bugün
- karı kız meraklısı olmayan erkek16
- sevgiliyle bitmek bilmeyen tartışmalar10
- kuran dünya düz diyor13
- ülke ekonomisini kurtaracak uygulama9
- balıkesir de kahve içmek10
- atatürk havalimanı nın millet bahçesi yapılması16
- avrupa da garson olmak vs türkiye de doktor olmak15
- sözlük erkeklerinin döş dekolteli fotoğrafları22
- aslolan fenerbahce dir'e doğum gününde kupa almak8
- 15 yıllık sevgiliye gay olduğunu itiraf etmek10
- günün sözü14
- dünyanın en kötü hissi20
- ulucuların 2023 te tercih mührünü basacağı parti27
- ecevit dönemindeki aylık 80 lira net asgari maaşı32
- bozuk paraların kenarları niçin tırtıllıdır11
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek28
- türkiye den siktir olup gitmek14
- istanbul da lamborghini görülebilecek yerler13
- finlandiya ve isveç'in türkiye öfkesi17
- türkiye de her şeyin çok ucuz olması9
- meme ucunun sızlaması9
- kadıköy belediyesi ne rüşvet operasyonu10
- eski sevgiliyle karşılaşmak10
- ümit özdağ'ın fethullah'a sayın demesi8
- sekiz kadınla aynı anda evli olan adam16
- atatürk havalimanı16
- alım gücü14
- psikolojik ihtiyaçlar15
- ümit özdağ8
- türkiye de yaşayan surilerin dönmesini istemiyoruz10
- hayatta yapmayı en sevdiğiniz eylem20
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri51
- z kuşağı londra da itaat etmeye hazır16
- sözlük hanımlarının bu akşamki kıyafetleri10
- kadir mısıroğlu8
- birine gıcık kapmanıza neden olan haraketler14
- hadi metrobüs duraklarını yazalım13
- anın görüntüsü20
- recep tayyip erdoğan bir aydındır14
- hiç sevgilisi olmadan ölmek13
- türkiye nin kanseri8
- bir şehit olarak adnan menderes9
- zengin solcular13
- kötü niyetli yazarların türemesi8
- soyunma odasının giyinme odası diye değiştirilmesi21
- sözlükte göbek dekolteli fotoğraf paylaşmak17
- enflasyonu yüreğimizle halledeceğiz16
- doctor jekyll reunion12
- erdoğan'a laf gelmesin diye çocuğunu aç bırakmak13
- aldatırken yakalanan erkek replikleri15

entry'ler (4606)
hangi parti lideri en çok cumaya gidiyorsa ona.
cep cüzdan delsin terzi kazansın, esnaf yeni ürün satsın diye olduğunu düşünüyorum.
kirayı miktir edelim yakın gelecekte ekmek bile almak zorlaşacak.
gençler bir parti kurmadığı sürece zor. yaşlılar koltuğa oturmuş kalkmıyor.
bu ekonomi pek düzeleceğe benzemiyor ne önlemi alırsanız alın en iyi ekonomisti prof u getirin zor.
milletvekili sayısını düşüreceksin her ile 1 tane yeter maaşı öğretmen maaşını geçmeyecek.
diyaneti kapatacaksın sadece ibadet yerlerini denetliyecek. camiyi vakıf dernekler yaptırabilir giderler cemaatten toplanır cemaat temizlik bakımını yapar. namaz vakti biri ezan okur biri kamet getirir biride kıldırır.
boş arazilerin hepsi ekilir yeni fabrikalar açılır.
diyaneti kapatacaksın sadece ibadet yerlerini denetliyecek. camiyi vakıf dernekler yaptırabilir giderler cemaatten toplanır cemaat temizlik bakımını yapar. namaz vakti biri ezan okur biri kamet getirir biride kıldırır.
boş arazilerin hepsi ekilir yeni fabrikalar açılır.
almanya kendisi çağırmıştır iş gücüne ihtiyacım var diye türklerde işçi olarak gitmişler mülteci ve sığınmacı olarak değil.
ilk ehliyeti alırsın böyle bir araba merakın vardır tuvalete bile arabayla gitmek istersin. ilk arabandır dönüp dönüp bakarsın.
sonra doyum noktasına ulaşırsın arabalar sadece ulaşım aracı olarak görürsün sıradanlaşır.
sonra doyum noktasına ulaşırsın arabalar sadece ulaşım aracı olarak görürsün sıradanlaşır.
hayat pahalılığı.
kızlarda boy takıntısı var uzun seviyorlar. neymiş erkek dediğin en az 190 olacakmış kendi 150.
182 yim boyun kısa olmaz diyorlar kısaymışım reddediyorlar. kızlar iyice abarttı bu sosyal medya totolarını kaldırdı.
182 yim boyun kısa olmaz diyorlar kısaymışım reddediyorlar. kızlar iyice abarttı bu sosyal medya totolarını kaldırdı.
dün babamla gidiyoruz ışık kırmızı yanacak geçmek için saniye kalmadı arkadan gelende sıkıştırıyor napalım kırmızıda mı geçelim.
neyse eleman yana durdu tip tip bize bakıyor ne var lan dedim görmüyor musun ışığı hemen geri vites kafayı çevirdi bakamıyorda yapram hem suçlusun skerim magandalıgın bana sökmez.
neyse eleman yana durdu tip tip bize bakıyor ne var lan dedim görmüyor musun ışığı hemen geri vites kafayı çevirdi bakamıyorda yapram hem suçlusun skerim magandalıgın bana sökmez.
yaşlanıyoruz gençler evlenemiyor, gençler geçim derdi maddi sıkıntıdan cinsellikleri bitme noktasına geldi.
elin mültecisi tavşan gibi s2şip çocuk çıkarıyorda ondan.
elin mültecisi tavşan gibi s2şip çocuk çıkarıyorda ondan.
bu mavi kart nasıl alınıyorsa merak ediyorum. misafir plakalı çok lüks araba görüyorum ben ömrüm boyunca çalışsam alamam vergisiz şahin broadway alır gibi araba alıyorlar.
bu mavi kart nasıl alınıyorsa merak ediyorum. misafir plakalı çok lüks araba görüyorum ben ömrüm boyunca çalışsam alamam vergisiz şahin broadway alır gibi araba alıyorlar.
kız beni kesip tip tip bakınca rahatsız oluyorum hemen başka tarafa bakıyorum.
bazen kızlar tarafından tacize uğradığım oluyor ama birşey yapamıyorum.
bunu dile getirsem kimse inanmaz hoşuna gitmiştir der. hatta geçen parkta spor yapan teyzenin biri beni gözüne kestirdi tip tip bakıyor sonra beni takibe başladı en son birine benzettim diye yalan attı.
bazen kızlar tarafından tacize uğradığım oluyor ama birşey yapamıyorum.
bunu dile getirsem kimse inanmaz hoşuna gitmiştir der. hatta geçen parkta spor yapan teyzenin biri beni gözüne kestirdi tip tip bakıyor sonra beni takibe başladı en son birine benzettim diye yalan attı.
dedemin emekli maaşı, bayram parası ve takma dişleri için biriktirdiği parayı iddaya bastım.
kazanınca kız arkadaşımın burnuna estetik yaptıracaktım dedemin parasını geri yerine koyacaktım. kupon yattı kız arkadaşım ve dedeme ne cevap verecem bilmiyorum.
kazanınca kız arkadaşımın burnuna estetik yaptıracaktım dedemin parasını geri yerine koyacaktım. kupon yattı kız arkadaşım ve dedeme ne cevap verecem bilmiyorum.
kızların gönlünü çalarım aşık ederim.
nefes alsın yeter dış görünüş önemli değil.
oralarda sıkı yönetim var baskıcı, türkiye de rahat rahat istediğini yapacak bence o yüzden özellikle iranlılar.