bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler12
- özel sektör de çalışmak7
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi8
- ermenice5
- ben geldim naneler6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- ellerim bos gonlum hos11
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kızlar buraya bakar mısınız4
- 3 ekim alman birliği günü3
- söğüşçü aco3
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- açık oylayamamak6
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- lukaku vs abdülkerim3
- ioçk'nın müziği3
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler5
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- anın görüntüsü22
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- vincenzo montella6
- fenerbahçe nin kurucusu4
- yabancı değiliz serdar yapmağğ2
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- sosyoloji vs antropoloji2
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- ibrahim çelikkol2
- türkçeye sistemli saldırı7
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- ispartalı kızlar9
- emevi dini4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- bardak3
- prosedür evliliği3
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- güne acı bir gerçek bırak8
- her yerden engelleyen kız6
- yapılan ilginç salaklıklar4
- mobland2
- kokoreççi asım usta4
- meksika açmazı macerası8
entry'ler (2554)
kötü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. ama bir o kadar da yakışıklı ve erotik.
gerçekten de çelik gibi vücudu olan bir adam.
saçma sapan silahlı dizilerden ve yan rollerden kendisini soyutlaması şart. yoksa önünü açık görmüyorum. hayat sevince güzel gibi bir dizi güzel giderdi.
saçma sapan silahlı dizilerden ve yan rollerden kendisini soyutlaması şart. yoksa önünü açık görmüyorum. hayat sevince güzel gibi bir dizi güzel giderdi.
Kendisi adına üzgünüm. Çok iyi bir oyuncuydu ama sektör ona ufuk açmadı.
adamı önce töre dizisinde kızlık alan köy ağası yaptılar, sonra illegal işler çeviren otopark mafyası. adam özünde çok düzgün ve mert biri ki, zamanla yanlış yolda olduğunu fark edip sektörden kendisini soyutladı.
umarım sağlıklı ve mutludur. seviyoruz seni mehmet abi.
adamı önce töre dizisinde kızlık alan köy ağası yaptılar, sonra illegal işler çeviren otopark mafyası. adam özünde çok düzgün ve mert biri ki, zamanla yanlış yolda olduğunu fark edip sektörden kendisini soyutladı.
umarım sağlıklı ve mutludur. seviyoruz seni mehmet abi.
bembeyaz ten, kıpkırmızı dudaklar, upuzun boy, kaslı vücut.
nasıl bir kombinasyon bu böyle...
nasıl bir kombinasyon bu böyle...
bu sene gs'ye gelen vuruyor giden vuruyor. Şampiyonluk hayal. ilk 3 şüpheli.
Olumsuz hadise = asrın soygunu (850.000.000.000 tl)
Saldırı kampanyası = eleştiri ve hesap sorma
Lekelemek = izahat istemek
Ahlaksızlar = hesap soranlar
Saldırı malzemesi = veri ve bilgi
bunlar = muhalefet
500.000 insan dolandırılmış, akp hala kendisine saldırı yapıldığı iddiasında. muhalefet fırsat verirse halka 2 ayda her şeyi unuttururlar.
görsel
https://x.com/RTErdogan/status/2105742043251409406
Saldırı kampanyası = eleştiri ve hesap sorma
Lekelemek = izahat istemek
Ahlaksızlar = hesap soranlar
Saldırı malzemesi = veri ve bilgi
bunlar = muhalefet
500.000 insan dolandırılmış, akp hala kendisine saldırı yapıldığı iddiasında. muhalefet fırsat verirse halka 2 ayda her şeyi unuttururlar.
görsel
https://x.com/RTErdogan/status/2105742043251409406
Tera'nın fonları henüz halka arz edilmemişken şişiren 12 kişi açıklanmadı.
Yurt dışına kaçırılan net para miktarı açıklanmadı.
Hangi kişilerin ne kadarlık para kaçırdığı açıklanmadı.
hangi ak partililerin bu soyguna dahil olduğu gizlenmeye devam ediyor.
fatma betül sayan kaya başta olmak üzere hiçbir akpli ifade bile vermedi.
recep tayyip erdoğan, cumhurun başı olarak sorumluluk üstlenmedi, özür dilemedi ve halka karşı mahçubiyet hissetmedi.
-----
konuyu akp'ye saldırı olarak halkın beynine işlemeye çalışıyorlar dostlar.
Yurt dışına kaçırılan net para miktarı açıklanmadı.
Hangi kişilerin ne kadarlık para kaçırdığı açıklanmadı.
hangi ak partililerin bu soyguna dahil olduğu gizlenmeye devam ediyor.
fatma betül sayan kaya başta olmak üzere hiçbir akpli ifade bile vermedi.
recep tayyip erdoğan, cumhurun başı olarak sorumluluk üstlenmedi, özür dilemedi ve halka karşı mahçubiyet hissetmedi.
-----
konuyu akp'ye saldırı olarak halkın beynine işlemeye çalışıyorlar dostlar.
uzak şehir bile bu dizinin yanında çılgın bediş gibi kaldı aq.
yok böyle bir dizi.
yok böyle bir dizi.
balkonlu ev mi kaldı?
tayyip sürekli televizyonlara çıkıp ekrem imamoğlu ve chplilerin yolsuzluk, hırsızlık ve dolandırıcılık yaptıklarını anons ediyor.
bir akpli çıkıp açıklayabilir mi? bu ekrem tam olarak ne çalmış?
bir akpli çıkıp açıklayabilir mi? bu ekrem tam olarak ne çalmış?
bi ara gerçekleri konuşuyordu. hükümet rahatsız olunca hemen ayarı çektiler. artık chatgpt ayarında saçma yanıtlar veriyor.
bir izmirli olarak söylüyorum, izmir'i tayyibin eline bırakan her kimse gözümde vatan haini statüsündedir. babam olsa da değişmez.
Yaşanan olumsuz bir gelişmeden kendisinin haberi yoktur, kendisi böyle bir şey duymamıştır. Eğer duymuş ve bilmiş olsaydı kesinlikle halk için engellerdi.
Mesela darbe girişimi olduğunu kendisine eniştesi haber vermiştir. Öncesinde mgk, mit, emniyet, ordu vs.. kesinlikle haber vermemiştir.
ticaret bakanı ruhsar pekcan'ın kendi bakanlığına salgın döneminde piyasa fiyatının 3 katına dezenfektan sattığından da bilgisi yoktu. skandal patlak verince hemen bakan görevden alındı.
2010 ve 2022 kpss skandallarına hakim değildi çünkü yıllar önce üniversiteden mezun olmuştu (smile)
Fatma Betül Sayan Kaya ve akp'den henüz açıklanmayan diğer siyasetçiler milleti dolandırdı ama tabii ki Erdoğan konudan bihaberdi. Ana muhalefet partisi isimlerini ifşa etmeye başlayınca hemen çok öfkeli tonda "gereken yapılacak" dedi. ama ortada bir sorun vardı; fatma hanım ne ifade verdi, ne gözaltına alındı, ne de açıklama yaptı.
Mesela darbe girişimi olduğunu kendisine eniştesi haber vermiştir. Öncesinde mgk, mit, emniyet, ordu vs.. kesinlikle haber vermemiştir.
ticaret bakanı ruhsar pekcan'ın kendi bakanlığına salgın döneminde piyasa fiyatının 3 katına dezenfektan sattığından da bilgisi yoktu. skandal patlak verince hemen bakan görevden alındı.
2010 ve 2022 kpss skandallarına hakim değildi çünkü yıllar önce üniversiteden mezun olmuştu (smile)
Fatma Betül Sayan Kaya ve akp'den henüz açıklanmayan diğer siyasetçiler milleti dolandırdı ama tabii ki Erdoğan konudan bihaberdi. Ana muhalefet partisi isimlerini ifşa etmeye başlayınca hemen çok öfkeli tonda "gereken yapılacak" dedi. ama ortada bir sorun vardı; fatma hanım ne ifade verdi, ne gözaltına alındı, ne de açıklama yaptı.
kimse ekrem imamoğlu'nu sevmek zorunda değildir. ancak haklıya hakkını vermek şarttır.
sadece ve sadece erdoğan'a rakip diye başına getirilmeyen kalmadı. herkes elini vicdanına koysun.
sadece ve sadece erdoğan'a rakip diye başına getirilmeyen kalmadı. herkes elini vicdanına koysun.
Tartışmasız sıradaki cumhurbaşkanıdır. aday demiyorum, doğrudan cumhurbaşkanı diyorum.
2026'dan bildiriyorum; siyasi enkaz.
kimse kimseyi hayatından ilk hatada çıkarmaz. o hatanın devam edeceğine ikna olmuş veya hatanızı tahamül edilemez bulmuştur.
ben ekonomistim dedi, ekonomi yerle bir oldu.
görsel
dolar 50 lira hedeflerini gerçekleştirmek üzere. artık devamında dolat 75 lira da olsa oyum akpye diye başlık açarsınız.
dolar 50 lira hedeflerini gerçekleştirmek üzere. artık devamında dolat 75 lira da olsa oyum akpye diye başlık açarsınız.