bugün

/887
eşşektaş ve fenevin babası olan takım.
Avrupa Fatihi olduğumuz gerçeğini çekememeniz? Avrupa'da en çok bilinen türk takımı oluşumuz? Peki Avrupa basamaklarını tırmanan bizken, sizin o basamakları çıkamadan tökezleyişiniz? Az ötede kıskanın. Yallah.
Kendi evinde chelsea den 5, real madrid den 6 yı da ben yemedim hoş.
Türkiyenin tartışmasız en büyük kulubüdür. dünya genelinde milyonlarca takipçisi olan en büyük misyonu 'uluslarası kulüpleri yenmek ' olan ve hayranı taraftarı oldugum şanlı kuluptür.
Taraftarı olmaktan gurur duyduğum. En sevdiğim kadroları şu şekildedir: Taffarel, Capone, Bülent,Popescu, Hakan Ünsal, Okan, Ergün, Hasan Şaş, Tugay, Hagi, Hakan Şükür. Daha sonra: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba. En son olarak da : Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Feghouli, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Rodrigues, Gomis.

Tarihinde en sevdiğim oyuncular ise; Hagi, Hakan Şükür, Metin Oktay, Tanju, Muslera, Taffarel, Bülent, Hasan Şaş, Wesley ve nedense Necati Ateş'tir.
görsel
#bugungunlerdengalatasaray.
bugün çok önemli olan 3 puanı alması gereken takım.

dün fenerbahçe puan kaybetti, yarın beşiktaş ve başakşehir'in puan kaybetmesi çok olası.

Beşiktaş'ın en önemli oyuncuları kırmızı kart cezalısı, sinsi bildiğiniz gibi trübünde olacak ve trabzon gibi zor bir takımla maç yapacaklar. Ersun Yanal geçen haftaki kayıptan dolayı bu maç yenilmemek için elinden geleni yapar.

göztepe ise ligin en iyi takımlarından bitanesi, başakşehir'e evinde puan kaybedeceğini düşünmüyorum.

bu sebeple galatasaray bu maçta olmazsa olmaz 3 puan almalı. eğer her şey istediğimiz gibi giderse beşiktaş ile puan farkı 6 olur. Göztepe ile başakşehir'in berabere kalması bizim için daha avantajlı olacağı işin başakşehir ile olan puan farkı 8 olur.

bir de iddaa kuponu yapalım.

beşiktaş - trabzon 2
göztepe - başakşehir x
kayseri - bursa x

bitane de sürpriz yapalım.

beşiktaş-trabzon 2
göztepe-başakşehir 2
kayseri - bursa 2
kara sevdamız, son sözümüz. bugün günlerden galatasaray.
bu akşamki karabük maçını kazanarak şaha kalkacak takım. puan farkı 6 olacak.
Bu gün Karabük'e fark atacak takım, Kuşlar kudurun.
bu sene umarım şampiyon olur. zira olamazsa taraftarının şuanki bu atarlanmaları yüzünden fena rezil olacaklar.
not: fc alex.
karabük macında farka gitmek istedigimiz icin 2 puandan oluyorduk.

farka gitmesekte 3 puan kazanılabilir. tt arena ya show yapmak icin cıkmak gereksiz bence.

daha konrollü olmamız gerekiyor. kontradan vur işte. ne diye topyekün hücumlara kalkıyoruz. dersin harlem.
kısa süre içerisinde taraftarlarına kombine yaktırmaya devam edecek takım açık ve net.
görsel
türkiyenin en büyük kulübü.
özledik gel be hafta sonu.
görsel
görsel
görsel
rehavete kapılmadan yürümesi gereken kulüp.

maç eksiği ile ikincinin 5 puan önündeyiz.
mükemmel bir tablo.

namağlup şampiyon olsana gönüllerin efendisi.
puan kaybeder, yenilir de illaki olacaktır bunlar lakin bu senenin sampiyonu olacaktir bu bir gerçek.

hatta bana kalırsa tudor ile beraber çok çılgın şeyler yapabiliriz, adamın skillerini henüz tam göremedik ama en azindan hakkını vermek lazim net bir şekilde oyuncu seçiminden anlıyor.

aldığı oyunculardan 1 tanesi bile karaktersiz, şaklaban, gevşek oyuncu değil bu bile oyunculardan inanılmaz anladığını gösteriyor.

şu zamana kadar hiçbir Türk takımı %100 isabetle bir transfer sezonunu kapatmamıştı. aldığımız adamlar öyle dünya stari falan da değil, hepsi ucundan köşesinden yildiz oyuncular, çoğu da avrupa'nin top liglerinden silinmiş veya silinmek üzere olan oyuncular.

bu parçaları bir araya getirip turkiye'nin jupp heynckes dönemi bayern'ini yaratabilmek, hem de bu kadar kısa zamanda yaratmak cidden inanılmaz.

helal lan tudor, yuruyedur.
#senisampiyonyazdiracagiz..

inşallah bu sene Monla şampiyonluk kutlatacak takimim...

not:hocaya guvenmiyorum ama kadro cook cook iyi...
bu sene şampiyon olur ama haftaya fenerbahçe'ye yenilir. evet.
görsel
© copyright 2005 - 2026