bugün

entry'ler (7494)

sarma saran kaslı sözlük erkekleri

Anca aı olarak bulunur . Yoksa reel hayatta böyle bir erkeğin olduğunu sanmıyorum.

en iyi pizza içeriği

Kişinin ağız tadına göre değişir. Genellemek yanlış olur.

queen ravenna'nın arabasını çalmak

Büyük cesaret isteyen hareket. Dikkat ummadığınız yerden çin çıkıp çarpabilir.

lise yıllarına ait bir şey söyleyin

Yılmaz ı msn den sileceksin * . Bizde erkekler internet kafeye kızlar da Kordon'da kaçırdık. Sakin bir lise hayatı. Enn Max olayimiz aşıklar tepesine çıkmak dersi ekip ordan da denizi izlemek:)).

true nickli yazar

Hâlâ evlenememiştir.

true'yi evlendiriyoruz

Başlığı 2019 yılında bizim elmas açtı evlendi gitti bizim true hâlâ bekâr. Artık başlığı uyandırmayı bırakabilirsin true. Nasibin henüz doğmadı:// ama beklemeye devam et elbet birgün seni bulacak.

dede tavsiyeleri

Dedem esnafın takımı tarafı olmaz derdi.

araba alınca yapılacak şımarıklıklar

En sevilen müzik eşliğinde çevre yolunda gazlamak dı artık yapamıyoruz çünkü bu şehirde gece gündüz farketmeksizin günün her saatinde trafik var. Bakın çevre yolunda dahi.

boyun tutulması

Robot gibi duruyorum şuan. Üşenmezsem havlu ısıtıp koyucam da boynumu yakmaktan korkuyorum.

kahvaltıda kaç zeytin yersiniz

Tek sayı olarak yemeye çalışıyorum. Minimum 3.

turşu

çeşitli sebze ve meyvelerin salamura adı verilen tuzlu; asitli çözeltide bir süre bekletilerek uzun süre saklanabilecek hâle getirilmesidir.

Ben sıcak su ile yapıyorum bir iki güne yemeye başlıyorum.

borsa

Yer gök kırmızı:/ neyse ki benim minnoslar etkilenmemiş pek. Yarın ne olur bilmiyorum.

soğuk algınlığına iyi gelen şeyler

Herkesin kendi vücudunda deneyimleyip kendisine iyi gelen bir yöntem vardır.

En meşhur kocakarı yöntemi bal zencefil karışımı ve pekmez tereyağı karışımı. Tavsiye değildir.

Ben kendim ellerimle yaptığım kantaron yağı yada yine kendim yaptığım kekik suyu içiyorum. Tabiki tavsiye değildir.

Bu tip durumlarda illa tavsiye derseniz el yapımı bol sarımsaklı tarhana ve ıhlamur için.

nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek

Zenginlik göstergesi içeren durumdur. 36 li en son 560 liraydı.

motorin

Güzel kağıt sürekli yükseliyor :// . Coin vs gibi materyal olsa da alsak *

arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz

Bir takım kombinler *

Akıyor MaşaAllah diye girdim başlığa neyse ki usturuplu tartismissiniz. Vay bee sözlük gelişiyor.

0 0 7

Nicki sol frameden eksik olmayan abimiz. Kötü bisiy demedim! Allah sağlık versin var olun.

bik bik'in mutfağına konuk olmak

Bugün doyuran menü hazırlamış ellerine sağlık.

kafa dağıtmak için yapılabilecekler

Balkona masa kurup kahve ile çekirdek citleyip dışarıyı izlemek. Alaka ne bilmiyorum da şuan iyi geldi

pankek mi pişi mi

Pişi varken pankek de neymiş. Kizzzz pişinin içine peynir de koy güzel oluyo.
© copyright 2005 - 2026