bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- otomatik portakal ve özgür irade paradoksu2
- true nickli yazar10
- en gey özelliğiniz9
- son beş yıldır sevgilisi olmayan insan2
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- burçlara inanan erkek15
- dinsize inanır mısın17
- bir kadının en güzel bölgesi8
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- bir insanı yaptığı ilk hatada hayatından çıkarmak2
- ipek çiçek3
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- eski seni özlüyor musun6
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- vantilatörü kendine çevirmek6
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- abd vizesi5
- özlenen hissiyatlar6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- ruh hastası olan yazarlar6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- salak yazarlar7
- bir gün öleceğini unutmak10
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- deri ceketli serseri4
- kültürün bireyi boğması4
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- pandela6
- gocu pandela barışı4
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- kuran da neden namaz yok8
- ioçke'nin elleri4
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- gocu31
- muslettin amca3
- geceye bir şarkı bırak23
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
entry'ler (3170)
ikinci kez evlenmeyi düşünürsem ecnebi olmasını tercih ederim. O yüzden cevabım evet.
Evlendim de o yüzden uzun zamandır girmiyodum. Bugün aklıma geldi bi bakayım dedim. Gelir gelmez gördüğüm bu başlık manidar olsa gerek.
Ama artık buradayım da diyemiyorum, bi girdim de çıkarım birazdan.
Ama artık buradayım da diyemiyorum, bi girdim de çıkarım birazdan.
Bir devrin bitip yenisinim başladığını anlamak. Annemin babam için yaptıklarını görünce kadın kendini ne paralamış yıllarca demiştim.
Şimdi aynı evin içerisinde eşit şartlarda yaşadığın bi hayat arkadaşın olduğunu fark ediyorsun.
Onların yaşadı şey mecburiyet, bizim yaşadığımız şey hayat paylaşmak.
Şimdi aynı evin içerisinde eşit şartlarda yaşadığın bi hayat arkadaşın olduğunu fark ediyorsun.
Onların yaşadı şey mecburiyet, bizim yaşadığımız şey hayat paylaşmak.
Cinsel seks.
Yarın kan gövdeyi götürecek sonra da kimse kimseyle paylaşmadan deep freeze de yer alacak yıllık etler ayrıştırılacak. Hatta çıtır çıtır mangal yapacak bazıları köy yerinde... evlerde etler kavrulacak falan işte ya.
Bu bayramda iyice dinle alakası olmayan şekilde yobaz yobaz insanlar ibadet yaptım sanacak. Gerçekten inanıp ibadet olarak yerine getirenlerin bayramı mübarek olsun gerisine şunu demek istiyorum;
Minareden atlarım, bayramınızı kutlarım.
Bu bayramda iyice dinle alakası olmayan şekilde yobaz yobaz insanlar ibadet yaptım sanacak. Gerçekten inanıp ibadet olarak yerine getirenlerin bayramı mübarek olsun gerisine şunu demek istiyorum;
Minareden atlarım, bayramınızı kutlarım.
Kadın türk sevmiyor yaa ortadoğulu arablar daha cazip geliyor demek ki. Arablar başını yesin ebru zaten biri yedi diğeri de yesin de otur zırla.. inş, amin...
Isırdıktan sonra öperek gösterdiği sevgi ve şefkat gösterisinin ardından anında sevgiyi gösterdiği insan tarafından yok edilecek sivri sinektir.
Yumuşama yiğidim kanma sen insanlara sok geç, onlara en ufak şefkat ve sevgi gösterirsen kanadını ikiye ayırırlar yapma guzuuum etme...
Yumuşama yiğidim kanma sen insanlara sok geç, onlara en ufak şefkat ve sevgi gösterirsen kanadını ikiye ayırırlar yapma guzuuum etme...
Casper ruud denilen norveçli genç ile 14. Şampiyonluğunu kazanmak için kort'a çıkmış Rafael nadal arasında oynanan final maçı sonucunda şampiyonluğa uzanan nadal olmuştur.
Bu sonuçla 22. Grand slam zaferi ile en çok grand slam şampiyonluğuna ulaşmış oyuncu olmuştur.
Grand slam finaline çıkıp nadal'a direnemeyen oyuncu bi zahmet bidaha buralara geleceğini düşünmesin. izlediğim en rezil roland garros finaliydi o kadar rezildi ki 3. Set başlamadan kapattım. Maç bitmeden yazıyorum zaten bunları sonuç belli.
3. Sette de bagel yapar yollar ruudcuğu. Neyse çok uzattım, yazacak çok şeyim var da kendimi tutuyorum zaten yoksa pis sövecem.
Bu sonuçla 22. Grand slam zaferi ile en çok grand slam şampiyonluğuna ulaşmış oyuncu olmuştur.
Grand slam finaline çıkıp nadal'a direnemeyen oyuncu bi zahmet bidaha buralara geleceğini düşünmesin. izlediğim en rezil roland garros finaliydi o kadar rezildi ki 3. Set başlamadan kapattım. Maç bitmeden yazıyorum zaten bunları sonuç belli.
3. Sette de bagel yapar yollar ruudcuğu. Neyse çok uzattım, yazacak çok şeyim var da kendimi tutuyorum zaten yoksa pis sövecem.
Ben de yapamadım ama örgün olarak üniversitede okumadığım için olabilir o yaa. Bilemedim şimdi *
Okumayı bilmediğin için olabilir. Çünkü 10. Sınıfım değil adam 10. Sınıftım yazmış.
Sizi yazar yapan moderatörün su sayacı bozulsun aykü!...
Edit:
Şimdi tanım gireyim şikayet gelince yazdığım boşa gitmesin.
Superman sametin yaşadığı olaya ben de üzüldüm. Güncel üzülmem budur.
Sizi yazar yapan moderatörün su sayacı bozulsun aykü!...
Edit:
Şimdi tanım gireyim şikayet gelince yazdığım boşa gitmesin.
Superman sametin yaşadığı olaya ben de üzüldüm. Güncel üzülmem budur.
Ben yazar olduğunu bilmiyordum geçen gün bizim mahallenin kıraathanesinde bir ibne diyerekten anılıyordu. Meğersem kıraathanede biliyormuş sözlüğü daha dikkatli olup ifşa etmemem lazım kendimi *
Zaten ilişkide baskın taraf olmayı tercih ettiği için doğru yorum yapmış ankakusu yazarımızın annesi *
Djokernole'ü patates eden nadal abimiz son şampiyonluğunu alıp roland garros'un tek sahibi benim diyerek jubilesini yapacak bence bu seneden sonra. Şaka maka 36 yaşında adamın bu kondüsyonda olması efsane bir olay 4 grand slam'i de alırsa şaşırmam yani..
Hiç alakası yokken 3-5 entrysini okuyup gördükten sonra bi soğuma gelip donuzlamayı düşündüğüm yazar. Normalde böyle bir şeyi planlamam direkt yaparım ama bu ayrı bi şey ilk defa başıma geliyor.
Enteresan.
Enteresan.
Sebastian dur allasen zaten ortalık karışık...