bugün
- ekrem imamoğlu59
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız10
- kisinin 17 yasina verecegi ogut11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler10
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek8
- espressolab21
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- aykolik'in akbilini doldurmak9
- erdoğan sonrası hükümet32
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- anın görüntüsü18
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın14
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası41
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar17
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- kabataş yalanı17
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- zina çoğalınca deprem olur14
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır19
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- true nun çaylak olması8

entry'ler (1974)
benim davar tayfadan kimse kalmamış. bayağı mezarlık gibi.
tam fenerin topçusu. dopingden ceza yemiş, yaşı 30'u geçmiş ve takımda en kalabalık mevkiye bu yılki en yüksek bedelle gelmiş. muazzam saçma ve tam fenerlik.
edit: zaha bunlara nasıl saplamış lan akşam evde yorgana sarılıp zaha diye ağlıyolar heralde amk ahahahahhahahahahah embesil olum bu fenerliler yemin ediyorum sakatlar :D
edit: zaha bunlara nasıl saplamış lan akşam evde yorgana sarılıp zaha diye ağlıyolar heralde amk ahahahahhahahahahah embesil olum bu fenerliler yemin ediyorum sakatlar :D
kaldı son 2.
anasının amına kaldıracam ben bunu söyleyenin. ülke inanılmaz bi yöne doğru savruluyo.
gs nin kabız oyunun tek müsebbibi. ikinci devre çıkar bunu al berkanı çıkar emreyi al pva yı 5le şu zımbacıyı.
sadece yetkililerin değil onlara yetkiyi veren biatçıların da toplumdan dezenfekte edildiği günler gelecek.
(bkz: bafetimbi gomis)
kafa karıştırıyo....
kafa karıştırıyo....
ne takımını ne ailesini ne kendisini severim ama bu ukraynalı faşizmi karşısında dik durduğu için kendisine müteşekkirim. o bunak olimpiyat çocuğu romenin takımını keşke eleseydiler ama olmadı, olsun. 200 yıldır afrikada, 50 yıldır ortadoğuda bebekler çocuklar öldürülüyo, hiç bi hareket göremedik bu amk avrupalılarından. biz aynı durumda olsak bu slav piçleri bize tekme atmak için sıraya girerdi. birbirlerini gebertsinler zerre sikimde değil. yahudi takımı da densizlik yaparsa hitler diye bağırılır. spor barbarcadır bu kadar basit.
karşılığında bilocan alacaklarsa neden olmasın? hizmet=para.
(bkz: john hensley)
nip/tuck izlemiş herkes tarafından benzetildim. diziyi ben izlemedim.
nip/tuck izlemiş herkes tarafından benzetildim. diziyi ben izlemedim.
temiz bi tane bulup alacağım. hep güvenli arabalara yöneldim şimdiye kadar.(hem sürüş hem de piyasa anlamında) artık sikerim adaleti çekerim e36yı.
ülkenin her yerinde tepki alırlardı ki trabzon gibi yobaz^319283019 olan bi ilde bile bikaç saatte paket etmişler. bi de temiz ezselerdi iyiydi.
washington da new york da eyaletlerdir. washington ülkenin en kuzeybatısındaki eyaletidir, başkent washington dc ise pennsylvania eyaletine bağlı bir şehirdir. new york eyaletindeki new york city'nin manhattan ve brooklyn bölgeleri sizin new york sandığınız yerleri. know your shit before mock doohead. hadi bakalım.
yakında bozkırın yiğitleri diye çıkacaklar amk keranecileri. ermenilerin bi tek karıları sikilir dünyada başka hiç bişeye gram faydaları olmamıştır
piyasada bunlardan çok var. takılmamak lazım. seçimlerden sonra tespit edilip yargılanırlar umarım.
öncelikle (bkz: çerkes). pkklılara yeterince laf söyledi ve söylüyor zaten. türk devletinin dilini bayrağını kültürünü kabul eden diğer etnik gruplar anadoluda asırlardır bizlerle beraber. heleki böyle konuşmalara çerkeslerin eklenmesi kansızlıktır. dün gelen sapıklarla bin yıllık vatandaşını nasıl aynı kefeye koyarsın?
o an yanımdaki kadındır. bana faydası olmayan kilisenin papazını sikeyim.
ben daha kaydete tıklamadan entrylerimi beğenip favlayan yazar. bu da bi kafa.
kesinlikle kevser. kuranda bile zevki tasvir eden ırmaktır. mümin fantasy....
son dönemde sadece sevişerek. sigara bile tatsız amk.