bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
gezilecek 3-5 yeri dışında hiçbir şeyi yokmuş blaa blaa blaa...
istanbulda gezilecek çok yer var da ne oluyor? o boktan şehir koşuşturmacasında bir pazar günü trafiği aşıp da gezilecek hedefe gitmeye 10 kere düşünüyorsunuz.
ankara türkiyenin en güzel, büyüklüğüne oranla en konforlu en lüks şehirdir. hiçbir şey bulamazsın sevecek, ama seversin.
istanbulda gezilecek çok yer var da ne oluyor? o boktan şehir koşuşturmacasında bir pazar günü trafiği aşıp da gezilecek hedefe gitmeye 10 kere düşünüyorsunuz.
ankara türkiyenin en güzel, büyüklüğüne oranla en konforlu en lüks şehirdir. hiçbir şey bulamazsın sevecek, ama seversin.
ankara'yı boklama şenlikleri başlamış yine.
boğazda yalısı olan adamlar bu bağcılar kekoları kadar istanbul romantizmi yapmıyor amk.
boğazda yalısı olan adamlar bu bağcılar kekoları kadar istanbul romantizmi yapmıyor amk.
Baskwenti cankaya olan sehir . goleti vardir .
Medeniyet kaynağı şehir.
Az önce ufak bi' sarsılmış şehirdir.
Şom ağzıma bir şey demek istiyor musunuz, daha iki üç gün önce "Ankara'da bayağıdır deprem olmuyor." diyordum.
Şom ağzıma bir şey demek istiyor musunuz, daha iki üç gün önce "Ankara'da bayağıdır deprem olmuyor." diyordum.
an itibariyle yumruk büyüklüğünde karlar yağan seksi bir şehir.
insanların k'leri g söylediği bir ilimiz ve başkentimiz.
Ankara'nın bir karını bir de başkanını kıskanıyorum şu an. Keşke ikisi de izmir'de olsa.
Her haliyle güzel.. bugün daha bı güzel ..
Şu son iki gün içerisinde ziyaret ettiğim, soğuktan götümün donduğu şehir...
Ellerim çatladı lan, bu ne soğuk böyle, geceleri - 16 dereceyi gördüm...
Ellerim çatladı lan, bu ne soğuk böyle, geceleri - 16 dereceyi gördüm...
2 gündür soğuk hava deposu gibi peteklere el değmiyor bacaklarıma doğru bir rüzgar esiyor. neyini sevmedin alışamadın derseniz ayazını.
abi tamam -20 derecedir bir yer soğuktur. ankara öyle değil hava -7 hissedilen -27.
abi tamam -20 derecedir bir yer soğuktur. ankara öyle değil hava -7 hissedilen -27.
beni kimse son 3 gündür havanın -3 ile -7 arasında olduğuna ikna edemez, -20'nin üzerinde olduğuna yemin edebilirim -ki daha önce -20'ye çok maruz kaldım.
evden çıkarken götünüzü falan evde bırakın bence.
evden çıkarken götünüzü falan evde bırakın bence.
ankara diye yazılır angara diye okunur.
bugün mükemmel bir havaya sahip şehir. bu mevsimde yasağın bittiği gün böyle güzel olması kaçırılmayacak bir fırsat.
Küçük yaşta madde bağımliliğının yaygın okdugu ildir. Başkent olduğuna bakmayın buranın. Suç oranı yüksektir. Eskiden de böyleydi ankara.
var mı buradan olan yazarlar.
2 ay sonra yarın buluşacağım güzel şehir.
ankara' yı sevmek diğer şehirleri sevmekten çok farklıdır. ankara, bazı şehirler gibi, size deniz, orman, tabii güzellikler ya da sanayi sunmaz ve bunun karşılığında sevginizi istemez. siz çaba gösteririrsiniz; adım adım, nefes nefes, dakika dakika ankara'nın güzelliklerini ortaya çıkarır, onları sever ve ankara'ya alışırsınız. ankara'nın konuştukça ağızlardan buhar çıkartan soğuğunda kızılay'ın caddelerinde dolaşmayı, tunalı hilmi’de alışveriş yapmayı, tandoğan'dan kızılay'a kadar, otobüse ya da ankaray’a binmek yerine, gazi mustafa kemal bulvarı’nı adımlamayı, bahçeli’ nin sonsuz numaralı caddelerinde dolaşmayı, atakule’ den ankara’ ya bakmayı, balgat, demetevler, keçiören, etlik, ulus, cebeci, ayrancı, esat, ankaraya ait herşeyi bir kez daha yerli yerinde bulmayı, gençlik parkı’nda ankara havaları eşliğinde çay yudumlamayı, bir kale dönüşünde kale içindeki gecekondularda yaşayan çocuklarla, angara bebeleriyle, fotoğraf çektirmeyi, hemen hemen her adım başındaki dönercilerden birinde ekmek arası döner yemeyi, kızılay'da metroya binmek için bilet kuyruğuna girmeyi, karlı bir kış gününde kuğulu park’ ın beyazlara bürünmesine eşlik etmeyi, aşti'de başka bir ile gitmek için otobüs beklemeyi seversiniz. ve ankara sevgisi artık sizin için bir tutku, bir alışkanlık, bir tiryakilik olur, bırakamazsınız. bir yaşam tarzı olur, vazgeçemezsiniz. bir sevda olur hiçbir şeye değişemezsiniz.
AŞTi üzerinden tanıdığım şehir. Sürekli AŞTi'nin soğuğu aklımda kalmış şehirle ilgili nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum. Behzat Ç. dizisinden biraz aşinalık olduğunu düşünüyorum.
Parsel parsel satıldı goy goyu doğrudur ama meselenin asli konuşulmuyor. Kine parsel parsel satıldı ankara?. Cihatçı terör örgütlerine, mafyalara ve çetelere. Adamlar başkentte halifelik istiyoruz diye yurüyuş yapıyor. Bunların hepsinin ankara'da koğuşlandığı semtler var. Memleketimden uzağım çokta vakit geçirmedim ama ben ankara'yı internette güzelleme yapan saftirik tiplerden iyi bilirim.
Dev gibi binalar, on binlerce insan çalışıyor.
Hiç bir şey yapmıyorlar...
Güneşte 9 gölgede -9 derece olan şehir. Resmen hava değişikliğini aynı anda yaşatıp hasta etmeye çalışıyor. Faranjitim azdı yine arkadaş boğazdan vuracak kesin az kaldı...
Yollarını ve hiç beğenmediğim şehir patates tarlası gibi arabanın alt takımları dağılıyordu şehrin göbeğinde bir yenilenme şart.
Güneşine aldanıp yaka bağır açmayın sakın. soğuktan gözlerim yaşardı lan. birileri hayallerini ya da umutlarını falan yaksın da azıcık ısınalım be.
Hep çok seveceğim ve california'ya taşınma şansım olmazsa ömür boyu terk etmeyeceğim şehir.
güncel Önemli Başlıklar