bugün
- ölümden sonra asıl hayat9
- parayı neye gömüyorsunuz15
- togg14
- ümit özdağ'in gözaltısinin gerçek sebebi17
- seks yatağı11
- arkadaşlar bana türkçe öretebilirmisiniz12
- kocanıza mercedes alması için para verir misiniz15
- ak partili zekası22
- cemaat evine hiç gitmemiş insan14
- anın görüntüsü21
- 1 litre kola11
- ne yapıyorsun8
- erdoğan'ın muhalif herkese dava açması16
- sözlük yazarlarının kullandığı gsm şirketleri8
- elimi öperse barışırım dediğiniz yazarlar9
- her şeyi en güzel şekilde yarattık9
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar13
- imamoğlu'nun erdoğan'ı yenecek kişi olması10
- karınızı öper misiniz14
- arkadaşlar berem nasıl14
- tavuğun en güzel et türü olması9
- donald trump8
- zafer partisi'nin antalya mitingi9
- arkadaşlar eğitim için yardım eder misiniz13
- güne bir şarkı bırak10
- uludağ sözlük bir felsefedir14
- prunella28
- pınar zorlu8
- bana aşık sözlük kızları11
- galatasaray'ın ofsayt diye iptal edilen golü8
- para karşılığı cinsel ilişkiye girmek12
- doritoslu çiğ köfte20
- parayla satın alınamayacak şeyler10
- şambali11
- tadellenin 30 lira olması9
- yemek temizlik ütü yapan bulaşık yıkayan erkek19
- 19 ocak 2025 adana demirspor fenerbahçe maçı17
- 27 yaş altı yazarlar sözlükten silinsin kampanyası11
- arkadaşlar bu alınır mı22
- yemek yapmayı bilen erkek18
- pardonadinizasizmi23
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı36
- dana pirzola yiyen erkek8
- sıkılıyorum sözlük9
- tek arkadaşı sözlük olan insan10
- sözlüğe bir canavar bırak17
- 17 ocak 2025 hatayspor galatasaray maçı9
- uludağ sözlük ısparta zirvesi11
- 18 ocak 2025 beşiktaş samsunspor maçı8
- fakülte kütüphanesinde bulduğum eserler11
entry'ler (258)
özdağ, ak partinin en büyük kozudur. bunu aklınızdan çıkarmayın.
meral akşener bile akp'nin oyuncağı çıkmış, seçim sonrası hemen erdoğan'ın yanına koşmuşken cumhurbaşkanı adayı diye çıkardığı adamın akepeye yanlamasına çıt çıkarmayan birisi elbette kontrollü muhaliftir, meral'in kopyasıdır.
akp'nin tek gayesi var. muhalif kanadın birleşmesini önlemek. bunun için de alternatif muhalefetlere ihtiyaç var.
özdağ'ın cumhurbaşkanlığı seçimlerine etki edebilmiş olmasının arkasındaki en temel gerekçe, özdağ - soylu çekişmeleriydi.
milyonlarca insan bu çekişmeleri takip edip özdağ arkasında konuşlandı, destek verdi.
o naptı? seçime az bi zaman kala iktidarı unutup 7/24 muhalefete saldırmaya, kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar demeye başladı.
aday diye çıkardığı adam da erdoğanın koltuk altına girdi.
kimseye hesap vermedi, kusra bakmayın demedi. bizi bağlamaz diyip sıyrıldı, çünkü hesap verme gibi bi anlayışı da yok.
ne diyor? biz salağa, salak deriz.
salaksanız, adam size niye hesap verme ihtiyacı duysun. salak olmaya devam edin.
şu anda oynanan oyun da yine farksız.
üzerine mağduriyet binmeli, özellikle muhalif/öfkeli seçmen onun arkasında konuşlanmalı. çünkü akepe bunu çok sevdi. unutmayın, akepe tutan bir şeyin peşini cılkını çıkarana dek bırakmaz. sömürür.
bu mağduriyeti yaratıp chp üzerinde oluşan mağduriyeti unutturma, örtbas etme çabasına girdiler.
kitleler özdağ arkasında birleşecek, chp'ye asıl hedeflerine yaptıkları unutulacak, özdağ da kitleleri bi süre sonra tekrar chp'ye saldırtacak.
plan daima bu şekilde işliyor.
burada zp trollerine kanmayın. onlar da güdümlü, 7/24 chp chp saldırır dururlar aktroller gibi.
meral akşener bile akp'nin oyuncağı çıkmış, seçim sonrası hemen erdoğan'ın yanına koşmuşken cumhurbaşkanı adayı diye çıkardığı adamın akepeye yanlamasına çıt çıkarmayan birisi elbette kontrollü muhaliftir, meral'in kopyasıdır.
akp'nin tek gayesi var. muhalif kanadın birleşmesini önlemek. bunun için de alternatif muhalefetlere ihtiyaç var.
özdağ'ın cumhurbaşkanlığı seçimlerine etki edebilmiş olmasının arkasındaki en temel gerekçe, özdağ - soylu çekişmeleriydi.
milyonlarca insan bu çekişmeleri takip edip özdağ arkasında konuşlandı, destek verdi.
o naptı? seçime az bi zaman kala iktidarı unutup 7/24 muhalefete saldırmaya, kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar demeye başladı.
aday diye çıkardığı adam da erdoğanın koltuk altına girdi.
kimseye hesap vermedi, kusra bakmayın demedi. bizi bağlamaz diyip sıyrıldı, çünkü hesap verme gibi bi anlayışı da yok.
ne diyor? biz salağa, salak deriz.
salaksanız, adam size niye hesap verme ihtiyacı duysun. salak olmaya devam edin.
şu anda oynanan oyun da yine farksız.
üzerine mağduriyet binmeli, özellikle muhalif/öfkeli seçmen onun arkasında konuşlanmalı. çünkü akepe bunu çok sevdi. unutmayın, akepe tutan bir şeyin peşini cılkını çıkarana dek bırakmaz. sömürür.
bu mağduriyeti yaratıp chp üzerinde oluşan mağduriyeti unutturma, örtbas etme çabasına girdiler.
kitleler özdağ arkasında birleşecek, chp'ye asıl hedeflerine yaptıkları unutulacak, özdağ da kitleleri bi süre sonra tekrar chp'ye saldırtacak.
plan daima bu şekilde işliyor.
burada zp trollerine kanmayın. onlar da güdümlü, 7/24 chp chp saldırır dururlar aktroller gibi.
özellikle aktrollerin ağzında sakıza çevirdiği sözcükler bütünü.
iyi ezberletmişler.
iyi ezberletmişler.
bugün sözlük sağlam troll yapmış. üşenmiyor da eleman ahaha..
bilindiği üzre türk milleti için karısı, kırmızı çizgidir.
kimse hakkında konuşamaz, karısının muhabbeti hiçbir yerde yapılamaz.
bu tür başlıkların arkasındaki gizli güç( aka illüminati ) işte bu yerleşmiş anlayışı kırmayı hedeflemektedir.
karınızı sağda solda konuşturtarak sizin liboş bir götverene dönüşmeniz amaçlanmaktadır.
oyuna gelmeyin.
kimse hakkında konuşamaz, karısının muhabbeti hiçbir yerde yapılamaz.
bu tür başlıkların arkasındaki gizli güç( aka illüminati ) işte bu yerleşmiş anlayışı kırmayı hedeflemektedir.
karınızı sağda solda konuşturtarak sizin liboş bir götverene dönüşmeniz amaçlanmaktadır.
oyuna gelmeyin.
imamoğlu güven vermiyor diyen azılı bir akepetaparsa o zaman dibine kadar imamcıyız. imamogliiiiiiii geç başa imamogliiiiiii mümümühahahaha.... eved....
" milletin sandıkta verdiği mesajı aldık "
sözünü buradan anlasa anlasa akepe anlardı. helal olsun baya anlamışsınız mumumumumuhahahaha
devaaaaaaaaaaaaaaaam...
sözünü buradan anlasa anlasa akepe anlardı. helal olsun baya anlamışsınız mumumumumuhahahaha
devaaaaaaaaaaaaaaaam...
ve bunu en iyi erdoğan'ın bilmesi. sonrasında bahçeli'nin.
akepe iktidarı gücün parça parça değil bütün bütün elinden hızla kayıp gittiğini gördükçe elde kalan son gücünü - ki kendi gücü değil; devletin, milletin gücü - ortaya koyup siyasi yasaklar ve baskılarla bu adama zulmetmeye çalışıyor.
bu adama zulmedildikçe millet bu adamın arkasında daha güçlü, daha sıkı duruyor.
akepe iktidarını girdiği ilk seçimde iktidar yapan en büyük etken bu milletin mazlumdan yana oluşuydu.
akepe bunu unuttu ve bugün kendisi zulmeder hale geldi.
bu milleti koyun, kendini de milletin çobanı zannedenler günü geldiğinde bu milletin gerçekte nasıl bir millet olduğuyla muhakkak tanışacaklar.
ve bu millet; yolunda, pek çok zorlu sınavı aşmış bir biçimde yürümeye bir bütün halinde kararlılıkla devam edecek.
kimse durduramaz.
tarih böyle bir gücü yazmadı, asla da yazamaz.
göreceğiz.
bu adama zulmedildikçe millet bu adamın arkasında daha güçlü, daha sıkı duruyor.
akepe iktidarını girdiği ilk seçimde iktidar yapan en büyük etken bu milletin mazlumdan yana oluşuydu.
akepe bunu unuttu ve bugün kendisi zulmeder hale geldi.
bu milleti koyun, kendini de milletin çobanı zannedenler günü geldiğinde bu milletin gerçekte nasıl bir millet olduğuyla muhakkak tanışacaklar.
ve bu millet; yolunda, pek çok zorlu sınavı aşmış bir biçimde yürümeye bir bütün halinde kararlılıkla devam edecek.
kimse durduramaz.
tarih böyle bir gücü yazmadı, asla da yazamaz.
göreceğiz.
sözlüğün kalitesine yakışır bir entry girmişsin mümin kardeşim. buradan çıkabilecek max entry bu olurdu.
imamoğlu'ndan birine yönelen ifade :D dd
" 2019'dan bugüne allah aşkına, bir seçim bitti. seçimi kazandık. ellerini yakamızdan bırakmamaya çalışıyorlar.
kaç defa ellerini milletçe vurup yere düşürmemize rağmen hala elleriyle yakamıza yapışmaya çalışıyor.
böyle bir şey olmaz.
bu tam bir yüzsüzlük.
yani, 4 defa kaybettin hala uğraşıyorsun be kardeşim. böyle bir şey olamaz. "
https://www.youtube.com/watch?v=wNj-FtLTvWw
" 2019'dan bugüne allah aşkına, bir seçim bitti. seçimi kazandık. ellerini yakamızdan bırakmamaya çalışıyorlar.
kaç defa ellerini milletçe vurup yere düşürmemize rağmen hala elleriyle yakamıza yapışmaya çalışıyor.
böyle bir şey olmaz.
bu tam bir yüzsüzlük.
yani, 4 defa kaybettin hala uğraşıyorsun be kardeşim. böyle bir şey olamaz. "
https://www.youtube.com/watch?v=wNj-FtLTvWw
--spoiler--
muhalif olan herkese değil, hakaret eden herkese
--spoiler--
(bkz: bunlar çürük bunlar sürtük)
muhalif olan herkese değil, hakaret eden herkese
--spoiler--
(bkz: bunlar çürük bunlar sürtük)
--spoiler--
tayyip bunu da içeri attırmaya çalışır yakında...
--spoiler--
Ümit Özdağ'ın, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçundan hakkında soruşturma başlatılmasına neden olan sözleri:
“Hiçbir Haçlı Seferi, Erdoğan'ın Türk milletine verdiği zararı vermemiştir.”
https://x.com/haskologlu/status/1881247626684981596
tayyip bunu da içeri attırmaya çalışır yakında...
--spoiler--
Ümit Özdağ'ın, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçundan hakkında soruşturma başlatılmasına neden olan sözleri:
“Hiçbir Haçlı Seferi, Erdoğan'ın Türk milletine verdiği zararı vermemiştir.”
https://x.com/haskologlu/status/1881247626684981596
türkiye saati ile 8'de başlayacak yemin törenidir.
dünyanın gideceği yeni yolun, kırılmanın ilk anı olacaktır.
bakalım zırzop neler anlatacak.
dünyanın gideceği yeni yolun, kırılmanın ilk anı olacaktır.
bakalım zırzop neler anlatacak.
kral ile anlaştıktan sonra geri kalanın ne düşündüğü, söylediği trump'ın sikinde olmaz zira elon'ın seçimler üzerindeki gücü artık keskin.
doğrudan ingiliz seçimlerine müdahil olmaya ve hükümetleri yıpratmaya başladı.
kral da, al ne bok yersen ye ben uğraşamam diyip salar geçer. bizim padişah bırak sağı solu bütün yurdu veriyordu lavuklara.
eğer kralın elini kolunu bağlayan bi şeyler varsa - epstein adası - şantajla, tehditle şunla bunla yine anlaşırlar, bağlarlar. hiçbir hükümet de karşı çıkamaz çıkan olursa sosyal medya gücü ile hükümeti indirirler. halkı yönlendirerek.
ingiliz halkı eskisi gibi savaşçı değil artık. çoğu entelektüel, yazar, çizer, konfora alışmış bir toplum. savaş, açlık, kıtlık, yıkım vs. görmek istemez.
abd ise öyle değil. zaten karma bir toplum. illa savaşacak birilerini bulabiliyorlar. hem teknoloji hem donanım hem askeri açıdan güç onlarda, şantaj ve etki alanı dahil.
böyle bir diretme karşısında ingilizler, kararı bu iki ülkeye bırakıyoruz dedikten sonra ülkeler de kabul ederse bağlanır.
bağlandıktan sonra da yıllık süreç işlenir. 30 sene, sınırlar aynı kalacak aynı şartlar geçerli. 30 sene sonrasında tam birleşme sağlanacak, herkes her yere erişim sağlayabilecek. bu 30 yılı da aşamalı entegrasyon olarak kullanırlar.
vs vs.
doğrudan ingiliz seçimlerine müdahil olmaya ve hükümetleri yıpratmaya başladı.
kral da, al ne bok yersen ye ben uğraşamam diyip salar geçer. bizim padişah bırak sağı solu bütün yurdu veriyordu lavuklara.
eğer kralın elini kolunu bağlayan bi şeyler varsa - epstein adası - şantajla, tehditle şunla bunla yine anlaşırlar, bağlarlar. hiçbir hükümet de karşı çıkamaz çıkan olursa sosyal medya gücü ile hükümeti indirirler. halkı yönlendirerek.
ingiliz halkı eskisi gibi savaşçı değil artık. çoğu entelektüel, yazar, çizer, konfora alışmış bir toplum. savaş, açlık, kıtlık, yıkım vs. görmek istemez.
abd ise öyle değil. zaten karma bir toplum. illa savaşacak birilerini bulabiliyorlar. hem teknoloji hem donanım hem askeri açıdan güç onlarda, şantaj ve etki alanı dahil.
böyle bir diretme karşısında ingilizler, kararı bu iki ülkeye bırakıyoruz dedikten sonra ülkeler de kabul ederse bağlanır.
bağlandıktan sonra da yıllık süreç işlenir. 30 sene, sınırlar aynı kalacak aynı şartlar geçerli. 30 sene sonrasında tam birleşme sağlanacak, herkes her yere erişim sağlayabilecek. bu 30 yılı da aşamalı entegrasyon olarak kullanırlar.
vs vs.
çiğ köfte dediğin yerken o yumuşaklığı hissedeceğin, sosunun tadına varacağın yiyecektir.
saçma sapan sert şeylerin içinde işi yok. cips yemek istesem alır yerim.
saçma sapan sert şeylerin içinde işi yok. cips yemek istesem alır yerim.
amerika'yı siyonist çetenin elinden alması muhtemeldir.
biden bilindiği üzre " ben siyonistim " demiştir. bunu boşa söylemedi. siyonist lobiden destek görmek ve tekrar başkan yapılmak için söyledi.
o da kurtarmadı, siktir edildi.
siyonist çete, trump'ı öldürmeye çalıştı. beceremedi.
kennedy'i öldüren de aynı siyonist çeteydi. abd'de başka kimsede bu düldül olmaz.
hitler'in şu sözünü hatırlayın :
" her şeyi kontrol eden, her yerde olan ama aynı zamanda hiçbir yerde olmayan, yurtları olmayan, aynı anda her yerin sahibi olanlar var. "
bu minvalde bir sözdü şimdi kelime kelime hatırlamıyorum ancak işaret ettiği, bu siyonist çeteydi. mücadelesini de bunlarla vereceğini ifade etmiş ancak sonrasında işi tümden yahudi düşmanlığına çevirip katliamlara kalkışarak sıçıp sıvamıştır.
trump, bu siyonist çetenin peşine düşer ve abd'den söküp atabilirse -ki çok zor görülüyor, muhtemelen zehirlenerek öldürülecek veya suikast ile- abd belki toparlamaya başlar.
tabi sonrasında tüm dünya.
ancak siyonist çetenin güdümünde kalırsa, vay dünyanın haline.
biden bilindiği üzre " ben siyonistim " demiştir. bunu boşa söylemedi. siyonist lobiden destek görmek ve tekrar başkan yapılmak için söyledi.
o da kurtarmadı, siktir edildi.
siyonist çete, trump'ı öldürmeye çalıştı. beceremedi.
kennedy'i öldüren de aynı siyonist çeteydi. abd'de başka kimsede bu düldül olmaz.
hitler'in şu sözünü hatırlayın :
" her şeyi kontrol eden, her yerde olan ama aynı zamanda hiçbir yerde olmayan, yurtları olmayan, aynı anda her yerin sahibi olanlar var. "
bu minvalde bir sözdü şimdi kelime kelime hatırlamıyorum ancak işaret ettiği, bu siyonist çeteydi. mücadelesini de bunlarla vereceğini ifade etmiş ancak sonrasında işi tümden yahudi düşmanlığına çevirip katliamlara kalkışarak sıçıp sıvamıştır.
trump, bu siyonist çetenin peşine düşer ve abd'den söküp atabilirse -ki çok zor görülüyor, muhtemelen zehirlenerek öldürülecek veya suikast ile- abd belki toparlamaya başlar.
tabi sonrasında tüm dünya.
ancak siyonist çetenin güdümünde kalırsa, vay dünyanın haline.
başkasının işini yapıyorsanız kötü bir mecburiyet, kendi işlerinizse keyiftir.
türkiye toplum değildir, en iyi ihtimalle bir cemaattir ' sözünü söyleyen ahmet arslan'ı hatırlattı.
https://www.youtube.com/watch?v=ReKPTnFfsk4
gerçek anlamda toplum olduğunun farkında olan bir ulus, böyle bi salaklığa kalkışamaz onu geçtim kayda alamaz onu da geçtim sağda solda yayınlayacak cesareti bulamaz.
sıralı suç silsilesi işleyip sonsuz özgüvenle bunu yayınlayabilmek. gerçek bir toplumda cidden göt ister.
batı'nın ahlakı, trafikteki saygısı şusu busu diyoruz ya. tamamı faso fiso.
batının olayı ciddi bir toplum olmasında yatıyor. ciddi toplumlarda kanunlara üst düzey saygı olduğu gibi kanun yapıcılar ve uygulayıcılar zerresini yumuşatmaz, direkt uygular.
biz ise henüz cemaat düzeyindeyiz. henüz.
ancak, düzelecek elbet. bunları yaşaya yaşaya, adım adım.
batı bugünlerine geçmişindeki sayısız katliamlar, soykırımlar, vahşilikler, vandallıklarla ve bunlardan çıkardıkları derslerle geldi.
biz henüz 100 sene önce bir ailenin kuluyduk 600 küsür sene. 100 senede ancak bu kadar toplum olmaya çalışabildik.
zamanla bunlar da geçecek. şimdilik bu cehalete bir müddet daha katlanacağız.
https://www.youtube.com/watch?v=ReKPTnFfsk4
gerçek anlamda toplum olduğunun farkında olan bir ulus, böyle bi salaklığa kalkışamaz onu geçtim kayda alamaz onu da geçtim sağda solda yayınlayacak cesareti bulamaz.
sıralı suç silsilesi işleyip sonsuz özgüvenle bunu yayınlayabilmek. gerçek bir toplumda cidden göt ister.
batı'nın ahlakı, trafikteki saygısı şusu busu diyoruz ya. tamamı faso fiso.
batının olayı ciddi bir toplum olmasında yatıyor. ciddi toplumlarda kanunlara üst düzey saygı olduğu gibi kanun yapıcılar ve uygulayıcılar zerresini yumuşatmaz, direkt uygular.
biz ise henüz cemaat düzeyindeyiz. henüz.
ancak, düzelecek elbet. bunları yaşaya yaşaya, adım adım.
batı bugünlerine geçmişindeki sayısız katliamlar, soykırımlar, vahşilikler, vandallıklarla ve bunlardan çıkardıkları derslerle geldi.
biz henüz 100 sene önce bir ailenin kuluyduk 600 küsür sene. 100 senede ancak bu kadar toplum olmaya çalışabildik.
zamanla bunlar da geçecek. şimdilik bu cehalete bir müddet daha katlanacağız.