google earth açıldıktan sonra mekke medine bulunur daha sonra kabe tavaf edilir, şeytan taşlanır haccın tüm farzlarına uyulur. bu vakitlerde ise umre niteliği taşır.

+caiz mi
+caizn't
artık kâbenin 3 boyutlu modeli programa ekli olduğundan daha gerçekçi olan eylem.
denenebilir.niyet önemli.onu yapmayanlar da var dimi ya?
(bkz: google earth ile hacı olmak)
(bkz: google earth den kabeyi tavaf etmek)
+abidin abi
-ne var yeğenim
+abi senin için abidin hacı olmuş deyüler
-he yeğenim doğrudur
+abi yalnız sen sanal hacı olmuşsun
(bkz: tavaf ederken diğer hacılara tur bindirmek)

edit: 5o karakter sorunu
hacı olmanın en basit yöntemidir.

(bkz: internetten hacı olmak)
(bkz: bir kudüs değil)
hacı olmak için zahmetli bir yöntem. oysa ki daha basit yöntemleri de vardır. mesela bir arkadaşınla ayaküstü muhabbet edersin. en az bir kez "hacı" diye hitap edecektir.

(bkz: düz adamlığın sınırlarını zorlamak)
gugıl örtde cennet bulunamadığından uğraşı boşa gidecek insan eylemidir.

ayrıca ayça21 şimdi oturum açmış arkadaşım bir bak istersen...
konya'ya gidip mevlana türbesini ziyaret eden yarım hacı sayılır derler. sanal hacı olmaktan iyidir kanımca. (bkz: yarım hacı var karşınızda)
geceyi rahat bir şekilde uyumak için yapılan ilginç bir yöntemdir.
(bkz: ne zaman didim hacı)
bilgisayar ekranından sineği uzaklaştırmak için mouse kullanmaya benzer.
kolaylaştırın güçleştirmeyin öğüdünü abartmış insan eylemi.
inci sözlük ile uludağ sözlüğün farkını ortaya koyan yaklaşımdır. böyle bir görüş burada eksilenir, inci'de el üstünde tutulur. dine saygısızlıktan değil, güzel düşünmekten.
çöplük dolu bir beyin ne kadar güzel düşünebilir ki sorusunun cevaplarından bir tanesi olabilecek düzeyde bir söz.
yatalak veya imkanı olmayanların dini vecibeleri kolaylaştırmak fikrinden yola çıkılarak başvuracağı yöntemdir. ama bunun için google earth'ü iyi kullanmayı bilmek gereklidir. kabe diye yanlışlıkla pantheon tapınağını tavaf ederseniz kısa yoldan cehheneme ulaşmanız işten değildir.
teknolojide gelinen son nokta.
aylık faturaya yansıtılır.
(bkz: fare ile şeytan tıklamak)
(bkz: siber hacı)
çok gülüp arkadaşa mesajladığımda "bu kafa ne kafası dkomnenos ?" cevabını aldığım ve verdiğim cevabı buraya yazamayacağım başlık.

(bkz: ayda 49 liraya umreye gitmek) *
eğer allah a muhalefet için gerçekleştirilirse allahın azabı çok daha çetin olacaktır.
© copyright 2005 - 2026