bugün

entry'ler (498)

hürjet

Muhtemelen radar olarak aselsanın geliştirdiği murad 100 muadili yeni nesil son derece gelişmiş aesa radar ile hava kuvvetlerine gelecek olan, Eğitim ve hafif taarruz uçağı olacağına göre de taarruz varyantı en az bir f16 kadar hava hava görevi icra edecek ve etkili taaruz görevlerini de başarılı bir şekilde gerçekleştirebilecek uçak olacaktır , biz yaptık diye söylemiyorum gerçekten tasarımı oldukça karizmatik dinamik gayet etkileyici ve hoştur ,Diğer akranları olan Eğitim uçakları gibi ucubeye benzemez, tasarımında real bir savaş uçağının tesiri ve aurası vardır . Şunuda burada belirtmek isterim ki aesa radarı bulunmayan tüm Rus harp uçaklarını özelikle MiG serisi ve su serisi 3 ve 4 'üncü nesil savaş uçaklarını çok rahatlıkla indirebilir, hafif taarruz uçağı diye basite indirgemeyin ...

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

sizce yakışıklı mıyım ben saraca

Yok be oğlum ben geyiğimi geçiyorum , sözlüğe girdiğim felan da yok artık, 3 ayda bir bakar çıkarım.

görsel
Bu Sözlük bitmiş arkadaşlar ,hadi ben çıkış yapıyorum işim gücüm var , selâmetle kalın, böyle mecralarda da değerli zamanınızı harcamayın, topluma karışın, biraz olsun sosyalleşin hadi öptüm hepinizi, Allah'a emanet olun...

Bakmayın burada benimle tip konusunda taşşak geçenlere Real'de bu ezik ibneler hadi sanal realiteyi de geçtim bak buraya gerçek profil fotolarını dahil koyamazlar , çünkü onu koyacak tip ve cesaret bu ibneler de yoktur genelinde alien fenotipi görülür onun için sahte profillerinin arkasından milletin tipini şeklini eleştirirler .

Oğlum ben bu fotoğrafları hani olurda birkaç tane bayan yazar görür de onlar yorumlar diye atmıştım, ama oğlancılar ilk önce siz damlamışsınız ortama hayırdır oğlum gizli gizli kendinize mi vurduruyorsunuz...

Endüstri meslek lisesi gibi sözlük , birkaç tane kız var onlarda kaynaştırma öğrenci gibi .

O değilde hala burada takılan yazarlar varmış lan, ıssız bir çöl gibi olmuş sözlük, sizde fazla takılmayın buralarda iki insan içine çıkın.

işte adam gibi adam, sağol insan olmaya çeyrek kala realist arkadaşım benim.

Burada beni beğenmeyen sözde ileri zekalılar, birde siz atın fotonuzu tabi o göt sizde varsa, özgüveni düşük, asosyal amonyaklar sizi...

Zereth birde sen atta seni görek lâ bebe.

görsel
görsel
Sizce nasılım arkadaşlar, hafiften bir giderim var mı ?

ekşi sözlük

isimlerini futbol sözlük olarak değiştirebilirler, tamamen futbol içerikleri üreten yazarlara sahip yazarlar barındırıyorlar çünkü ,kalite yerlerde diyebilirim.

ekşi sözlükte sabah akşam futbol'un konuşulması

Sol frame de Açılan başlıklara bakılınca görülen gerçektir, tamamen entelektüel değerlerden kopmuş yazarlara sahip bu platform artık ,inanılmaz bir şekilde içeride futbol holiganizmi dönüyor bu mu gerçekten kutsal bilgi kaynağı ... Bilmediğimiz futbolcu ismi kalmadı la.

iremga'nın hakkı yeniyor

Gocu, gardaşım geldi mi bu adam lâ sözlüğe geri, geldiyse sözlük için büyük kazanım olur...

iremga'nın hakkı yeniyor

Yaşın kaç, başın kaç senin 22 yaşında bebesin muhtemelen .

iremga'nın hakkı yeniyor

Konu irem'e yapılan haksızlık, bu başlık altında birbiriniz ile küfürleşmeyin z kuşağı bebeleri sizi...

iremga'nın hakkı yeniyor

Yıllarca bu sözlükte değişik nickler altında bulundum ve yazarlık yaptım, şuanda gördüğüm tek şey artık ıssız bir çöplüğe dönen bu mecrada hala bazı yazarların burayı terk etmemesi oldu, bu haksızlığa uğrayan yazarların başında da belkide sözlüğün en naifi olan ve kendimce de buna kanaat getirdiğim bir derdim var nickli yazar oldu, bu kadar içerik ve entelektüel girdiler giren bir adam burayı bırakmamalıydı diye düşünüyorum, yetkili ,hatta mod olmalıydı, maalesef hakkı yenildi zavallının,herkes gibi sözlüğün haksızlık monotonluğundan kankacılık kayırmacılığından sıkılıp gitti, iremgaya geldiğimizde ise bir elin parmak sayısını geçmeyen real bayan yazarlar sıralaması'nda belkide en aktif sözlüğe bir şekilde katkı sağlayan bir yazar kardeşimiz,bu kızımızın da hakkı verilmeli ve yetkili yapılmalıdır...

saraca küle sardım yar

https://youtube.com/short...8-r58?si=DDvbB8MJTKPYIjBE

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

saraca labirentimde kaybol

görsel
görsel

saraca labirentimde kaybol

https://youtube.com/short...gsWFY?si=LcDgWJVNDzHrlx9J
Psikoz'un ve şizofreni 'nin derin çıkmazlarında kaybolanların şarkısıdır .
© copyright 2005 - 2026