bugün

entry'ler (8610)

26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı

irfan Can değişikliği yaşlı fenerbahçelilere son 15 dakka sahaya atılan Tümer Metin’i hatırlattı. ilerde topu tut faul al. Çok yapamadı ama olsun

Bitti lan bitiiiiiiiii
Bittiiiiiiiiiiiiii

Eledik amk eledik
Lig daha onemli diyenlere girsin
Avrupa ligine gidelim diyenlerin gotunde patlasin

Bagirin ulan Fenerbahce sampiyonlar liginde diye.

Fenerbahçe'nin elenmesi üzerinden alacağı ekstra 20 milyon euroyu hayal eden Galatasaray'ın Leao şaklabanına 50 milyon verdiği gecede Şampiyonlar ligine kalması.. Nerden bakarsanız bakın muhteşem hikaye

15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı

3.38xG den 1 gol atan takıma Fenerbahçe denir.

15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı

Rakibin berabere kaldı diye sevinenler, sen berabere bile kalamadın. Müthiş futbol aklınız Lukaku parasını ödemek için 19 yaşında çocuğu harcadı ama irfan Can denilen adam hala bu takımda 11 çıkıyor. Sizden bi sikim olmaz.

çerçeve yasa

meteormuş çerçeve yasaymış her şeyi de biliyonuz amına koduumun ilkokul mezunları.

19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı

Devre arası şovunun yayınlanmamasının altında nasıl bir siyasi fikir var acaba çok merak ettim.

Vincic is the new ivan bebek.

Bala göte penaltılara kalıp arjantin kazanırsa bu dünya’daki adaleti bir kez daha sorgularım bu gece.

Neyse ki hepimiz bir tarihe tanıklık ettik. En kötü dünya kupası finalini seyretmedim demezsiniz

arjantin'e bir taktik ver

3000 yılına kadar filan daha iyisi gelmeyecek. Lionel Messi bu oyunun tanrısıdır.

15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı

Tuchel Arjantinli olabilir, araştırılsın. Bunun başka bir açıklaması olamaz.

itiraf: Ben Ömer Üründül'ün maç yorumlamasını seviyorum. Nostaljik sebeple midir nedir bilmiyorum ama bana zevk veriyor.

Finalde devre arası yarım saat olacakmış Shakira Madonna falan konser verecekmiş sikeller öyle maçi dünya kupası değil hisseli harikalar kumpanyası mübarek.

15 temmuz 2016 darbe girişimi

Tarikat ve cemaatler terör örgütüdür. 15 Temmuz bunun kanıtıdır.

haluk levent'i karalama kampanyası

Haluk Levent'in suçları belgelenir, ispatlanır, itiraf edilir bende en sert şekilde küfürümü eder söverim. Bizim kimseye bağımız amamız yok.

Fakat siz, depremzedelere çadır satmak isteyen kızılay başkanını Haluk Levent üzerinden aklayamazsınız..

ankara da nato zirvesi

NATO ve ABD protestosu yapan;
Bir tane :

Ülkücü
Demokrat
Liberal
Apocu
AKP’li
Şeriatçı
Tarikatçı
Milliyetçi

Gördünüz mü? Çünkü hepsi NATO’cu!

Sessizliği bozan tkp
ve kurtuluspartisi SaadetPartisi

donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi

Trump, EMPERYALiZME kurşun atan ATATÜRK’ün huzuruna çıkmaya dibi yemedi! Korktu!
Zaten o kabir, naif ve nezih bir biyografisi olan kişilerin ziyaret edebileceği yerdir!
Pedofili sapıkların, katillerinin gideceği yer değildir!

deniz göktaş'ın gözaltına alınması

Kendi isteğiyle ülkesine geri dönmüş, kaçma şüphesi olmayan bir “zanlı”yı ters kelepçeyle almak iş bilmezliktir, yasaya uymamaktır. Boş beleş olduğu için hiçbir şey olamıyorum bari polis olayim demektir. Bir kesimin gözüne girmek için yasaları hiçe saymaktır.

20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı

En iyi 4.ler çıksa YiNE ÇIKAMIYORDUK jcjdjdjdjjdjdjjdjdkdkdkkdkdkdkdkdjdj
© copyright 2005 - 2026