entry'ler (1318)

en iyi nemlendirici

budur.
görsel

pembiş flag erkek

görsel

red flag

motor sporlarında pist üzerinde ciddi bir kaza olduğunu gösterir. tüm sektörlerde yarış durur, yarışılan turdaki bütün süreler iptal edilir ve araçlar pit alanına yönelir.

green flag

motor sporlarında güvenli sürüşün olduğunu gösterir.

yellow flag

motor sporlarında bir sektörde kaza olduğunu gösterir.

kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz

benim bedenim benim kararım, kimse karışamaz. bir de izin mi alacağız, oldu canım.

saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi

icardi olayım derken recep ivedik olmak da var bu yolun sonunda, rengi iyi seçmek lazım.

siz siz olun aşık olmayın

görsel

rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği

karşı komşum 163 boyunda ve 150 kilo bir rustu. benim tüm ilgim orada noktalandı. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

köprüden önce son çıkış

köprü geçiş ücreti karacabey gişeleri de ekle 1040 lira olmuş, arada bir çıkasıgeliyor insanın ama 3 saat yol ekleniyor. acayip kararsız kalıyorum.

bedava seks için evlenmek

oğlum siz barney stinson mısınız sorunları seksle çözüyorsunuz diye sorası geliyor insanın.

esra yı aç esra yı

erectoyu çağırın bu konu beni aşar uzman o.

esra yı aç esra yı

bu kübranın gözlerine nolmuş?

seninle şöyle olabilirdik

görsel

piyonu vezir çıkarmak yerine at çıkmak

çeşme açık mastersta rakibim at çıkmak yerine vezir çıkınca pata kalmıştık ve oyun üstünlüğü tamamen ondaydı. bazen çekilmeden sonuna kadar oynayıp böyle küçük anlarla puan kazanabilirsiniz.

aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek

(bkz: bize bir büküş hikayeni anlatır mısın bebiş)

yuzırların hastalıkları

ahmet senin 46 alman lazım, şu yazdıkların ne ki?

shakespeare nin aslında şeyh pir olması

ahmet sert yorum istiyor.

darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular

elele eller yazmış ama 8. maddeye ekleme yapayım, miller-urey'in deneyinde zaten amino asitler cansız varlıklardan oluşturuldu. 1952'de 5 tane aminoasit keşfedildiği yazıldı. deney 2006'da tekrar projelendi, biraz daha geliştirildi ve 2008 ekim ayında tekrar yapıldı. 22 aminoasit tespit edildi. alın bu bilgiyi hadi şimdi açıklayın diyen yerlerinize sokun.

fenerbahçe

arnavutlar öpsün seni diyesim geldi. ne zararımız var len size? siz bu yüzden yalnızsınız işte dostum. biz tek siz hepiniz kafası.