bugün

entry'ler (8406)

damat bayraktar ın israil tedarikçisiyle ortaklığı

Önemli olan para.. kapitalizmin imanı..

kaan ın f35 den daha iyi olması

Bu yalanlarla coluk cocuklari kandiriyorlar
Boyle kepazelik gormedim

günaydın sözlük

Manitin sabah şeysinden yırtmak için yataktan Ceylan gibi seke seke kaçıp kahve yapışını izleyeceğimiz anlarda kendi yaptığım kahveyle bakışıyoruz

Sevimsiz bi günaydın .

cübbeli ahmet in zirai don yorumu

Götte don olmazsa, zirai don olur.

günaydın sözlük

bilinç kapalı ama uyandık.
morninq

ekrem imamoğlu mahkemede terlerken

imamoğlu, yoldaşları, öğrenciler hapiste dirayetlerini, umutlarını korurken dışarda umutsuzluğa kapılmak orospu çocukluğudur.

13 haziran 2025 israil in iran a saldırması

iran şu an eski stoktaki füzelerini kullanıyor!

Sputnik:
iran'ın fırlattığı füzeler 10 yıl öncesinden daha eski, yeni füzelerini henüz kullanmadı.

iran'ın elinde kullanırsa israil'i cehenneme çevirecek 2 ton başlıklı gelişmiş füzeler bulunuyor.

Evler yıkılıyor, binalar yerle bir oluyor, her yer yanıyor ama ölüm az. Her yer sığınak israil'de.

iran acilen sıkıyönetim ve sokağa çıkma yasağı ilan edip anayasayı askıya almalı. Ayrıca Besic'in kitlesel olarak şehirlere konuşlanması gerekiyor. Başka türlü MOSSAD sabotajları durmayacak.

günaydın sözlük

Sabah seksinden ve biraz oynaşmadan sonra kahve yapayım deyip tam yataktan kalkarken hayır ben yaparım deyip öpüp yatağa ittikten sonra yataktan fırlayıp giden kadının arkasından bakarken yüzde oluşan gülümseme gerçek mutluluk.

günaydın,

Sadece iki yılda onlarca üst düzey komutan ve siyasi öldürdü israil. iran sadece kendi kadınına kartondan kaplan .

görsel
"Boyu değil işlevi önemli" sözünün en büyük kanıtıdır israil.

günaydın sözlük

Salağa yatarken uyumuşum günaydın.

günaydın sözlük

insan alarmı erteleyince uyumuyor, sadece gerçeklikten kaçıyor. Günaydın.

ferdi zeyrek

“Türkiye kendi çocuklarıyla şifa bulacak” demişti, Mahir abi …
Kendi çocuklarına bir şehir, bir ülke nasıl üzülüyor, nasıl sevip bağrına basmış…
Anlamayanlara dert, anlayanlara keder, sevip hissedenlere yara olmuş zamansız bir kayıp…
Nur içinde yat Şehrül-Emin Ferdi Başkan.

ferdi zeyrek

KK gelmedi yorumumu sildim sonradan geldiği için. Ama şunu da eklemesem olmaz; düğüne ve cenazeye geliş ve ayrılış saatleriniz düğün ve cenaze sahibini kendinize ne kadar yakın gördüğünüzün göstergesidir her zaman.

ferdi zeyrek

Hadislere göre "mevta kendisini yıkayanı, taşıyanı, mezara indireni görür" hadis pek bilinmese de yarattığı gelenekler vardır. Vasiyet yoksa oğlu indirir mezara, erkek evladı yoksa da erkek kardeşi.

Zeyrek ve Özel'in birbirleri için değerini üstü kapalı belli eden bir foto.
görsel

günaydın sözlük

Günaydın sahalarda ender görülen hareketlerim…

9 haziran 2025 israil in madleen gemisi saldırısı

Espressolabda San Sebastian’la Amerikano içerek Cihat’a devam.

ferdi zeyrek

Orospu evladı kötüler dibine kadar yaşarken iyiler erken gidiyor.