bugün

/886
mancini, prendelli, hamza derken şimdi de denizli'yi gitmeye zorlayan bu zengin pezevenklerin topunu satmak lazım. madem 4. filan olacağız o zaman heyecanlı gençleri izlemek istiyoruz, bu kaşarları değil.
bu sene küme düşen takıma bile yeniliyor. böyle devam ederlerse büyük sevaba girecekler... 2-1 kaybedilen mersin maçını meyhanede izledim. dilsiz galatasaraylı bi adam vardı dile gelecekti nerdeyse söverken. siiee seahh deyip durdu. yakında komple siktirin ulan ruhsuzlar der..

der yani. o azmi görüyorum galatasaray'da.. 3-5 maçtan sonra konuştururlar bu dilsizi.
Yine de şanssız kulüptür. Düşünüyorum da Fenerbahçe ve Beşiktaş yıllardır ligde bu kadar zorluk yaşamadı. inşallah o günleri de göreceğiz. Hiçbir alay cezasız kalmaz. Karmaya inanıyorum.
Bu gaysaray taraftarina bakıyorum da ne kadar kaypak adamlar ya (bazılarını tenzih ediyorum). Hepsi başarı odaklı. Fenerbahce takimina herşey diyebilirsin ama su fenerbahce taraftarinin yarisi olabilseler keşke. Hadi onu gectim su Beşiktaş gibi feda demeyi bilseler. Bunun boyle olacagi belliydi zaten neyine sinirleniyonuz. Hamzayi is bilmiyo diye kovdunuz al size mustafa. Beter olun. Siz hamzanin ahini aldiniz daha burnunuz boktan cikmaz.
Semih Kaya'yı ve Umut Bulut'u acilen elinden çıkarması gereken kulüp.

Edit: imla
sorunlarının daha da büyük olduğunu düşündüğüm kulüp.

g.saray 2000 yılından sonra ağız tadıyla kaç sezon geçirdi ki?

lucescu ile kazanılan şampiyonluk önemliydi ama arkası gelmedi.

4 yıl sonra gerets ile anlı şanlı şampiyon oldu. ama fb son maçta tökezlemeseydi...

2008 de bjk nin olmadığı, fb nin düşüşe geçtiği bir sezonda şampiyon oldu ama tat vermedi, feldkamp ile.

ardından düşüş başladı canaydın gitti polat geldi. o da çare olamadı. rijekardlar,keita lar işe yaramadı. 2011 de ünal aysal dönemi başlayınca her şey tersine döndü. tabi bunda en önemli faktör terim ve yerinde transferlerdi.

2 yıl ligi domine etti g.saray ama terim in gönderilmesi büyük düşüşü tekrar başlattı.

geçen yıl şampiyonluk gelse de taraftar bile şaşkın, temposuz,tatsız bir şampiyonluktu çünkü.

özetlersek takımın işi zor. geleneklerinden kopmamalı. terim bu takımın her şeyi. o ya da ona benzer bir hoca ile

toparlanabilir ancak. ezeli rakibinden kurumsallaşma ve istikrarı örnek almalı.
TR'de hulleciligin miladi olan Dawkins ve Didier Six olaylarinin musebbibi olan karisik camia. Klasik her yol mubah, babami tanimam katakullide kulturunun sanli liseli temsilcileri.

Baskanlari GS prensipleri ugruna sunu bunu yaparim derken, tarihlerine biraz daha dikkatli baksin. Oyle prensip vs. gibi seylerin yakininda gecmediklerini gorecek.
tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren futbol kulübü.
sezonu 3. bitirip avrupa ligine katılabilmesi mucize olacaktır.
Sevgili abberline, hiç bir alay cezasız kalmaz. Beşiktaş'a komidin esprisi yapıyordunuz beter oldunuz, Avrupadan men edildiler dalga geçtiniz beter olacaksınız, zamanında başka takımlarla dalga geçtiniz inşallah daha beter olursunuz.
Standartı olmayan takım. ya şampiyon bitirir yada sıçıp sıvar.bakın fenerbahçe genellikle ilk ikide falan bitirir üçüncü olduğu sezon baya bir zaman olmuştur keza beşiktaş genellikle üçüncüdür ama yarışta falan olur işte galatasarayda bu standart yok.
Fenerbahçe ve Beşiktaş' ın da bir zamanlar geçtiği gibi zorlu dönemlerden geçen kulüp. Ancak hep dezavantajlıydı. Beşiktaş' a kazandırılmaya çalışılan sempati Galatasaray için hiç duyulmadı. Fenerbahçe hiç Galatasaray' ın yaşadığı maddi sorunları yaşamadı. Yani Fenerbahçe ve Beşiktaş her zaman Galatasaray' dan avantajlıydı. Bu kriterleri unutmadan değerlendirdiğimizde Galatasaray ezeli rakiplerinden daha başarılıdır. Bir gün şans Fenerbahçe ve Beşiktaş' ı terk edecek. O gün daha farklı şeyler konuşacağız. Karma elbet işleyecek.
kocayınca,"köpeklerin" maskarası olan takımım.
bugün istiklal caddesinde o bileklikleri satan bir sürü gsstore çalışanı gördüm. sayın kulüp başkanı ve yöneticiler bence öncelikle şu umut bulut ve hamit altıntop başta olmak üzere tüm fazlalık olan topçuları gönderelim. biz ligten umudumuzu kestik zaten ama bari gs ruhu ile oynayan adamlara gitsin paramız. tek kuruş ödemem kardeşim bu takıma ödemem ulan benim param ruhsuzlara gidecekse tek kuruş ödeyip ürün almam.

mersin 2 atmış osmanlı 5 atmış zerre umrumda değil ha ben galatasaraylıyım kardeşim galatasaraylılık bir kimliktir benim için. benim iyi bir yönetime özlemim var; adnan polat bile daha iyiydi. ali sami yen de 2009 senesinde yaptığım protestolar için adnan polat'tan özür diliyorum bu vesileyle.
Galatasaray uefa kupasını aldığında ülkenin çoğu gsyi destekliyordu. Şimdi herkes o günlerin pişmanlığını yaşıyor. Bu nefreti siz oluşturdunuz. Ağlamayın şimdi.
Olaya bak arkadaş. Mustafa denizli nin yerine sokaktan adam koysak gs nin başına serefsizim daha iyi oynarlar.

Yalan oldu bu yıl, önümüzdeki yıl da yarragi yedik. Biz 3 yıl toparlanamayiz.
Gaassaray'ımdır, bir tanemdir...
Galatasaray bitmiş ağlayanı yok...
Aziz Yıldırım parayla adam tutup şu Galatasarayı batırmak için adam tutsa Dursun Özbek'in verdiği zararı mümkün değil veremezdi.
kesinlikle küme düşürülmesi gereken takım. açık ve net.
Sendeki bu büyük taraftar bir gün ağlar bir gün Coşar.
https://youtu.be/rxcwmZCKjxo
Mustafa denizli'nin röportajında "Bazı şeyler üst üste geldi, bir anda bunları sihirli dokunuşla değiştirmek mümkün olmuyor." derken ki acizliği taraftarı üzüyor olsada "Galatasaray ruhu denen bir hadise vardır. O ruh böyle günlerde (Lazio maçı) mutlaka ortaya çıkar" demesi taraftara umut ışığı veriyor. Bu gidişe dur demek lazım.
Adam ayda 1300'e talim eder, haftasonu ek bi işi vardır ki evi çekip çevireyim der. Bi haftasonu var, onu da adam akıllı maç izleyip geçireyim der ama bakar ki yıllık kazancını tek maçta alan adamlar oynadığı topu biklemez. Fiyat/Performans oranı yüksek bu takımda, sen de bikaç bileklik satmayı düşünürsen adamlar da sana bilezik geçirir puan farklarla.

Sezon ortalarında milyonların geçmişini belleyenler on liralık bileklik peşine düşer. Her futbolcu %10 kesinti yapsa takıma ne kadar katkı sağlayacaklar düşünmez.
Hani Galatasaray sizin eviniz gibiydi annesi hariç orospu çocukları.

Yönetim kuruluna bakarsın, divan mıdır ne boktur, huzurevi gibi. Geriatri polikliniği gibi olum, adam oylamaya el kaldırana kadar sezon bitecek farkında değil.

La ben Tarık'ın yerinde olsam giderim, sözleşmemi fes ederim. Keza sabri, umut. Sizin nasıl zorunuza gitmiyo lan? Aldığınız paranın yarısından fazlasını mehmetçik vakfına, löseve, tema'ya bağışlıyosanız bi ömür kalın. Olum dışarıda milyonlarca insan akşam eve bi şeyler getirme telaşındayken siz parayla kıç siliyosunuz lan.

iyi gün taraftarlığını öperim, ulan haksızlık var ortada. 1 verip 10 alan futbolculardan bıkkınlık var. Demirin tuncuna futbolcunun puştuna kalmışlık var.

Bir müsibet bin nasihatten iyidir, göreceğiz bakalım.
bir çok türk takımı gibi parasal sıkıntılar çekmesine karşın, renklerinin sosyalizmi çağrıştırdığı takım.
fakir takım haha. açık ve net.
Ülkemizin gururu, uefa kupasına sahip tek türk takımıdır. Dünyaya başarılarıyla nam salmış bir spor kulübüdür. Aşktır. Başına gelmeyen bilmez.
inşallah küme düşürelecek takım.

(bkz: türkiye de küme düşürülmesi gereken takımlar)
© copyright 2005 - 2026