bugün
- seninle merso almak için çabalayacağım diyen kız18
- doğum günün kutlu olsun bik bik8
- anın görüntüsü19
- true yu dövecek yazarlar14
- ulan ne yakışıklı adamsın dedi bakkalcı11
- bir erkeğin en büyük hayali13
- tek yumrukla bayıltırım dediğiniz yazarlar11
- imamoğlu'nun amedsporu desteklemesi13
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi14
- kafakoparan dede9
- 16 mart 2025 fenerbahçe samsunspor maçı10
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest13
- sağlıkçıyla evlenmek14
- mert hakan yandaş22
- yaren leylek18
- 0 0 716
- yüksek enflasyon17
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası10
- 007 abiyi rahat bırakın sitemi9
- 4 yıldır bir kızı unutamamak13
- iett hezarfeni8
- 0 0 7 abimizin vasiyetname yazması19
- bugünde merso alamadan uyumak19
- sahurdayız uludağ sözlük28
- sözlük ölmüş20
- iyi geceler11
- en sevmediğiniz ülkeler8
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- ilgi hastası kadın18
- sevilen kamyon arkası sözleri11
- martin eden9
- v a m p i r o v9
- victor osimhen14
- aykolik ve gülşen benzerliği12
- 14 mart 2025 gözaltına alınmam rezaleti62
- malum şahsı cimere şikayet etmek8
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi51
- adana8
- fenerbahçe18
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü14
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- teravihte sarımsak deryası kokan insan14
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- kedili komşuya gitmemek11
- araba'nın komple masraf olması13
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler17
- şinasi yurtsever11
- 50 cc lik motosiklet almak9
- pişi ve vişne reçeli8
- şu anda dinlediğiniz şarkı13

entry'ler (4129)
bu bölümü okumak istiyorsanız tercih sıralamanızı ilk olarak boğaziçinden yana kullanın ya da eğitim dili ingilizce olan. bilhassa abd ve kuzey avrupa ülkelerinde binlerce açık var ve kesinlikle göçmenlik başvurularında ilk sıralarda yer alıyor bu meslek. zaten boğaziçi için konuşacaksam çoğu finans bankasının bilgi işlem bölümünde. benim tavsiyem eğitim dili ingilizce olan okuldan mezun olup 1 yıl kadar hem tecrübe hem de birikim yaparak yurt dışına doğru yönelmeniz. maaşlar ve yaşam şartları daha yüksek.
uludağ sözlükte azımsanamayacak kadar çoklukta 12-15 yaş arası yazar olduğunu düşünüyorum. ha bir de meryem sahra uzerli ne güzel kadın lan.
umut taciri. bu arada ingiltere'ye gitmek isteyen olursa sözlük indirimi olarak 500 avroya kapatırız genşler.
kesenin ağzını açmak. bu kadar paraya tapan erkek başka burçlar da görülmez.
meb'in açıkladığı istatistiğe göre matematik uygulamaları imiş. gülsem mi ağlamsam mı bilemedim. yahu zorunlu olması gereken matematik uygulamaları nasıl seçmeli olur bu ülkede. pozitif bilimden bahsediyorum geometri fizik vs. burada ülkenin geleceğinden bahsediyorum bu yıl lys matematikte 42 bin, geometri de 64 bin aday sıfır çekti. 100 bin genç matematik dalından hiçbir soruyu doğru cevaplayamamış. temel bilimlerin değer verilmediği bir ülkede bilimden bahsetmek mümkün mü?
dokuzuncu nesil yazar. hoş gelmiş.
gıda mühendisliği bölüm başkanı kaan bey olup bu bölümü tercih edenler dağhan sucukları üzerine master yapabilir.
sınıfının en iyisi olan yol aracı. yalnız 250 cclik bir araca %37 ötv nedir allah aşkına yahu. ondan sonra fiyatı alıp başını gitmiş diye dizlerini dövüyor adamlar. umarım bir gün ilk göz ağrım olur bu canovor.
birden etrafı saran tropikal şampuan kokusu kadar iç gıdıklar.
uzun yol hakimiyeti olsun tutuş gücü olsun en keyifli seyahat yol aracı. şehirlerarası gezeceğim arada bir dağa tepeye çıkarım diyorsanız ha işte bu sizin aradığınız motor oluyor.
https://www.google.com.tr...&biw=1152&bih=749
https://www.google.com.tr...&biw=1152&bih=749
mimarlık hatta iç mimarlık bu oyunun insana kattığı en anlamlı özelliklerden biri. hatta bu oyun yüzünden mimarlık seçen arkadaşlarım oldu.
150 ve 250 cc'lik iki modeli bulunan 4 zamanlı canavar. yakıt hacmi 11.8 litre olup, konforlu bir sele, 2 kask sığabilen bagajı, elektronik enjeksiyonlu muhteşem bir yol aracı. 2011 ve 12 modellerinde abs bilem var. 100 kmde 3.5 litre yakıyor 95 oktav kurşunsuz benzinin 4.36 tl litre fiyatı ile hesaplarsanız 15.26 tl cebinizden gider. hem cep dostu hem can dostu. vespa lx 150 i.e. ile birlikte favori ikinci aracım.
kendisinin kariyerini eleştirebilmek için önce onun mertebesine erişmek gerekir. ilber hoca cahilse sanırım ben kendi adıma kara cahil oluyorum.
külotun araya kaçması kadar sinir bozucu değildir.
toplum içine çıkma fobisi olan asosyal beyanı. sizi şöyle alalım:
http://www.bakirkoyruhsin...ikiyatri-klinigi_258.html
http://www.bakirkoyruhsin...ikiyatri-klinigi_258.html
isot olmazsa bu yiyecek olmaz ha isot varsa değmeyin keyfinize. acılı olacak illaki.
üzerine sarımsaklı yoğurtla iyi giden lezzet.