bugün

entry'ler (3830)

mustafa kemal in askerleriyiz

sonuna kadar haykırarak söyleyeceğim bir söz bu söz politik değildir bu söz bir türkiye gerçeğidir ve her zaman böyle kalacaktır.

napıyosun şu an mesela

işteyim çalışıyorum.

recep tayyip erdoğan

şu anda kontrolsüz bir şekilde hareket etmektedir ne yaptığı belli bile değil. yaptığı hamleler sadece muhalif seçmene umutsuzluk ve karamsarlık vermek adınadır ama o da boş çıkıyor son dönemde yaptığı her şey boş çıkıyor.

imamoğlu nun x hesabının erişime engellenmesi

bir cumhurbaşkanı düşünün rakibinin twitter hesabından korkuyor.

ekrem imamoğlu nun bir sevgilisi olduğu iddiası

bir insanı yolsuzlukla suçlayabilirsiniz kötü yönetimle suçlayabilirsiniz ama bu şekilde bir iftira atmak ne kadar yanlış bir düşünce yapısı özellikle hakkında yazılanları okuyunca hayret ediyorum insanlar iftira atmaya ne kadar da meraklı.

şampiyon fenerbahçe

uzun zamandır duyulmayan bir cümle belkide yıllarca duymayacağımız bir cümle olabilir tarihin tozlu sayfalarında kendine yer bulabilecek bir cümle...

ekrem imamoğlunun tutuklanması

daha olmamıştır ama olacak gibi duruyor. akp bu ülke için ciddi bir tehdit.

tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz

görsel
bu şekilde emir mi bekliyorsunuz?

ekrem imamoğlu nun diplomasının iptal edilmesi

iptal etmek için bir gerekçe lazım imamoğlu'nun diploması sahteyse Erdoğan'ın darbe zamanında gittiği üniversitenin gerçeklik payı bile yoktur.

kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı

Sevmiyor demeyelim de istediği kişi siz değilsiniz diyelim. Kadınlar sevmediği erkekle sevdiği yemeği bile konuşmaz.

gidesi olanı iter misiniz

Gidene kal demek bize yakışmaz.

instagramı facebooku twitteri olmayan erkek

Sosyal medyası olmayan insan kalmadı insanlara bir şekilde ulaşmanız mümkün.

ölünce ne olacak

Sonsuz huzura kavuşacağız ve dünya ile ilgili bütün dertlerimiz bitecek.

başıboş köpek sorunu

hala devam eden ama kimsenin bir şey yapmadığı sorundur. Bunda halkın da çok büyük bir sorunu vardır yorumları okuyorum insanlar çocuklar için ya da yetişkinler için o saatte orada ne işi vardı diyor.

emekliye zam müjdesi

Müjde sadaka oluyor.

ona bir şey söyle

her zaman bana gülsen yeter.

izmir

Türkiye'nin en güzel şehri olabilir evet eleştirilecek çok şeyi var ama yine de doğal güzelliğinden dolayı ankara ve istanbul'dan daha güzeldir.

imamoğlu nun cumhurbaşkanlığı aşkı

artık hak ettiği koltuğa oturma vakti geldi.

yıllardır ingilizce öğretemeyen öretmen

okulda öğretilen ingilizce çok çok yetersizdir ingilizce öğrenmek için oyunlar ve günlük hayattan cümleleri dinlemenizi daha çok tavsiye ederim.

sevdiceğinin açık öğretim harcını öder misin

insan seviyorsa yapmalı sonuçta her şey ortak.