bugün

entry'ler (3256)

anın görüntüsü

Dışarısı yanıyooooo….
görsel

uludağ sözlük yaz kampı

Bizim oba bu şekilde idi…
görsel

kazım büfe

Adana’da en çok sevdiğim yer galiba. Muzlu sütü ciddi anlamda güzel, soğuk soğuk iyi gidiyor.

Zaten bu adana’da soğuk olan ne varsa iyi gidiyor.

osman gökçek

Şu hayatta gördüğüm en provokatif hareketlere sahip, samimiyetsiz ve itici siyasi….

Kendisind siyasi de denilmez aslında, babası sayesinde buralara geldi, sağda solda atıp tutuyor. Gerçek hayatta kazma sapı ile dövülesi bir tarzı var.

pandora

görsel
Arkadaşlar ben de aldım, gay gibi hissediyorum…

whatsapp vs telegram

Kullanıcı adı ile ekleme seçeneği nedeniyle telegram alır arkadaşlar.

adana

Son bir hafta itibari ile yaşamaya başladığım türkiyenin en büyük 5. Şehri…

Şehir fena değil gibi tabi daha o meşhur sıcaklarını göremedik. istanbuldan buraya gelince sıkılırsın dediler ama çok da sıkmadı açıkçası, bakalım keşfetmeye devam.

Burda yaşayanlar dm e gelsin bişiler sorarım…

dilemma

Derin mesajlar içeren güzel bir film, izlenmesi gerekli bence….

Zamanında böyle bir sohbet grubumuz vardı, aklıma o günler geldi…

erotik tatlilar

Magnolia…

devlet bahçe linin ölmesi

Son zamanladda dolaşan dedikodu bu yönde, bende de net bişi yok ama kaç gündür hiç bir yerde görünmüyor kendisi, öldü ve sözde barış süreci baltalanmasın diye saklıyorlar deniliyor…

Cenazesini düşünemiyorum, kaç şehit ailesi gidip hakkını helal etmediğini bağıracak meraklar içerisindeyim….

19 mart 2025 ekrem imamoğlunun gözaltına alınması

Malüm parti kendisi için azcık risk gördüğü kişişeri ya da kurumları, kendisine pay vermeden iş yapan ve para kazanan şirket ve şahısları ya fetö ya pkk diye nitelendiriyor, alıyor içeri sonra da neyi var neyi yok ise çöküyor valla….

Artık o kadar alışıldık oldu ki bu durum kimse ses de çıkarmıyor, en son maydonozu dönere çöktüler, binalinin oğlu istediği payı alamamış kendilerinden, adamları fetöcü yaptı attılar içeri…

sözlüğe her hafta bir delinin gelmesi

Ramazan dolayısıyla ben geldim ama bitince giderim, her sene aynısını yapıyorum…

geleneksel uludağ sözlük iftar yemeği

Bunlar iftar yemeğinde alkol içerler demedi demeyin!

Gerek yok hiç günaha girmeye.

mabel matiz in karakol klibi

Klibe bişi diyemem de o sözler ne öyle aga? Bütün gece eski sevgiliyi düşünerek bir paket sigara içirtir adama…

koltuk sevdasının ülkeyi bitirmesi

Bugün de görüldüğü gibi koltuk sevdası yine gariban halkı silkti attı…

Koltuklarını kaybetmek istemeyenler, tehdit olarak gördükleri insanı sikimsonik iftiralarla göz altına aldı, diplomasını iptal etti, olan garibana oldu…

Sabah dolar 41 tl yi, altın ise 4100 tl yi gördü, borsa istanbulda tabana oturmayan hisse kalmadı, çünkü neden, yabancı yatırımcı pılını pırtını topladı, kendi vatandaşına bunu yapan yarın bana neler yapmaz diyerek kaçmaya başladı…

Ülkede hukuk, adalet, vicdan, ar, namus adına en ufak bir belirti kalmamış, herkes cebinin peşinde, garibana ne olur diye düşünen yok, güzelim ülkeyi hiç ettiler yemin ediyorum…

Haklarımız haram olsun…

uyuyarak oruç tutmak

3 hafta önce istifa ettim, şuan işsiz güçsüz birisiyim, ramazan da geldi hazır evdeyken tutayım dedim, ama ciddi anlamda uyuyarak tutuyorum, sahurdan bir kaç saat sonrasına kadar ayaktayım, genelde de 16.00 gibi uyanıyorum, duş vs derken kalıyor 2 saat….

tepsi kebabı yapan erkek

Ya bu hatayın en sevdiğim yemeğidir tepsi kebabı, yaparken de videom bile var ama şimdi buraya atılmaz….

Eti zırh ile kıyma haline getireceksin, kırmızı kapya biber, yeşil biber, soğan, maydanoz hepsini zırh ile ezeceksin, et ile beraber harmanlayıp tepsiye yerleştircen, üstüne domates, biber, salçalı su ve tereyağ, sonra hop odun fırınına…

Gece gece canım çekti valla…

Ps: aslen hataylı değilim…

manuel vites mi otomatik vites mi sorunsalı

Vay baskı balata bitti, debriyaj kaçırdı, rampada kaydırdım, trafikte dur kalkta debriyaj fren gibi ameleliklerle uğraşmamak için otomatik….

Sadece karlı havada manuel daha kontrollüdür, istanbul gibi kalabalık şehirde kesinlikle otomatik.

iqos

Beyaz yaka sigarası…

Sigaranın kokusundan, kirliliğinden kurtuluyorsun resmen, tek eksi yanı pahalı olması…

Sırf terea almak için Kıbrıs’a gideceğim, kaçakçılar fena saplıyor, şuan türkiyede satış fiyatı 1700/karton civarında…

sahurda ne yediniz

Standart kahvaltılık ürünler….