bugün

entry'ler (4638)

karşı cinste dikkat edilen ilk şey

minyon olması .

sinan oğan neden akp yi seçti

fatih erbakan neden akp yi seçtiyse o da o yüzden seçmiştir.

fransızca bilen yazar var mı sorunsalı

bir ara öğrenmeye çalışmıştım baktım getirisi olmayacak rusça ya geçtim.

hasta karınıza çorba yapar mısınız

ilk önce patates havuç tavuklu haşlama yaparım çorba niyetine. sonra yanına istediği bir tatlı var mı diye sorarım daha sonra ıhlamur nane limon gibi bitki çayı demlerim çikolatasını eksik etmem.

iyi avradın özellikleri

iyi avrat dediğin erkeğini her gün abdest aldıracak kapıda karşıladığında güler yüzlü olup canım cicim diyecek terliğini uzatacak sabah da işe kahvaltını yaptırıp gönderecek.

iyi avradın özellikleri

iyi avrat dediğin erkeğini her gün abdest aldıracak kapıda karşıladığında güler yüzlü olup canım cicim diyecek terliğini uzatacak sabah da işe kahvaltını yaptırıp gönderecek.

ekşi sözlük ün kapatılması kayıp değildir

bence ekşi sözlüyorsun kapatılması kayıp çünkü ne zaman bir şey alacak olsam ya da bir şeyle ilgili bilgi direk o şeyin adını yazıp ekşi sözlük yazarak oradan kullanıcı deneyimlerini ve benzeri bilgilerden faydalanıyordum.

türk silahlı kuvvetleri

eski askeri personeli ve şimdiki askeri teçhizatı olsa hiçbir ordu türk silahlı kuvvetleri ile boy ölçüşemez.

islam ın olduğu ülkeler asla gelişmez

gelişmenin islam ile hiçbir alakası yoktur. örnek az gelişmiş ülkelerden kaç tanesi islam ülkesidir.

ilişkide küslük olunca kanepede kim yatmalı

yatakta küslük olmaz cinsellikte ihtiyaç akşam yatmadan sabah kalkmaya kadar geçen sürede küslük olmaz. hani bazen savaşlarda ihtiyaç için molalar verilir ya o hesap.

insanoğlunun en büyük aptallığı

mal mülk hırsıyla ömrünü tüketip sağlığını kaybetmesi falan sonra vefat edince mirasçıların paraları yemesi.

yazarların en son bitirdiği kitap

cin ali.

erkeklerin konuşmaya bayıldığı 3 konu

bilim siyaset fizik demek isterdim ama araba sekis siyaset sekis motorsiklet elektronik şeyler sekis.

uludağ sözlüğün bitme nedenleri

meslek lisesi gibi çok çok az kız var.

uludağ sözlüğün bitme nedenleri

meslek lisesi gibi çok çok az kız var.

bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir

pala dayı emir ver videosundan faydalanabilirsin belki.

köylülerin saf ve temiz olması

saf ve temiz olan heralde almanyanın köylüsüdür heralde. köylüler şehirlileri sulu götürür susuz getirir. az da olsa iyi saf olanları vardır.

anne tarafı kuzen vs baba tarafı kuzen

hiç biri konuşmuyorum totoşlarla.

askerlikteki ilk gece

benim için tek sıkıntı yatak örtüsüydü yastık kılıfıydı mavi renkmiş sonradan fark ettim.

müşterisini en çok mağdur eden firma

ptt kargo hayatımda böyle bi oluşum görmedim. ptt kargo ile çalışan firmalardan birşey almıyorum.