bugün

entry'ler (7443)

eşiniz rol gereği öpüşse

Artık başkasının eşi dir.

beraber huzurevine çıkılacak yazarlar

Gençler Rabbim yaşlılıkta da öncelikle akıl sağlığı versin diyerek sözlerime başlıyorum. Yahu musmutlu gülerek uyandığım günümü böyle bir gerçekle niye bozdunuz !! Bana gülmek borçlusunuz.. dertli kederli oldum iyi mi :((

gargamel deki akıllara zarar mantık hatası

Çok yakışıklı olması. Keltoş kafası, hokka burun, seksi bir ses tonu.. oha yazınca aşık oldum resmen. Çok karizmatik bir tipi var.

uludağ sözlük yazarları

Hepsine ödül verilmeli. Böyle saçmalıklara rağmen hala hayatta ve sözlükte oldukları için..

arkadaşlar bu ayakkabı nasıl

Zevkler tartışılmaz ama hiçbirini beğenmedim:// bence gidip güzel bir yemek ye boşver ayakkabıyı.

azgın türbanlı

Bakalım ardından ne çıkacak merak ediyorum.

sözlüğü siliyorum dostlar

Ben sirkeciyim hem de en doğalından.. yediğiniz limon elma kabuklarını çöpe atmayın. Hemen sirkeye çevirin:))

neden uludağ sözlük

Yıllar yıllar önceydi.. ekşi de yazar , ulu da okurdum. Sonra devran tersine döndü. Ekşi de okur ulu da yazar oldum. Ulu daha samimi gelmişti.

ölüm

Bir gün herkesin tadacağı durum..
Kaçınılmaz son.
Allah gecinden versin.

evde makarna yapmanın maliyeti

Evde herşeyin en kalitelisine kaçtığımız için maliyet yükseliyor maalesef. En basiti pizza yazarken yok jambon, yok mantar derken azcik uçuyor maliyeti. Ama şu var bolca yapılıyor. Dışarda bir tabaksa evde 10 tabak misal.

hastanedeyim ful kadınlar hasta

Hayatın tüm yükünü sırtlandıkları içindir. Canım kadınlar..

ustalara kek yapmak

Avokado lu biseyler revaçta sanki :p.

sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar

Elmas Boğaziçi, zeytinyağlı dolma kalem, dertler derya olmuş, serdar abi... iyiydi bir zamanlar sözlük..

üniversitelerin gereksiz olması

Okuduğunuz bölüme göre değişen durum . Ama üniversite meslek edinme iş bulma birimi değil bence. Kişinin kendisini geliştirme birimi. Aile evinden çıkıp iş hayatina atılmadan önce yoğrulma hayatı tanıma fırsatı sunuyor.

yazarların gözünde en iyi 3 müzik grubu

Ayna, Manga .. üçüncü aklıma gelmedi.

pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil

Zamanında star gazetesi ile alan şanslı kişiler favlasin sayımızı bilelim :/

aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı

317 lira da olur * ehehehe *

aile evinde yaşamak

Özlenendir.. sabah horoz sesiyle uyanmayı bahçeden denizi izlemeyi özledim.. bazı şeyler gerçekten lüks müş sonradan anlaşılıyor.. ne güzel yemek hazirlayan anne sesiyle sonraya geçmek en büyük nimetmiş..

yazarların çalmak istedikleri enstrümanlar

Darbuka.

true'nun çaylak olması

Güldüren hadise:))
© copyright 2005 - 2026