bugün

/887
kasımpaşa mağlubiyetiyle birlikte iyice serbest düşüşe geçip kardeşi fenerbahçe'nin yanına düşecek takımdır açık ve net.
denayer ve feghouli'nin takıma monte edilmesiyle çok daha iyi olacak takım. 1,5 aylık yeni bir takımız. şu an eksiğimiz bence son 2 maçtır üstünlük kursak bile vurup geçemiyoruz. topu tehlikeli bölgeye getiriyoruz. ama kolay gol pozisyonu bulamıyoruz. kilidi daha kolay açmamız gerek. daha çok gol pozisyonu, daha çok şut yapmalıyız. bunlar için de çok çalışıp zamanla daha iyi olmalıyız. deplasmanlarda da evimizdeki gibi oynamalıyız. sivas ve kasımpaşa maçlarında ilk 30 dk presini, 90 dk'ya yayamazsak sıkıntı yaşayacağımız antalya maçında görüldü.
Fenerbahçe taraftarı olarak bu yılki maçlarını izlerken imrendiğim futbol takımı. Allah bize de nasip etsin . Nedir bu (bkz: gomis), kimdir bu (bkz: gomis).
Gomis in yedeği yok belhanda 34 hafta sonunda 3 golü anca bulur gibi oynuyor.adam gamsız amk umrunda değil taraftar bana tepki gösterir mi göstermez mi diye.ndiaye biraz daha önde oynamalı keza fernando da öyle .takım boyu 60 metre 30 a çekmek lazım.daha dengeli bir takım oluruz o zaman.
Avrupada olmamız da olmamız da millete dert oluyor. Demek ki var bi büyüklüğü.
bi ara nez'in bi şarkısı vardı, devire devire yürüyorum şişeleri ben değilim barlar sarhoş diye, onu aklıma getiren takımım.

devire devire yürüyoruz rakipleri
biz değiliz rakipler folloş *
şampiyonluklarını fetö sayesinde elde eden gelmiş geçmiş en şikeci kulüptür. evet..
ne beşiktaş ne fener ne de trabzon
bu sene sensin şampiyon.

inşallah.
Galatasaray derken besmele çek lan it!
Yine ardindan 40 kopek havlatmis kurt.

Aglayin,kudurun amk tinercileri.
görsel

derbinin sonucunu siklemeden, tatava yapmadan, hakeme penaltiya falan mahal vermeden basıp geçmemiz lazım 3 hafta daha.

fener maçına kadar puan kaybına tahammülümüz yok
rehavete kapılmadan emin adımlarla ilerlemesi gereken takım.
bu sene 21.şampiyonluk gelmeli.

evet 21.

sarı lacivert iyi dinle, 21!
siyah beyaz iyi dinle, 21!

eheheh.
Yarın sikik bursayi yendiği takdirde zirvede tek başına kalacak takimim.

#babanizCimbomulan...
görsel
2017-2018 sezonu şampiyondur. fikstür bitiminde entry editi için tekrar geleceğim.
yeni transferleriyle kaliteli bir anadolu takımı seviyesine ulaşmış takım. bursaspor'un şampiyon olduğu sezonki kadrosuna çok benzetiyorum tek fark gomis onun dışında hemen hemen aynılar açık ve net.
federasyon bir orospu çocukluğu yapmazsa kesinlikle şampiyon olacak takımım...

Yağlı suratin Ayık olması lazım...
son yıllarda en fazla gerildiğim maçın kazananı. ne şampiyonlar ligi maçları ne derbiler gördüm ama bu maçtaki kadar heyecan yaşadığım azdır. önemli bir kırılma maçı gibi gördüğümden herhal. önemli deplasman+daha önce hiç geriye düşmemiş oluşumuz herhalde beni çok heyecanlandırdı ki hiç adetim olmadığım halde ayağa kalkıp bağırdım gol olunca. genelde kendimi cool zannederek mal mal alkışlarım sadece.
üç puan için hakeme ihtiyaç duymayan gerçek takım.

selam durun veletler.
feto sayesinde yıllarca beleşten şampiyonluklar alan devleti sömüren aç kulüp. evet
Pasolig yakan iyigün taraftarlarına sahip şanssız kulüp.
bugün resmi olarak çocuğu koymuştur.

9 ay sonra tt arena'da kucağımıza alır kaldırırız.
bugün ısınmaya çıktıkları andan, maç bitimine kadar gözlemlediğim takım. delikanlı gibi geldiler, delikanlı gibi gittiler.
özellikle ultraaslan stadyuma girdiği andan itibaren hiç susmadı. hiç bir taşkınlık yaşanmadı. gs gol yediğinde olgunlukla karşılayıp, takımlarını desteklemeye devam ettiler. şahsen tebrik ettiğim tarihi çınar.

not: siyahbeyaz.
21. şampiyonlukları hayırlı olsun açık ve net.
görsel
görsel
Herkes rütbesini bilecek.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026