bugün

/886
metro turizm'in bile sponsor olmadığı kulüplere dert olmuştur.

ibneler ya ahaha
felipe melo gibi bir provakasyon uzmanı futbolcusu olan takım. Adama ekstra para veriyorlar heralde fenerbahçeye havlasın diye.
Halkın takımı tabirine karşılık geliştirilmeye çalışılan devletin takımıdır.
Thy ile anlaşmışlar. Formanın kolları boş lan oraya TRT şorta da TCDD'yi alın. Ya da bakanlıklardan biri direkt sponsor olsun böyle üstü örtülü destek falan zor oluyordur.
tuttuğum ve tutmaktan gurur duyduğum takımım ve Türkiyenın en büyük külüplerinden birisi.
2. ligde olmasi gerekirken, devlet tarafından hala super ligde tutulan dalyaraklarin hönkürdüğü takım.
sponsorluk anlaşması imzalaması bile rakip takım ve taraftarlarını çıldırtmaya yeten takımdır. tescilli şikeci olup dünya üzerinde küme düşmeyen ilk takım olmalarına rağmen hala ühühü devlet yardım ediyor falan filan. gidin tüpçü babanıza ağlayın da galatasaray'a seyircisiz oynama cezası falan versinler sponsor buldu diye. dünya üzerinde bu kadar gerizekalı bir taraftar kitlesi var mıdır acaba diye düşünmeden edemiyor insan. çirkeflik, fesatlık, kıskançlık, düzenbazlık... bunların hepsi genetik nedenli olmalı. aksi halde kurulduğu günden bu yana aralıksız çirkef olmayı becerebilmiş bir topluluğun başka bir açıklaması olamaz.
devlet takımıdır.

tıpkı barcelona, manchester united, dortmund, marsilya gibi.

ahahahhaha...

siz adamı katil edersiniz olum. yeminle bak.
galatasaray ayrıcalıktır bu ülkede. yurtdışına insanlara türküm dediğinde "ooo galatasaray" karşılığını aldıktan sonra takımınla ve ülkenle gurur duymaktır galatasaray. dünyada efsane olmuş türk futbolcular yetiştirmektir galatasaray. tanju çolak, hakan şükür, tugay kerimoğlu,arda. dünyanın efsane futbolcularını türkiye'ye getirmektir galatasaray. hagi, drogba, sneijder ve daha niceleri.

mirastır galatasaray, babadan kalan en güzel mirastır.

tutkudur, aşktır, sevgidir galatasaray.

ah galatasaray ah. yaktın beni.
Yenseniz'de, yenilseniz'de bu taraftar hep sizinle başarılar galatasaray.
federasyonun yıldırma çabaları aksine daha da güçlendirecektir bizi.
en büyük zaferlerimiz en kötü zamanlarımızda geldi bizim.

sene sonu tokat gibi cevap verilecektir bu yapılanlara.

şimdi 2-3 ergen ss alır bekler kesin mayıs a kadar.*
futbol takımı içine düştüğü güven bunalımından hala kurtulamamıştır.

eskişehir maçında tam 4-5 pozisyonda vurması gereken yerlerden kaleye topu göndermemiş ve alakasız yerlere pas vermiştir futbolcularımız. bu açık bir güvensizlik belirtisidir. oyuncuların sahaya odaklanmamış halleri bunun en net göstergesi zaten. bursa maçında da bu böyleydi süper kupa maçında da.

prandelli'nin zaman ve süre verilirse bu soruna geçici de olsa bir çözüm bulacağına inansam da temel sorun yönetimin ve başkanın takımla olan birebir kurduğu bağlantının yürüyüş biçiminden kısaca o disiplinsiz ortamdan kaynaklandığı kesin gibi. bu hadise köklü olarak halledilmediği sürece yani takımın ana meselesi teknik ve taktik düzeyine inemediği sürece biz bu şekilde geçireceğiz bu sezonu da. iki ileri bir geri.

şimdi anderlecht maçında sahada yine kendini aşmayı başarmış bir futbolcu topluluğu görürsek mutlu mu olmamız lazım? böyle olursa bu takımın düzeldiğine ve rayına oturduğu yönünde bir işaret mi olacak? elbette hayır. asıl o maçta dünkü maçtan çok farklı bir galatasaray izlersek geçen yıldan beri süren o çarpık düzenin getirdiği atmosferin sürdüğünü görmüş ve netleştirmiş olacağız. o atmosfer değişmediği sürece prandelli ne kadar tedavi ederse etsin tamamının kalıcı olmaktan uzak çözümler olacağı açık.
Geçen sezon, futbolcu ve teknik adamlara 246 milyon lira ödemiş kulüp. Bu rakamla Süper Lig'in futbolculara ve teknik adamlara en çok ödeme yapan kulübü oldu.
akp sayesinde elini cebine atmadan stad yaptırmış, cebinde kalan bu paraları sağa sola saçmış takım.
Eskişehir taraftarına 100 tl bilet parası çekmiş spor kulübü.

ayıptır be.
ezilenlerin ezik kulübü.
eskişehir maçında da görüldüğü üzere türkiye liginde defansif anlamda değil ofansif anlamda sıkıntı çekecek olan takım. çünkü bunun sebebi orta saha ve forvetlerin formsuz olması ve takım düzenine adapte olamamasıdır. kanatların çalışmadığı kanatlardan gelen ortalara içeri de tek kişi ile beklendiği bir düzende üretken olmak imkansızdır. benim gördüğüm kadarı ile galatasaray mancini ile özellikle alıştığı 4-3-3 veya 4-3-2-1 gibi bir düzen ile ofansif anlamda sıkıntı çektiğidir. geçen sene sneijder ve drogba nın ekstra oyunları ile maç kazandı ama bu sene drogba olmayıp sneijder formsuz ve isteksiz oyunu takımı bu hale getirdi. sneijder bir tarafında tarık bir tarafında veysel ile oynama isteği çok kalmadı.

benim açımdan çözüm bence orta saha olacaktır. maçta en hareketli orta saha oyuncumuz dzemali olduğunu herkes gördü. dikine oynayan tek orta saha oyuncumuzdu. kendi ağır olsa bile hızlı oynamaya çalıştı. orta saha bu duruma sneijder de dahil ileri hızlı çıkışlarda pas şiddetini bir türlü ayarlayamadılar. pas delisi oyun yerine şut delisi oyunu tercih etselerdi. şu an belki skor 3-0 olabilirdi.

selçuk,yekta,melo,cemali dörtlüsünden bence en makul son ikili gibi gözüküyor. prandelli eğer 4-4-2 formatını muslera- alex telles - chedjou - semih - tarık - cemali - melo - bruma - olcan(sneijder) - pandev - umut şeklinde denerse sanki daha başarılı olacak gibi gözüküyor. pandev ve umut bence iyi bir ikili oldu gibi geldi. bu kadro tabi bu kadroyu tabi şampiyonlar ligi için düşünüyoruz. türkiye liginde dünkü kadroya yakın bir kadro çıkacak.

fakat galatasaray da formsuz oyuncularda ısrar edilmemeli ve kendi sahamızda tek forvet oynamaya mahkum edilmemelidir. orta saha efektif olur anlarım ve şu formsuz düzende tamamen intihardır.
basın tarafından bilinçli bir şekilde yıpratılmaya çalışılan takım.

bugüne kadar bu tarz söylemlerin komplo teorisi olduğunu düşünmekle birlikte son birkaç haftadır dikkatli bir şekilde spor medyasını takip etmemle bu sonuca vardım. en küçük bir gelişmede bile cim-bom'da şok! gs'ye kötü haber! aslan boku yedi! tarzı manşetler artık sıradan hale geldi.

taraftar sayısının diğer kulüplere göre fazla olması nedeniyle daha fazla tıklanmak için de yapılıyor olabilir ama tek taraflı olduğu kesin.
aşık olduğum takımdır ancak "Kanser et ölelim Galatasaray sezonu açılmıştır" demekten de kendimi alamıyorum.
bugün asıl ligine dönüş yapacak olan takım. inanıyorum ki kazanan biz olacağız. senin renklerine tüpçünün ligi dar gelir aslanım! sana ancak devler ligi yakışır!
sezona özel üçüncü formasını duyuran takım. forma rengi mordur.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/21067.php
seksi forma rengi tescilli şikeciler tarafından kıskanılmıştır.*

durmadan bu nasıl forma rengi ile ilgili başlık açıyor ibişler.
anderlecht'tin döşemesini temenni ettiğimiz kek takımı. Klasik gs balı tutarsa yenerler belki.

(bkz: vurduğun gol olsun anderlecht)
iddaa da yanlışlıkla handikaplı oynadım. inşallah handikaplı yenerler. yoksa sikimde değil yani. fransız takımı. başkanı da belçikalı yatabilirler belli olmaz.
içip içip halı sahaya çıkmış takım.
taraftarlarına anlık kanserler yaşatan takım. ulan keşke ' aşkooom ofsayt neeeaa? ' diye sorup bin kere de anlatsalar anlamayan kızlardan olsaydım. delirdim sabahtan beri şurda. bi gol atamadınız ya? ben çıkıcam sahaya artık!!!
© copyright 2005 - 2026