bugün
- sözlük sapıkları10
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- yahudilerin hepsi iyi insan değil10
- baş abaza5
- jennifer lawrance4
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız9
- silvermist'in mutfağına konuk olmak15
- kızılay avm11
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- kitap okumak6
- dünya iyi midir5
- ağır müslüm gürses sözleri9
- yandaş akademisyen2
- flört10
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı22
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi5
- kiraz cicegi kolonyasi30
- bilen vardır3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması4
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner5
- kıymalı üzümlü börek5
- kek2
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- kendini çok önemli sanan yazar14
- ben troll üm7
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- dedikodu yapınca kendini kötü hissetmek3
- usame bin ladin2
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- börekitas3
- erkek yazarların yaptığı son yemek5
- üniversiteli eskort kadınlar10
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- fenerbahçe17
- çok sıkıcısın be sözlük6
- ruhi çenet13
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- üst geçit4
- brooks nader3
- en son ne yediniz9
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- tarhana kurutmak3
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
son dönemde inanılmaz kötü yönetilen takımdır.
vay arkadaş o 2000 lerin başındaki takım nerede şimdiki takım nerede.
hem mali açıdan hem sportif açıdan içine ettiler takımın.
zerre kadar işe yaramayan "hamit, tarık, umut" gibi futbolculara dünyanın parasını ödeyip sonrasında da,
"paramız yok transfer yapamıyoruz" diyecek kadar yüzsüzler yönetiyor takımı.
dalga mı geçiyorsunuz arkadaş insanlarla?
vay arkadaş o 2000 lerin başındaki takım nerede şimdiki takım nerede.
hem mali açıdan hem sportif açıdan içine ettiler takımın.
zerre kadar işe yaramayan "hamit, tarık, umut" gibi futbolculara dünyanın parasını ödeyip sonrasında da,
"paramız yok transfer yapamıyoruz" diyecek kadar yüzsüzler yönetiyor takımı.
dalga mı geçiyorsunuz arkadaş insanlarla?
Devamlı olarak bu takım neden krizde sorusunu sizler için çözmeye çalıştım.
Yaklaşık 30 dakikalık bir araştırma sonucu sizler için kafa açacak istatistikler hazırladım
Mersin idman Yurdu - Galatasaray Maçına ait Galatasaray'ın ilk 11 de ki futbolcuları ve aldığı maç başı ücretleri;
Nando Muslera 20.000 Euro
64 Jason Denayer 11.000 Sterlin (14.000 euro civarı)
26 Semih Kaya28'54' 15.000 euro
21 Aurelien Chedjou93' 10.000 euro
23 Lionel Carole15'46' 15.000 euro
15 Ryan Donk38' 15.000 euro
8 Selçuk inan 25.000 Euro
11 Lukas Podolski 20.000 euro
10 Wesley Sneijder66'86' 25.000 Euro
29 Olcan Adın 15.000 euro
9 Umut Bulut70' 15.000 euro
Yedekler
Cenk Gönen 10.000 euro (yedek kaleciler yedek kalsa dahi maç başı alıyor)
5 Bilal Kısa86' 45.000 TL (ortalama 13.000 euro)
7 Yasin Öztekin76'70' 10.000 euro
14 Jose Rodriguez 10.000 Euro
27 Martin Linnes 10.000 euro
28 Koray Günter 5.000 euro
55 Sabri Sarıoğlu46' 45.000 TL (ortalama 13.000 euro)
Bunlar oyuncuların maç başı ücretleri, yeni sözleşmelerde 20 maç sınırı var onu dikkate almıyorum, oyuna girenler ve çıkanlar dahil mersin maçının Galatasaray klubüne maç başı ücretler maliyeti;
235.000 Euro Bugünkü kur ile ; 777.850 TL
Özetle bu takım Ligde aldığı bir galibiyetten ortalama 1.000.000 tl TFF den almaktadır, bu para komple giderler ile birlikte maç başı ücretlerine gidiyor, Türkiye kupası tamamen zarar, detaylarını yazmayacağım isteyenler detaylı okuyabilir ( http://www.tff.org/defaul...geID=267&ftxtID=21571 )
Yaklaşık 30 dakikalık bir araştırma sonucu sizler için kafa açacak istatistikler hazırladım
Mersin idman Yurdu - Galatasaray Maçına ait Galatasaray'ın ilk 11 de ki futbolcuları ve aldığı maç başı ücretleri;
Nando Muslera 20.000 Euro
64 Jason Denayer 11.000 Sterlin (14.000 euro civarı)
26 Semih Kaya28'54' 15.000 euro
21 Aurelien Chedjou93' 10.000 euro
23 Lionel Carole15'46' 15.000 euro
15 Ryan Donk38' 15.000 euro
8 Selçuk inan 25.000 Euro
11 Lukas Podolski 20.000 euro
10 Wesley Sneijder66'86' 25.000 Euro
29 Olcan Adın 15.000 euro
9 Umut Bulut70' 15.000 euro
Yedekler
Cenk Gönen 10.000 euro (yedek kaleciler yedek kalsa dahi maç başı alıyor)
5 Bilal Kısa86' 45.000 TL (ortalama 13.000 euro)
7 Yasin Öztekin76'70' 10.000 euro
14 Jose Rodriguez 10.000 Euro
27 Martin Linnes 10.000 euro
28 Koray Günter 5.000 euro
55 Sabri Sarıoğlu46' 45.000 TL (ortalama 13.000 euro)
Bunlar oyuncuların maç başı ücretleri, yeni sözleşmelerde 20 maç sınırı var onu dikkate almıyorum, oyuna girenler ve çıkanlar dahil mersin maçının Galatasaray klubüne maç başı ücretler maliyeti;
235.000 Euro Bugünkü kur ile ; 777.850 TL
Özetle bu takım Ligde aldığı bir galibiyetten ortalama 1.000.000 tl TFF den almaktadır, bu para komple giderler ile birlikte maç başı ücretlerine gidiyor, Türkiye kupası tamamen zarar, detaylarını yazmayacağım isteyenler detaylı okuyabilir ( http://www.tff.org/defaul...geID=267&ftxtID=21571 )
Önemli değil. Kötü gidebilir her şey. ama be birader bu kadar çapsız olmayın. lisesinde dinazorlar, tribününde barzolar. yine toparlanırız iki sene sonra cl banko olur ama sizsiz olur.
gese taraftarı kadar itici cahil ne dediğini bilmeyen görmedim ben. yav he uefa kupası var tamam al yaraktan kupa.
Medyanın Fenerbahçe' ye gösterdiği sempatinin yarısını görmeyen kulüp. En basitinden 1996' dan beri Fenerbahçe' nin hayalkırıklığı yaratan transferleri de çok var ancak hep Galatasaray' ın hatalarından bahsedilip antipatik Aziz Yıldırım' ın hatalı transferlerinden bahsedilmiyor. Bu standart ölçüsü hoş değil...
uefa kupası sahibi takım. yakında uefa kupasının ismi değişirse ne sikim yiyecek merak ediyorum. çünkü aradan baya zaman geçti.
şimdi kümede kalma mücadelesi vermektedir.
şimdi kümede kalma mücadelesi vermektedir.
Son 4 yılda 8 kupa (3 şampiyonluk, 3 süper kupa, 2 türkiye kupası) kazanan türkiye'nin tartışmasız en başarılı futbol kulübüdür.
hasta fenerbahçeli olarak türkiye nin en başarılı kulübü olduğunu kabul ediyorum. evet amk adamların uefa kupası var ve bu kupa türk takımlarında sadece bunlarda var. net.
ha bizde bu takımla aramızdaki maçlarda üstünlük kuruyoruz genel olarak bu da başka bir gerçek. ve emin olun belki bizim hastalığımız bu... deseler ki galatasaray a 10 maç üst üste kaybedeceksiniz ama fenerbahçe şampiyonlar ligi kupasını alacak! kabus bu derim... belki vizyonsuzluk belki basitlik ama böyle ne yapayım.
beni sinirden ağlatacak bir şey varsa galatasaray a kaybetmektir.
ha bizde bu takımla aramızdaki maçlarda üstünlük kuruyoruz genel olarak bu da başka bir gerçek. ve emin olun belki bizim hastalığımız bu... deseler ki galatasaray a 10 maç üst üste kaybedeceksiniz ama fenerbahçe şampiyonlar ligi kupasını alacak! kabus bu derim... belki vizyonsuzluk belki basitlik ama böyle ne yapayım.
beni sinirden ağlatacak bir şey varsa galatasaray a kaybetmektir.
Hak etmediği duruma düştü. Bugün desteğimizi kesmeyeceğiz.
Avrupa Fatihi olan Türk takımıdır..
her zaman arkasında olduğum takım..
Basarilar diledigim, renklerine hayran oldugum takimim.
Galatasaray bitti demeden bitmeasjskddnf.
Arkadaşlar yazık lan bileklik falan alın da kulübe katkı yapın ahahahaha.
Sallanır ama yıkılmazmış bak hele bak. iyi ki yıkılmadı bir de yıkılsa...
Uefa kupası olan kulüp...
Arkadaşlar yazık lan bileklik falan alın da kulübe katkı yapın ahahahaha.
Sallanır ama yıkılmazmış bak hele bak. iyi ki yıkılmadı bir de yıkılsa...
Uefa kupası olan kulüp...
bu yönetim tarzı ve bu taraftar profiliyle zaten başarılı olması imkânsız olan kulübüm. taraftar profili diyorum. çünkü bu burak yılmaz bizim bazı gerzek taraftarların ıslıkları yüzünden gitti. şimdi de ağlıyorlar burak'ı sattınız yönetim istifa diye. ulan senin yüzünden gitti adam. o eski ali sami yen taraftar profilini yakalamadıkça bir bok olmaz bizden. bir koreografimiz iyi zaten.
Şike soruşturması geçirmiş, yıldızlarını kaybetmiş kulüpler bugün şampiyonluk için umutluysa, kötü, zor günlerden geçip yine eski günlerine dönecek kulüp. Kimse heveslenmesin.
bu sene tadını çıkarımmış. feda ile dalga geçmeye benzemiyormuş di mi?
bir kulüp düşünün parasızlıktan sosyal medya hesaplarını satışa çıkarıyor.
siz gerçekten inanıyor musunuz seneye Galatasaray'ın 2012-2013 sezonundaki günlere döneceğine?
bakın football manager oynamaya benzemez.
Beşiktaşlı olarak diyorum ki "sahip çıkın takımınıza, yalnız bırakmayın."
bir Glasgow Rangers vardı hatırlarsanız iskoçya'nın en büyük takımıydı.
Külüp daha çıkamadı iskoçya premier ligine. çıksa bile Celtic ile kapışacağı günlere dönmesi en az bir 5 yıl alır.
bir kulüp düşünün parasızlıktan sosyal medya hesaplarını satışa çıkarıyor.
siz gerçekten inanıyor musunuz seneye Galatasaray'ın 2012-2013 sezonundaki günlere döneceğine?
bakın football manager oynamaya benzemez.
Beşiktaşlı olarak diyorum ki "sahip çıkın takımınıza, yalnız bırakmayın."
bir Glasgow Rangers vardı hatırlarsanız iskoçya'nın en büyük takımıydı.
Külüp daha çıkamadı iskoçya premier ligine. çıksa bile Celtic ile kapışacağı günlere dönmesi en az bir 5 yıl alır.
2011 yılında da tökezlediğinde herkes tarafından dalga geçilen takım olmuştu. Ondan sonrası malum, tam 8 kupa. He o sıralarda dalga geçen takımlar ne yapıyordu?
Türkiye'nin diğer büyük (!) takımlarının bu senelerde neler yaptığına bir bakalım isterseniz;
Beşiktaş denen takımın son 15 yılda aldığı kupa sayısını 3,5 senede alan takım olduk, beşiktaş ise şerefli üçüncülükten öteye gidemedi. Fenerbahçe ise yıllar sonra salı günü avrupa maçı oynadı (tabii uefa maçı yanlış anlaşılmasın). Galatasaray'ın kaptanı selçuk inan ise dün ilk defa uefa kupası maçına çıktı.
Bu sebeptendir tadını çıkarın dememiz.
Türkiye'nin diğer büyük (!) takımlarının bu senelerde neler yaptığına bir bakalım isterseniz;
Beşiktaş denen takımın son 15 yılda aldığı kupa sayısını 3,5 senede alan takım olduk, beşiktaş ise şerefli üçüncülükten öteye gidemedi. Fenerbahçe ise yıllar sonra salı günü avrupa maçı oynadı (tabii uefa maçı yanlış anlaşılmasın). Galatasaray'ın kaptanı selçuk inan ise dün ilk defa uefa kupası maçına çıktı.
Bu sebeptendir tadını çıkarın dememiz.
Psikolojik olarak bir bitkinlik, bir yorgunluk yaşayan takımdır. Mersin maçında koşu mesafelerinde ilk beş sıraya da oyuncu yerleştirememiş olmaları bunun göstergesi.
Napıcaksın ediceksin önündeki maçı çıkış maçı göreceksin.
Napıcaksın ediceksin önündeki maçı çıkış maçı göreceksin.
Ülkenin en büyük Takımı..
bu yıl doğru düzgün top oynadığı tek maç sezon başındaki bernabeu kupasındaki real madrid maçıdır. ki onda da yenilmiştik ama keyifli maçtı. neyse bugünler de geçer.
http://www.cnnturk.com/vi...galatasaray-2-1-mac-ozeti
http://www.cnnturk.com/vi...galatasaray-2-1-mac-ozeti
Türkiye'min en başarılı takımıdır efendim. evet.
acil bileklik alınması gereken takım. yoksa *
sömürge altında olan takımdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar