bugün
- son 20 yılın en gıcık lafı9
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek17
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- true'ya arkadan sahip olmak17
- hayatımın özeti3
- kahvede muhabbet etmek3
- okun düştüğü yere kamp'ya da şehir kurmak2
- pizzanın kenarını yememek2
- eşek sucuğu2
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- bi kulağımızın arkası kaldı2
- diamond bosphoruss denen yazar10
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- işyerinde oyun oynamak2
- avutan düşünceler2
- yalnız yaşamak7
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- en son ne aldınız4
- 0850 ile başlayan numaraları cevaplamayan tip2
- ali güven2
- kadınların romantik sözleri pek sallamaması3
- 16 haziran 2026 suudi arabistan uruguay maçı3
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı11
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- yazarların kabusları2
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı3
- özgür özel ve ekibinin tip'e katılma ihtimali2
- 40 yaşında bekar kadın7
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- unicef çocukların yarısı iklim tehlikesi altında2
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi8
- 15 haziran 2026 iran abd barış anlaşması3
- bizim düşündüğümüz de bizi düşünüyor mudur sorgusu2
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı4
- tanga neden giyilir11
- namus takıntısı olan erkek17
- yükseleni aslan olan aslan burcu kadını5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi20
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
- ece irtem9
- bir erkekte kabul edilemez 250 özellik8
- açık giyinebilmek özgürlüktür9
- nesrin cavadzade9
- haksızlığa uğrayanın hakkını alması3
- amerika birleşik devletleri4
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- ankaralıların melih gökçeği arıyoruz demesi8
entry'ler (35)
Küskün kalmaya, kin tutmaya hali kalmayan insandır.
Yaşantım boyunca bir şey yapmayarak edindiğim tecrübeye göre sevilmek için öncelikle sevmek gerekli. Sevdiğini belli etmek. Sevdiğini söylemek. Sevmekten korkmamak. Herkes sevilir, fakat sevmediği için sevildiğini anlayamaz.
Bazen deli olduğumu düşünüyorum.
Bazen Başarıya ihtiyaç duymamanın da aslında bir başarı olduğunu düşünüyorum. Takdir edilmek uğruna kendi istediklerini yapmamak, kendin olmamak acınası geliyor. Ahlaki açıdan yanlış.
Maçka'da bulunan itü'nün ilk tm puanı ile öğrenci alan bölümüdür. Ayrıca bu sene tercih listemde olacak bölümdür.
Programı izlemiyorum, hatta televizyonu bile çok nadir izliyorum. Fakat izleyenlerin zeka seviyesini eleştirmenin de kişinin zekasına zeka kattığını düşünmüyorum.
Yaşamın kusursuz olması.
Buraya onun hakkında paragraflarca yazarım ama o okumadıktan sonra ne fayda?
Hiçbir şeyin çalışılmadan kazanılmadığı gerçeği.
Keşke sadece kendi bedenim hakkında endişe etsem. Geçmişten, gelecekten ve şimdiden bile korkuyorum. Ölümün bilinmemezliği beni çıldırtıyor. Ah bir de ateistseniz yandınız. Hatalarımın beni öldüreceğini düşünüyorum. Dünya'nın en günahkar insanı olduğumu düşünüyorum. Herkesin beni öldürmek isteyen bir psikopat olduğunu düşünüyorum. Fakat belli etmiyorum zira kaçış yolu yok. Aslında hepsi beynimin bana oynadığı oyunlar. Bunun farkındayım. Delirmezsem tedavi olacağım.
Hastalık belirtilerinden korkmuyorum artık çünkü alıştım. Hatta keşke hastalıktan ölsem. En azından gideceğim zamanı bilirdim az çok.
Bu hastalığa sahip arkadaşlarıma sabır diliyorum. Her şeye rağmen hayattan zevk almaya bakın. Ne olursa olsun hiçbir şey sizin mutluluğunuzdan önemli değil. Kafayı bir şeylere takmayın. inanın takıldığınız şeyler sandığınız kadar önemli değil.
Tanım: insanın ruhunu kemiren psikolojik rahatsızlık.
Edit: imla
Hastalık belirtilerinden korkmuyorum artık çünkü alıştım. Hatta keşke hastalıktan ölsem. En azından gideceğim zamanı bilirdim az çok.
Bu hastalığa sahip arkadaşlarıma sabır diliyorum. Her şeye rağmen hayattan zevk almaya bakın. Ne olursa olsun hiçbir şey sizin mutluluğunuzdan önemli değil. Kafayı bir şeylere takmayın. inanın takıldığınız şeyler sandığınız kadar önemli değil.
Tanım: insanın ruhunu kemiren psikolojik rahatsızlık.
Edit: imla
fantastik idarecilere sahiptir.
öyle bir ülke ki herkes her çeşit siyaset yapar ama fikir üretmez, çözüm üretmez. Herkes ithal fikirler ve ideolojilerle yetinir. Akımlara kapılır. Kendi çevresini ve toplumunu rasyonel olarak ele almaz.
Yakın zamanda olmak istediğim tip. Spor yapıyoruz zaten ama estetik de önemli ustalar. Fitness şart. Spor bir yere kadar geliştiriyor vücudu. Şöyle bir yüzde 10'a çeksek yağ oranını fena mı olur?
Bana göre Joey Tribbiani'dir abi. Hala millete how u doin diyip duruyorum üstünden kaç zaman geçmesine rağmen :D .
Turnuvalarda defanstım. Beden derslerinde ise iflah olmaz bir forvet. Bazen de sağ bek.
ingilizceyi su gibi öğreneyim kafi. ileride lüzumu olursa giderim konuşulan ülkeye öğrenirim. Zira başka türlü öğrenmek zor olur.
insanların saygısız olmalarıdır büyük ihtimalle. Hollanda'da Kanada'da falan doğan bir insanın isteyip de sosyal olamadığını düşünemiyorum. Asosyal insanlar kırılgandır kanımca. Kırılmamak için sosyallikten uzaklaşırlar. Haklılar.
Bunu diyenler zırhlı araçlara binip koruma ordularıyla geziyor.
“Ücra ormanlarda bir haz vardır;
Issız kıyılarda mest olurum;
Hiç kimsenin rahatsız etmediği bir toplum vardır;
Derin denizlerde ve uğultusunda bir müzik vardır;
insanı daha az sevmem ama doğayı ondan çok severim.”
Issız kıyılarda mest olurum;
Hiç kimsenin rahatsız etmediği bir toplum vardır;
Derin denizlerde ve uğultusunda bir müzik vardır;
insanı daha az sevmem ama doğayı ondan çok severim.”
Keçilerin otladığı yere merkez kurmuş insanoğlunun sitemi.