bugün
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak4
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- otobüste açamadığı camı kıran erkek4
- at eti yemek5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- adana dürüm vs adana porsiyon5
- uyudun mu11
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- patso4
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi6
- özgüven5
- şeffaf ayakkabı9
- queen ravenna ve cinleri14
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- tavuğun neden kanatları var11
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- sinek as6
- insanı yoran duygular6
- s'i l v'e r m'i s t35
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- uludağ sözlük size ne kattı27
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- gocu34
- kız düşürmenin kısa yolu19
- sözlüğün en masum yazarları18
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- taliban7
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- queen ravennadan mesaj var11
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- pandela 310
- spora başladım4
- kaşarlı sucuklu menemen8
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- izmir yanıyor5
- kulaklık6
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı18
beşiktaş ile birlikte bu sezonun en büyük şampiyonluk adayıdır.
kuş takımlarının tokmakçısı, alemin kralı, enlerin takımı.
düdüklemediği takım yoktur kesin bilgi her yerde yayılı...
düdüklemediği takım yoktur kesin bilgi her yerde yayılı...
Değil 4 yıldız 14 yıldızıda olsa, Beşiktaşın sürekli gölgesinde kalmaya mahkum takımdır... Daha düne kadar kombine yakan çingenelere beşiktaş son 3 yılda olduğu gibi hem içerde hem dışarda küsküyü verip fransız denizlerine dökecektir. Feto bitti sizde bittiniz bu kadar dağılın şimdi.
kemalistlerin solcu kürt ve alevilerin en çok sevdiği sarı kırmızılı takımdır. evet..
içerde küsküyü verdiğini sananlar drogbanın golünden sonra sandalyelerle sahaya dalanlar mı acaba.
tiner de beşiktaşı aşmış taraftara sahip takım. qweqweqwe. ulan 3 maç kazandılar diye götleri başları ayrı oynar oldu.
yaklaşık 30 dakikadır izlediğim takım. eğer bu takım için ligin en iyisi deniyorsa ağır mallık vardır bu tespitte.
bildiğin mütevazı anadolu takımı lan bu. muslera hariç çöp amk. 2 net pozisyon çıkardı adam.
bildiğin mütevazı anadolu takımı lan bu. muslera hariç çöp amk. 2 net pozisyon çıkardı adam.
futbolu ileri gideceği yerde sanki geriye gidiyor gibi fakat antalya da kolay takım değil. mesela tinerciler resmen hakem desteğiyle yendi yoksa antalya içlerinden geçiyordu.
takımda bir gol organizasyonu göremiyorum, takım gol organizasyonu çalışmıyor mu anlamadım. neyse bakalım ilerleyen haftalarda göreceğiz.
takımda bir gol organizasyonu göremiyorum, takım gol organizasyonu çalışmıyor mu anlamadım. neyse bakalım ilerleyen haftalarda göreceğiz.
antalyaspor karşısında zorlanan takım. antalya'nın penaltısı da verilmedi.
ilk 3 haftaya arzu ve konsantrasyon sorunu olan takım.maçı ilk yarısını dikkatle izledim şansa bir gol dışında takım sahada jubile maçına çıkmış gibi oynuyor.hemen toparlanmak ve eski oyunumuza geri dönmemiz lazım.
serbest düşüşü başlamış takım. ulan son 2 yılın şampiyonu beşiktaş'la boy ölçüşebilecek takım mısınız siz? 3 tane doğru düzgün oyuncusu olmayan rakibi yenince havalara girdiniz daha ilk ciddi rakipte takıldınız 1-2 sene daha çalışın belki seviyemize çıkarsınız açık ve net.
omurgasız bir taraftar kitlesine sahip takım. yeni hocayla 3 yenilgi alırlar, 112 yıllık klubün başkanına, kendi başkanlarına hakaret üzerine hakaret ederler. istifa demiyorum bak, hakaret diyorum.
üzerine 2 yenilgi daha alırlar, taraftarlıklarını askıya aldıklarını beyan ederler.
abuk sabuk bir köy takımına elenir takım, offff, ana avrat dümdüz giderler başkanlarına, teknik direktörlerine.
sonra lig başlar, takım 3 galibiyet alır. bu defa yere göğe sığdıramazlar.
sonra takım ligin kalburüstü takımlarından biriyle deplasmanda berabere kalır, hooooop en başa dönerler.
ayıptır ulan ayıptır. senin dedenin dedesi zamanında bile vardı o klüp. o klubün başkanına, teknik direktöre saygın yok hadi anladık; bari o makamlara saygın olsun. ama kime diyorum ben.
bonus tanım: mal gelmiş mal gidecek taraftar kitlesine sahip takım.
üzerine 2 yenilgi daha alırlar, taraftarlıklarını askıya aldıklarını beyan ederler.
abuk sabuk bir köy takımına elenir takım, offff, ana avrat dümdüz giderler başkanlarına, teknik direktörlerine.
sonra lig başlar, takım 3 galibiyet alır. bu defa yere göğe sığdıramazlar.
sonra takım ligin kalburüstü takımlarından biriyle deplasmanda berabere kalır, hooooop en başa dönerler.
ayıptır ulan ayıptır. senin dedenin dedesi zamanında bile vardı o klüp. o klubün başkanına, teknik direktöre saygın yok hadi anladık; bari o makamlara saygın olsun. ama kime diyorum ben.
bonus tanım: mal gelmiş mal gidecek taraftar kitlesine sahip takım.
kendi taraftarindan cok, puan kaybi bekleyen basit karakterli cakma rakip taraftarlari dolusmus basliga. ulan evlat olsaniz sevilmezsiniz bu ne yuzsuzluk amk * o camur sahada 150 derecede nemli havada selcuk inan gibi bi okuze ragmen haftayi lider bitirdik. sorun yok, siklemeyin bu enayileri. siz rahat olun aslanlar.
çok önemli bir durum yok, bu havada oynanan maçta öyle presli futbol beklemek yanlış , ha önemli sorun ne ? b planımızin olmamasi ve belhanda'nin işgal ettiği , gs'nin başarısı için elzem öneme sahip pozisyonun çok zayıf durumda olması ! tudor doğru seçim değil ! inşallah got olurum ama ilerleyen haftalarda oyun planımiza ters takımlarla oynadigimizda çok küfürler edilecek!
Galatasaray'da maalesef bu yaptığı özellikle son iki maçta organize bir atak görmedim. Tek atak var o da Rodrigues sağdan ortaliyor gomis ya da sekerse Tolga felan vuruyor. Sol kanattan hiç bir atak organizasyonu olmuyor mesela, ortadan hiç bir atak organizasyonu olmuyor. Antalya özellikle Galatasaray'ın sağ kanatını iyi markaj altına aldı ve doğru düzgün orta acamadilar, doğal olarak da gol bulamadılar.
Gelelim Tudor'un değişikliklerine.
ilk değişiklikde ndiaye yi çıkartması tamamen yanlıştı, bunun yerine belhandayı çıkartıp, tolgayi merkeze cekip, Rodriguesi sola alarak sağ kanata feghouliyi alabilirdi. ikinci değişiklik mecburi oldu. Üçüncü değişiklikte de tolgayi çıkartıp fernandoyu ortasahaya kaydırıp forvete Ereni de alabilirdi.
Ama en önemlisi Galatasaray'ın hücum oyuncuları netlesip bu oyuncularla atak organizasyonu çalışmaları lazım çünkü maçta alternatif hücum varvasyonlari uygulamiyorlar ve en önemlisi ise Galatasaray ortasahayi hızlı çıkamıyor. Kanatlari kaçırıp uzun paslarla çizgiye inemiyor. Böyle olsa gomise çok daha güzel ve serbest ortalar gelebilir ama paslasarak çizgiye inip orta yapmaya çalıyorlar ve bu zamana kadar rakip takım çoktan kademe alıp defansta çoğalmış oluyor.
2-3 hafta daha gelişme gosteremez ise eğer GS zor puan almaya başlayacak, rakipleri çözmeye başladı.
Şuan tek umudum feghoulinin ve latovlevici nin hızlı hücuma çıkmaları ve buna katkı vermeleri, yoksa linnes, Tolga ve formsuz belhanda ile işimiz yine zor.
Umarım yaniliyorumdur ama boyle giderse ve bana kalırsa 3 hafta sonra tudor eleştirilmeye başlanacaktır.
Gelelim Tudor'un değişikliklerine.
ilk değişiklikde ndiaye yi çıkartması tamamen yanlıştı, bunun yerine belhandayı çıkartıp, tolgayi merkeze cekip, Rodriguesi sola alarak sağ kanata feghouliyi alabilirdi. ikinci değişiklik mecburi oldu. Üçüncü değişiklikte de tolgayi çıkartıp fernandoyu ortasahaya kaydırıp forvete Ereni de alabilirdi.
Ama en önemlisi Galatasaray'ın hücum oyuncuları netlesip bu oyuncularla atak organizasyonu çalışmaları lazım çünkü maçta alternatif hücum varvasyonlari uygulamiyorlar ve en önemlisi ise Galatasaray ortasahayi hızlı çıkamıyor. Kanatlari kaçırıp uzun paslarla çizgiye inemiyor. Böyle olsa gomise çok daha güzel ve serbest ortalar gelebilir ama paslasarak çizgiye inip orta yapmaya çalıyorlar ve bu zamana kadar rakip takım çoktan kademe alıp defansta çoğalmış oluyor.
2-3 hafta daha gelişme gosteremez ise eğer GS zor puan almaya başlayacak, rakipleri çözmeye başladı.
Şuan tek umudum feghoulinin ve latovlevici nin hızlı hücuma çıkmaları ve buna katkı vermeleri, yoksa linnes, Tolga ve formsuz belhanda ile işimiz yine zor.
Umarım yaniliyorumdur ama boyle giderse ve bana kalırsa 3 hafta sonra tudor eleştirilmeye başlanacaktır.
maalesef nazar değer takimim.
ha şu amkun milli arasi olmasaydı takım o tempoyla antalyaya 3 4 sallardi..
her zaman söylerim milli mac araları takımların kimyasini bozar..
ama hocanın bazı durumlara el atması gerekir
mesala belhandanin sazi eline almasi lazım. yoksa sneijderi arariz.
ayrıca tolganin eski formuna dönmesi lazım
defansda denayer-maicon ikilisi denenmeli
anladıkki serdardan ahmet cakiktan ve koray dan fayda yok bize.
forvette sıkıntı yok zaten. gomis maşallah iyi sallıyor ama yanına biri lazımdı.
sinanla eren bu takımın forveti olmaz olamaz..
ha şu amkun milli arasi olmasaydı takım o tempoyla antalyaya 3 4 sallardi..
her zaman söylerim milli mac araları takımların kimyasini bozar..
ama hocanın bazı durumlara el atması gerekir
mesala belhandanin sazi eline almasi lazım. yoksa sneijderi arariz.
ayrıca tolganin eski formuna dönmesi lazım
defansda denayer-maicon ikilisi denenmeli
anladıkki serdardan ahmet cakiktan ve koray dan fayda yok bize.
forvette sıkıntı yok zaten. gomis maşallah iyi sallıyor ama yanına biri lazımdı.
sinanla eren bu takımın forveti olmaz olamaz..
kalp takımıdır.
şampiyonlar müziğini ilk kuşlara duyuran takım.
şampiyonlar ligi müziğini ilk kuşlara duyuran takım.
Beşiktaş maç kazandıktan sonra buraya gelmenin anlamı ne? Hayır senin gibi vasat bir trollü ciddiye alıp cevap veriyor adamlar. Zamanlarına yazık lan heriflerin.
Tanım : avrupada büyük başarılara imza atmış türk takımı. Darısı beşiktaş fenerbahçe ve diğer tüm türk takımlarının başına.
Tanım : avrupada büyük başarılara imza atmış türk takımı. Darısı beşiktaş fenerbahçe ve diğer tüm türk takımlarının başına.
Bu yıl şampiyon olacaklar. Bir fenerbahçeli olarak istiyorum bunu.
kasımpaşa mağlubiyetiyle birlikte iyice serbest düşüşe geçip kardeşi fenerbahçe'nin yanına düşecek takımdır açık ve net.
denayer ve feghouli'nin takıma monte edilmesiyle çok daha iyi olacak takım. 1,5 aylık yeni bir takımız. şu an eksiğimiz bence son 2 maçtır üstünlük kursak bile vurup geçemiyoruz. topu tehlikeli bölgeye getiriyoruz. ama kolay gol pozisyonu bulamıyoruz. kilidi daha kolay açmamız gerek. daha çok gol pozisyonu, daha çok şut yapmalıyız. bunlar için de çok çalışıp zamanla daha iyi olmalıyız. deplasmanlarda da evimizdeki gibi oynamalıyız. sivas ve kasımpaşa maçlarında ilk 30 dk presini, 90 dk'ya yayamazsak sıkıntı yaşayacağımız antalya maçında görüldü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar