/888
(bkz: kek kalıbı çocukları)

kendi kendini rezil eden takım. ne çektiniz be. *

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
o kadar yüzeysel bir kulüpki. en basitinde bir stat yaptırdılar. sıfır emek, sıfır ter, sıfır dert tasa bedavadan toki ev yapar gibi toki stadı yaptı alın kullanın dedi. bir de fenerbahçe ye bakın. yıllarca, bir ton emek çaba, yavaş yavaş süper bir stadyum inşa ettiler.

işte fenerbahçe ile galatasaray arasındaki fark bu.
şike yapmamıştır.

fener ile arasında ki fark budur.
her sene şampiyonlar ligj maçı izletebilen kulüp.
birde fifa 15 maçında yandaki adamın çimbom çimbom demesi. *
başkanı ve yöneticileri şike soruşturmasında tutuklanmamış, kalecisi durup dururken rakibinin sırtına oturmamış, futbolcusu hakeme tükürmemiş, rakibinin ayak bileğinin üzerine atlamamış, taraftarı tesislerde kaptanlarına saldırmamış, her allah" ın günü galatasaray" a çamur atma ve galatasaraylıları tahrik etme misyonu gütmeyen kulüptür.
aslında bir yandan hak veriyorum: ben de fenerbahçe fanatiği olup yıllar yılı üst üste galatasaray şampiyonlukları ve avrupa kupası zaferleri izlesem ben de galatasaray" a karşı kompleks beslerdim. bu açıdan anlaşılır bir durum...
muslera gibi adamı bırakmaması gereken kulübüm.

ulan de santics, leo franco, zapata, orkun uşak, aykut erçetin gibi adamları bir tek ben mi gördüm kalemizde. şimdi onur iyi oynada şl falan, yabancı ülkeye kaçar herif direk. en azından muslera bizi seviyor. göndermez isek bırakmaz gibi geliyor.
Türkiyeye şikeyi getiren takımdır. Fener şike yaptıysa bunlardan öğrenmiştir. Fransız yalakası türk takımı işte. Bunlardan milli takıma oyuncu bile almamak lazım aslında. Zaten gelince de bilerek oynamıyorlar. Bana gs den milli takıma gelip başarılı olan 1 oyuncu söyleyin lan.
bazı mal oğlu mallar tarafından garip garip eleştirilen kulüp.

ne salak adamlar var ya ahahah
milli takıma oyuncu göndermemeli denilerek eleştirilen takım. neymiş oynamıyorlarmış. bir de bir tane oyuncu say demiş haspam. ulan senin bile yabancı sınırı yüzünden oynattığın, ölüsünü el üstünde tuttuğun mehmet topal da, emre belözoğlu da galatasarayda parlamış, sen neyin lafını yapıyorsun kodumun trollü?

2000'de mustafa denizli önderliğinde avrupa kupasında çeyrek final oynamamızda, 2002'de dünya kupasında 3.lük kazanmamızda ve son olarak 2008'de avrupa üçüncülüğümüzde galatasarayın ne kadar payının olduğunu göremeyen adamlar futbol konuşmasınlar. siktirsinler tenis izlesinler amk malları. bunun taraftarlıkla falan ilgisi yok, mal olup olmamakla ilgisi var.

haa, milli takıma oyuncu göndermeme şansımız varsa da ben sonuna kadar desteklerim bunu. türkiye ile bir alakası kalmayan, tamamıyla şikeci o. çocuklarının eline geçmiş, siyasi rant malzemesi haline getirilmiş bir takımda benim takımımın oyuncularını görmek istemem ben şahsen. beşiktaşlı olsam, ya da eskişehirsporlu falan; yine istemem amk. ne gerek var? koysunlar emre belözoğlunu, volkan demireli, teknik direktör terim, gerekirse acun başka oyuncu ayarlasın, bilal oğlanı da teknik direktör yardımcısı yapsınlar, azizi de demirörenle beraber eş başkan yapsınlar... ohhh, miss. ne kadar pislik varsa türk futbolunda, hepsinden kurtulalım amk.
bu sene 17 değil 18 rakibe karşı mücadele verecek olan kulübümdür. 4.yıldız konusunda Tff ile baya çekişeceğiz sanırım.
dün felipe melo'nun cezası açıklandığı sırada demirören'in de katıldığı ama her ne hikmetse fenerbahçe'nin siklemeyip temsilci bile göndermediği kulüpler birliği toplantısına lütfi arıboğan'ı gönderebilecek kadar çaresiz eller tarafından yönetilen kulüp.

göksel gümüşdağ'a kulüpler birliği başkanı seçilirken evet oyu verildi, toplantılarına da hazır kıta katılınıyor. ama nasıl oluyorsa kıyaklar fenere, cezalar galatasaray'a veriliyor. sonra iki bildiri, başkanın bir iki laf sokmasıyla kapanıyor hadise. galatasaray taraftarıyla açıkça dalga geçiliyor amk.
görsel
yöneticileri tarafından bombalanan kulüp.

--spoiler--
Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Özer Saracoğlu, twitter hesabından bomba açıklamalar yaptı...
12 Eylül 2014 - 08:24 | Son Güncelleme: 12.09.2014 - 08:27 | A+A-
Yorum Yaz1
Ünal Aysal'ın yalnız olduğunu dile getiren Saracoğlu, 'Aysal yalnızdır, yalnız kalmasının suçlusu da kendisidir" dedi...

işte Saracoğlu'nun açıklamaları...
Bugün Galatasaray Başkanı Aysal yalnızdır. Yönetimi yoktur, profesyoneli yoktur. Tek başına yıldızlara girip motivasyon sağlamaya çalışıyor... Yalnız kalmasının suçlusu da Aysal başkandır. Bugün yönetimde yanında duracak kalite ve tecrübede kimse yoksa suçlu başkandır. Galatasaray yönetiminde gündemi istenen şekilde şekillendirecek tek kişi yoktur. Bunun sonucu ortada onun bunun ağzına düşmek ve dedikodular

ilk başta havaya girip kanal kanal gezenler de ya kaçtı ya "istifa etti" saklanıyorlar, kötü günde yoklar. Yönetim böyle olamaz! Bana son dönemde aklı başında tek açıklama yapan ve gündemi yöneten GS yöneticisi söyleyin. Kurum dediler ve sonuç şahıs bile yok ortada. GS şamar yemekten bıkmadı. TFF sözde yönetiminden... Bunlara çıkıp gider yapacak kapasitede kimse yok yönetimde.

Koltuk aşığı isimlerle yönetim olmaz...!!!
--spoiler--
kek kalıbı spor klubu.
Birkaç yıl sonra beşiktaş' ın feda durumuna düşecek kulüp. Alay etmeleri şimdiden bırakmaları tavsiye edilir.
fenerbahçeliler için türk futbolunun katilidir.

hayat, ironilerle, saçmalıklarla, beyinsizliklerle dolu...
görsel

görsel
bu sene şampiyonlar ligini alacak olan takım.
Bu senede sampiyonlar ligi gruplarında mücadele eden takım.
Siktirin gidin Ananızın liginde şike yapın haplanıp burada kudurmayın amk.
4üncü yıldız olayıyla yarmıştır.

(bkz: galatasaray ın dördüncü yıldız töreni)
real madrid ile tarihlerinde resmi maç yapamamış takımların dalga geçtiği kulüp.
(bkz: 78inci geleneksel galatasaray batıyor şenlikleri)
Galatasaray, sponsorluk için Huawei
ve Türk Hava Yolları ile görüşmelere başladığını
KAP'a bildirdi.
metro turizm'in bile sponsor olmadığı kulüplere dert olmuştur.

ibneler ya ahaha
felipe melo gibi bir provakasyon uzmanı futbolcusu olan takım. Adama ekstra para veriyorlar heralde fenerbahçeye havlasın diye.
© copyright 2005 - 2026