bugün

/888
Bir zamanlar Avrupa'ya kök söktürmüş, adına Avrupa fatihi denilmiş, üst üste şampiyonluklar, UEFA kupaları süper kupalar vs. Vs. Derken artık kepenk kapatma noktasına gelmiş efsane klüp.

Bir gs taraftarı olarak gercekten cok acı ... Hani filmlerde olurya efsane bir dövüşcüsündür yada bir boksör yada ne bilim orduda general falan. Fakat kariyerini belli bir süre sonra kaybedersin. Insanlar seni gördüklerinde gözleri dolar efsaneye bakıp bakıp. her şeyini kaybetmişsindir. Tüm kariyerini, avrupayı kasıp kavuran zamanları vs. işte Galatasaray'ı tam olarak böyle özetleyebiliriz. Ruhunu ve Her şeyini kaybetmiş sadece zavallı bir takım... Oysa tarihi başarılarla dolu iken.
çocukluğumda aralıksız 11 yıl odamda posterini astığım takımım , aşkım.

re re re ra ra ra gassay gassay cimbombom...
yemin ediyom yazmaya üşendim tam başlıcam onu da mı yazsam yok şunu da yazayım derken üşendim. o kadar çok sorunu olan tuttuğum takım. yaklaşık 1-2 sene içerisinde tekrar düzelir muhtemelen ama üzüldüğüm tek adam sneijder. o adama bir uefa kupası yakışırdı en azından ama umut yasin olcan oynarken yanında değil sneijder messi'yi koysan oraya o takım hiç bir yerde bir şey yapamaz.
gelecek adına umutlu olduğum kulübüm. çünkü kulüp dip yaptı. galatasaray dip yaptı mı çıkışa geçer. tarihi boyunca bu böyle olmuştur. tabii bu süreç ne kadar sürer bilmiyorum ama.
eğer mevcut durum daha kötüye giderse batacak olan klübüm.
ilk defa bu kadar çaresiz durumdayız. allah yardımcımız olsun.
Eskiden severdim gsyi. Ne zamanki Beşiktaş'ın zor durumu ile taşak geçip iğrenç bir pankartla bize zayıf yerimizden vurdular işte o zaman nefret etmeye başladım ve hala takımdan ve taraftarlarının çoğundan tiksiniyorum.

Para komidinin üstünde diye eziklediğin takım şu anda gayet sevilen sempati duyulan ve iyi top oynayan bir takım. Şampiyon olur olmaz bilemem, Kısmet.

Ama sen koskoca gs biz Beşiktaş gibi feda demeyeceğiz deyip 10 tlye bileklik satıyorsun, Ligte sıçmışsın ve kayda değer tek topçun kalecin...

Bir tek dileğim var beter ol yeter.

Nice hamza dursun mustafalara karaktersiz şerefsiz iğrenç ibneler...

Size sövmeden bitirmek çok büyük ayıp, sonuna kadar hak ediyorsunuz.
bir beşiktaşlı olarak bu durumlara düşmesine üzülüyorum. özellikle mustafa hocayı severim, başarılı olmasını da isterim açıkçası. önce beşiktaş ama fenerbahçe beşiktaş galatasaray bunlar hep kardeş takımlar.
Snijder ve muslerayi cikartirsan akhisardan farksiz olan takimcik beter olsunlar kaybolup gitsinler para komidinun ustunde diyr dalga gecerken dusunecektiniz bu daha iyi gunleriniz daha 7.likler 8.likler gorecek bu bunyeler.
Kaynaklarını iyi yönetmeyi başarabilirse 2 3 yıla yeniden türkiyenin en güçlü ve avrupadada ses getirebilecek bir kadro kurabilecek takım ama ufak tefek seylerle uğraşacağına önce büyük bir plan yapmalı daha sonra bu planın ayrıntılarına inmeli mesela transfer işleri için önder özen tarzı hem yerli hem yabancı portföyü olan isimlerle çalışmak tecrübe ve potansiyeli aynı potada eritmek lazım yani bizim türk takımları 9 10 tane 3.5 M euro alan sabit maaş olarak oda maç başilar vs hariç oynayamaz galatasarayda ornegin bir tane sneijder ayarinda oyuncu varsa onu dengleyecek 1.5 M max maas alacak ama potansiyelide olan oyuncular olmalidir şuan en buyuk ornek sinan ayrica linnes tarzı maliyeti dusuk verimi yüksek olabilecek oyuncu tercihleri cok onemli ee bunu nası yapacan önce adamakıllı bir izleme ekibi kuracan basiretli bir yonetime ve teknik ekibe sahip olacan en önemlisi genćlere potansiyeli olan oyuncuya seviye atlatabilecek hocalarla ekiplerle calısacan onlarin basina kimi getirdiginde tabiki onemli kısacası galatasaray değerlerini iyi yonetebilirse bu krizler felan bir daha yasanmaz ama max 5 yilda bir galatasarayin krize girdigi dusunulursede yine kurtulursa bile 5 6 sene sonra ayni seyler olacak gibi duruyor.
Anektodlara konu olan kulüp.

--spoiler--
Çocukla kız buluşmuş, kız çocuğa hangi takımlısın demiş, çocuk GS cevabını vermiş. Kız bırak bırak ben öderim hesabı demiş, ödedikten sonra kalkmış gitmiş, çocuk bilekliğine bakarak ağlamış.
--spoiler--
5 lig şampiyonluğu, 4 super kupa, 2 turkiye kupası, bir kez de şampiyonlar liginde çeyrek final oynama başarisi gostererek turkiye'de son 10 yılda futbola damgasını vurmuş takım. Adamsınız.
şikecilerin kabusu takım. evet.
Bize her sevdadan geriye kalan.
kurt kocayınca "köpeklerin" maskarası olurmuş..

bizde bjk fenerin maskarası olduk.
ilklerin ve enlerin kulubü. evet.
Türk Spor tarihinde unutulmaz başarılara imza atmış, takım içinde taraftarların küfürlerinin bolca odak noktasına sahip bir çok oyuncu barındıran bir futbol takımı.
Gahahatasahahay.
Türkiye' de futbol oynandığını dünyaya öğreten takım.
üçüncü ve dördüncü yıldızı kazanmış ilk, uefa kupası ve avrupa süper kupası" nı müzesine götürmüş tek, adı asla şike soruşturması kapsamında geçmemiş, kulüptür. maddi zorluklar yaşadığı çoğu sezonu şampiyonlukla tamamlamıştır. galatasaray" ı ancak kendi içindeki karışıklık durdurabilir, rakiplerinin buna gücü yetmez. elbette toparlanacak ve zirvedeki yerini yeniden alacaktır. kimsenin şüphesi olmasın, bazıları da çok fazla heveslenmesin.
Ebedi dostumuz, ezeli rakibimiz olan kulüp.
Kötü günler geçiren, kötü futbol oynayan kulüptür. Ancak bu performans geçicidir. Doğru yönetim ve kararlarla bir gün yine güzel günlere döneceğiz. Şike soruşturması geçirip yıldızlarını kaybetmiş kulüpler bugün şampiyonluğa oynuyorsa biz de karanlığı geçip aydınlığa çıkacağız. Bu da biricik gerçektir. Gün gelecek gülme sırası bizde olacak. Unutmayın.
bu sene gene beşiktaşın altına yatacak takımdır. yeni kampanyaları da pek güzel. (bkz: üç tane bimilyonnnnn)
mancini, prendelli, hamza derken şimdi de denizli'yi gitmeye zorlayan bu zengin pezevenklerin topunu satmak lazım. madem 4. filan olacağız o zaman heyecanlı gençleri izlemek istiyoruz, bu kaşarları değil.
bu sene küme düşen takıma bile yeniliyor. böyle devam ederlerse büyük sevaba girecekler... 2-1 kaybedilen mersin maçını meyhanede izledim. dilsiz galatasaraylı bi adam vardı dile gelecekti nerdeyse söverken. siiee seahh deyip durdu. yakında komple siktirin ulan ruhsuzlar der..

der yani. o azmi görüyorum galatasaray'da.. 3-5 maçtan sonra konuştururlar bu dilsizi.
Yine de şanssız kulüptür. Düşünüyorum da Fenerbahçe ve Beşiktaş yıllardır ligde bu kadar zorluk yaşamadı. inşallah o günleri de göreceğiz. Hiçbir alay cezasız kalmaz. Karmaya inanıyorum.
© copyright 2005 - 2026