylerin çoğu aspergerler arasından çıkıyor.
otizm, beynin işlevselliğini etkileyen şahsına münhasır bir hastalık olmasına rağmen,
ben ezberciyim iddialarıyla kibrini alçakgönüllülük diye yedirmeye çalışması,
tamamıyla kalpazanlık.
normal popülasyona nazaran çok daha yüksek,
140 150 170 iq lu bireylerin çoğu aspergerler arasından çıkıyor.
otizm, beynin işlevselliğini etkileyen şahsına münhasır bir hastalık olmasına rağmen,
ben ezberciyim iddialarıyla kibrini alçakgönüllülük diye yedirmeye çalışması,
tamamıyla kalpazanlık.
laik mahalleden kovulunca muhafazkar medyada boy gösteren ve herşey hakkında konuşabilen kıvırcık bilim adamı.
Adam her konu hakkınfa konuşuyor istisnasız her konu hakkında.
Daha once Yazan olmustur elbet. tip, hal tavir itibariyle dikkat şahan çıkabilir karakteri gibi adam.
herkesin ayıkamıyacağı çapta donanımlı biri.
diksiyonuna bakıp da yargılayan sınıfta kalır...
diksiyonuna bakıp da yargılayan sınıfta kalır...
asgari ücretliye zenginliğin sınırı yok diye ahkam kesen oe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar