bugün

galatasaray

milli takıma oyuncu göndermemeli denilerek eleştirilen takım. neymiş oynamıyorlarmış. bir de bir tane oyuncu say demiş haspam. ulan senin bile yabancı sınırı yüzünden oynattığın, ölüsünü el üstünde tuttuğun mehmet topal da, emre belözoğlu da galatasarayda parlamış, sen neyin lafını yapıyorsun kodumun trollü?

2000'de mustafa denizli önderliğinde avrupa kupasında çeyrek final oynamamızda, 2002'de dünya kupasında 3.lük kazanmamızda ve son olarak 2008'de avrupa üçüncülüğümüzde galatasarayın ne kadar payının olduğunu göremeyen adamlar futbol konuşmasınlar. siktirsinler tenis izlesinler amk malları. bunun taraftarlıkla falan ilgisi yok, mal olup olmamakla ilgisi var.

haa, milli takıma oyuncu göndermeme şansımız varsa da ben sonuna kadar desteklerim bunu. türkiye ile bir alakası kalmayan, tamamıyla şikeci o. çocuklarının eline geçmiş, siyasi rant malzemesi haline getirilmiş bir takımda benim takımımın oyuncularını görmek istemem ben şahsen. beşiktaşlı olsam, ya da eskişehirsporlu falan; yine istemem amk. ne gerek var? koysunlar emre belözoğlunu, volkan demireli, teknik direktör terim, gerekirse acun başka oyuncu ayarlasın, bilal oğlanı da teknik direktör yardımcısı yapsınlar, azizi de demirörenle beraber eş başkan yapsınlar... ohhh, miss. ne kadar pislik varsa türk futbolunda, hepsinden kurtulalım amk.
© copyright 2005 - 2026