bugün

entry'ler (7473)

zall a sesleniş

Yeterince dipte değil mi yoksa dibin de dibini mi bekliyorsun !! Kapat artık.

cendere calarken entry girmek

Ben CS oynuyorum. Özellikle seçkin rekabetçi maçlarda akıyor.

zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler

B ot hesaplar.. ekşiden çalınan başlıklar.

cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket

Selamlaşırız sanırım :') . El sıkışıp tokalaşıp hal hatır sorarım. Sonuçta öyle öğrendik..

uludağ sözlük moderasyonu

Robotlar ele geçirmiş. Moderatörü yapay zeka olan bir sözlük pek bişey beklemeyin.

kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı

Kargocu daha güvenilir sankim.

Sözlük ve güven kelimesi aynı cümlede dahi güven vermiyor.

tekne turu

Zevkli eğlenceli bir aktivite. Nerede yapıldığı önemli. Genelde tekneyi ailecek tutarız. Kaptan da bize uyar istediğimiz koylarda denizin tadını çıkarırız. Sözde 12 adalar turu diye çıkıyoruz ama Max 5/6 görüp dönüyoruz.

size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması

Üzen hadise. Akabinde hakedene hakettiği gibi davranmayı öğretir.

en sevilen su markası

Ankara'da en lezzetli içimi güzel ph oranları en yüksek AOÇ elmacık suyu. Bir dönem jav su iyiydi ama eski lezzeti yok.

bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse

Azıcık ucundan saçlarım olurdu * Rabbim organlarımıza sağlık versin.. hepsinin apayrı görevi işlevi var. Rabbim mükemmel yaratmış.

bir kilo patatesin 50 lira olması

Şaşırtan üzen durum.

Eskiden "patates-soğan" denince akla en uygun fiyatlı, her evde bolca bulunan malzemeler gelirdi . Şimdi şaka gibi sözlük patates kızartması lüks oldu:// üç tane patates zaten bir kilo ..neyse bugün buna şaşırdım.

hastane randevusu

Akşam saat gece 12 ye 15 dakika kala MHRS de boşluk oluyor.. 182 yi arayınca iptal edilen randevulardan boşluk bulunabiliyor ertesi gün için.

kabak yemeği vs hamburger

Şuan ikisi de olur acıktım uyku da tutmuyor.

bayan yazarlar

Baymayan yazar var mı :p . Ben güldüm:))

yazarların hobileri

Bu ara punch yapıyorum.

ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız

Tarkan şarkısına ilham olan kız dir.

hırsızların evdeki altını bulamamasını sağlamak

En iyi şey altını altın hesabında saklamak arkadaşlar..

Anlatayım dinleyin.. yıllar yıllar önceydi. Peri masalları gibi bir düğünle evlendik.. bende altınları hırsız bulamaz diye ceyrekleri çorap içine (bir çeyrek bir çorap ), bir kaçını da gardıropun şeytan girse yavrusunu bulamaz dedikleri bir yerde kazağın içine koymuştum. Lapa lapa yağan karda yürüyüş yapalım diye evden çıktık. Eve bir döndük nasıl anlatayım çoraplar kılık kıyafetler mutfağa kadar saçılmış ev alt üst olmuş tarifsiz bir dağınıklık.. anlayacağınız kimsenin bulamaz diye bir yer yok.. Allah'ım en güzel anılarımı benden alan hırsız..........................

bik bik

Bik bik bikbik dir o kadar:)) .

yaz günü çay içme saçmalığı

Aşk dır çay!! Öyle sıcak soğuk dinlemez can istedi mi içilir.

evlat ayrımcılığı

Sırf bu muhabbet olmasın diye tek çocuk savunuyorum. Yok diyen yalan söylüyor eminim.
© copyright 2005 - 2026