bugün
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- sözlüğün en sevilen yazarı23
- sorgulayan aklı insana kim verdi18
- teröriste sövmek artık yasak23
- ateistlerin yaşama amacı24
- saraca'nın şeklinin ve tipinin değişmesi7
- merhaba arkadaşlar4
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri8
- babadan alınan nasihatler4
- iğrenç insanlar bahçesi4
- katatespizartmasi3
- beyin yiyen amip3
- bir kızın kucağınıza oturması3
- kadıköy5
- velvet14
- ofsaytımsı7
- iyi öpüşen sevgili3
- yeter ulan artık19
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- fenerbahçe ve galatasaray şlden kaç puan alır3
- fenerbahçe25
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- kürtse de kürt insan seçiyor mu doğarken nolcağını3
- siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz6
- melih gökçek7
- fenerbahçe vs galatasaray19
- ratko mladiç7
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- dindarların çoğunun fakir olması8
- orijinal incil3
- tarihin en kötü lyonu14
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi6
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon6
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı8
- ülkedeki garibana yardım etmeyen dinci5
- salihli3
- diamond bey birader birader beydir7
- claudian clouds ve insan olmaya ceyrek kala aşkı6
- hiçbir ankette ismi olmayan yazarlar6
- ali şeriati4
- sarapci koala54
- türbanlıların beni hiç sevmemesi5
- lamine yamal'ın galatasaray'a döşeyeceği boru2
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- isa mesih3
- galatasaray'ın psg den yiyeceği gol sayısı2
- kamyon arkası sözler6
- biraderler biraderdirler6
- tamircisi ölünce satılan araba7
Adam resmen insanların yaşlanmasına takılmış. ne billimci dayıdır.
Bir röportajında kameraya bakıp ''oh oh , yaşım 44 ve saçlarımda beyaz yok çok iyi ''demiştir.''
karşımdaki kişinin saçlarından yaşlandığını hemen anlarım.Saçları dökülüyorsa,saçları beyazlamış ise bağışıklığı çökmüştür ve yaşlanmıştır'' gibi boş boş konuşan,arif verim'linin bile ''abuk subuk konuşma, seni tedavi etmek lazım. yardımcı olabilirim'' dediği bir insan.
Her röportajında belli yaşa gelmiş insanlara ''gidici'' gözüyle bakmayı kendine hobi edinmiş.
Farelerle yaptığı deneylerden insanlar için çıkarım yapıp, tezler sunuyor gibi gözükse de, oradan buradan arak yaptığı bilgileri tekrarlayıp duruyor.
Ona,farelerin kaynanası olmadığını,kira sorunları olmadığını hatırlatmakta fayda var.
Bir röportajında kameraya bakıp ''oh oh , yaşım 44 ve saçlarımda beyaz yok çok iyi ''demiştir.''
karşımdaki kişinin saçlarından yaşlandığını hemen anlarım.Saçları dökülüyorsa,saçları beyazlamış ise bağışıklığı çökmüştür ve yaşlanmıştır'' gibi boş boş konuşan,arif verim'linin bile ''abuk subuk konuşma, seni tedavi etmek lazım. yardımcı olabilirim'' dediği bir insan.
Her röportajında belli yaşa gelmiş insanlara ''gidici'' gözüyle bakmayı kendine hobi edinmiş.
Farelerle yaptığı deneylerden insanlar için çıkarım yapıp, tezler sunuyor gibi gözükse de, oradan buradan arak yaptığı bilgileri tekrarlayıp duruyor.
Ona,farelerin kaynanası olmadığını,kira sorunları olmadığını hatırlatmakta fayda var.
"Annem babam binbir zorlukla pazarcılık yapardı, canını dişine takıp yük/patates taşırlardı." Benzeri bir cümle kurmasının akabinde; bankacı bir ailenin çocuğu olduğu ortaya çıkan yalancı, acıtasyoncu, popülist medya kişiliği.
Prof. Dr. Oytun Erbaş’tan asgari ücret yorumu: Fakir hayat en sağlıklı hayat.
Bu adam da hükümete yanlayacam diye yaktı kafayı aq.
bomboş bir insandır zamanında türkler covidden etkilenmeyecek gibi saçma sapan bir açıklaması ile ünlüdür.
Çok sempatik bulduğum prof doktor, çok fazla yemek insanı öldürüyor gerçekten zenginliğinde fazlası zarar adam doğru demiş adam.
yakışıklı güvenlikle beraber ege üniversitesi'nde sempozyum düzenlemeliler. bilim dünyası buna hazır.
bunlar ailecek garip. bu adamın ablası elçin tün izmirde kolej sahibi. kolejine iş görüşmesine gittiğinizde kadın müdürlerle görüşmenin ardından bir de sizinle kendi görüşüyor. mesleki yeterlilik konuşulduktan sonra konu bir şekilde ben üzerime rahat bir şeyler giyeyim noktasına geliyor. mesleki olarak parada anlaştık ama o hal tavırdan sonra iffetimi koruyarak uzaklaştım. abla sen neden böyle şuh şuh işler yapıyorsun ya?
Bu tarz ne çok utanmaz insan türedi ya.
Ekranlar da böyle garip tipler ilgi çekiyor diye çıkarıyor işte.
Ekranlar da böyle garip tipler ilgi çekiyor diye çıkarıyor işte.
dinlemediğimde son derece mantıklı konuştuğunu zannettiğim, dinlemeye başladığımda son derece mantıksız konuştuğunu farkettiğim ödemişli bilimadamı..
Altın almak, para biriktirmek bunlar gerizekalı şeyler, öyle bir hayat yok. Boşver, yaşa gitsin, para biriktirmeye de gerek yok. Çocuğuna miras bırakma, kendi kazansın demiş.
Lan , imamoğlu'nun diploması ile uğraşacağınıza şunun diplomasını araştırın olum.
her türlü saçma sapan program üzerinden karşıma düşmeye devam ediyor. engelliyosun, katıldığı başka bi saçma programdan kesitleri yine önüme fırlıyor. eleman virüs gibi.
Tuzlu ayran otizm yaparmış. Ben küçükken ayran içtiğim için mi atipik otizmliyim.
Ayran içersen ayrı düşersin otizmle ne alakası var?
otizmli bireylerde olağanüstü zeki insanlara rastlanma oranı,
normal popülasyona nazaran çok daha yüksek,
140 150 170 iq lu bireylerin çoğu aspergerler arasından çıkıyor.
otizm, beynin işlevselliğini etkileyen şahsına münhasır bir hastalık olmasına rağmen,
ben ezberciyim iddialarıyla kibrini alçakgönüllülük diye yedirmeye çalışması,
tamamıyla kalpazanlık.
normal popülasyona nazaran çok daha yüksek,
140 150 170 iq lu bireylerin çoğu aspergerler arasından çıkıyor.
otizm, beynin işlevselliğini etkileyen şahsına münhasır bir hastalık olmasına rağmen,
ben ezberciyim iddialarıyla kibrini alçakgönüllülük diye yedirmeye çalışması,
tamamıyla kalpazanlık.
laik mahalleden kovulunca muhafazkar medyada boy gösteren ve herşey hakkında konuşabilen kıvırcık bilim adamı.
Adam her konu hakkınfa konuşuyor istisnasız her konu hakkında.
Daha once Yazan olmustur elbet. tip, hal tavir itibariyle dikkat şahan çıkabilir karakteri gibi adam.
herkesin ayıkamıyacağı çapta donanımlı biri.
diksiyonuna bakıp da yargılayan sınıfta kalır...
diksiyonuna bakıp da yargılayan sınıfta kalır...
asgari ücretliye zenginliğin sınırı yok diye ahkam kesen oe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar