bugün

entry'ler (6924)

hanımından başka kadına bakmayan erkek

Adam' dır. Günümüzde az bulunan erdem.

geri dönüşü olmayan şeyler

Az önce. Evet geçen zamanın geri dönüşü yok.

ericsson telefon kullanmış yazarlar

Ayyy duygulandım. ilk telefonumdu . Aslında abim kendine Alcatel alınca onu bana vermişti. A1018 miydi neydi ondan vardı://

kurt saldırısında yapılacaklar

Atıl kurt diyerek hedef şaşırtmak denenebilir.. baktın hedef sensin şehadet getirmek ve sakince sonunu bekle.

yazarların şu an okuduğu kitaplar

Harry Potter serisine başladım.

trafik kazası yapmak

3 kez bize çarptılar ayıp olmasın diye de ufaktan da biz dokundurduk. Kaza da komedi gibi hee. Adam kırmızıda basıyor biz de yeşilde kalkıyoruz Max hız 20 Fluence nin kapıya girdik . araba savruldu bir görseniz kapılar göçtü . Gören de 60/70 le girdik sanacak. Neysem can kaybı olmadı. Bizim de araç focus du plaka düştü:).
Sözlük bakın her ne olursa olsun nereye giderseniz gidin mutlaka kendiniz takmiyorsaniz bile çocuklarınıza emniyet kemeri taktırın. Benim minnosa bisiy olmadı kemeri takiliydi. Karşı tarafın çocuklar kafalarını vurmuş diye duydum çok da üzüldüm..kaza bu nerede nasıl olacağı belli olmuyor. Rabbim kimseye kaza bela vermesin.

kaynanasını hamile bırakan damat

Varya yeminle daha da bişey beni şaşırtmaz dedikçe nutkum tutuluyor. Vallahi diyecek bişey bulamıyorum.Dizilerde sırf böyle sahneler var diye TV izlemeyi bırakmıştım.

iyi değilim ve neden bilmiyorum

iyi değilim nedenini biliyorum. Koskoca başkentte öğleden beri su yok !!!. Yetkililere ulaşılamıyor:// bi çare bekliyorum belki gelir umuduyla..

kocanızın maaşı ne kadar olmalı

Alışveriş esnasında yetersiz bakiye demesin yeter * para dediğin ne dir kii heç. Rab ağız tadıyla bereketiyle yedirsin.

ödünç kitap vermek

Asla yapmayacağım şey. Onlar benim bebeklerim. Seri seri cilt cilt dizmiş bakışıp aşk yasiyorum onlarla. Hahahh bu arada çocukların kitaplarını da hep dağıtıyorum * bencilmişim bak bu başlıkta onu anladım.

6 ay

Eskiden olsa yılın yarısı ohooo derdim ama şimdi iki bilemedim üç hafta sonrası diyorum çünkü günler çok çabuk geçiyor.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

007 ohooo o lafı dediysen durum ciddi sen olmayan şeyi kabullenmissin. Sana tek tavsiyem hiçbir şey yokmuş gibi yaşamına sinir stressiz ve düşüncesiz devam etmen.

sahibinden com kapatılsın

Instagram Facebook gibi bir sosyal mecraa artık sahibinden. Kişilerin kendilerini tatmin ettiği mekân. Bırakın yahu isteyen alır isteyen almaz.

z ile başlayan en güzel şeyler

Bir Egeli Z harfi dersen direk 'zeytin' der * .
Zam tabikii ://

türkiye de araba almak

Sıfır ve türevi tertemiz arabaları asla tavsiye etmiyorum !!!
Nedenine gelince; yıllar yıllar önce demiycem tabiki bizim yakışıklı 20 binde tazecik çıtırken aldık. Haliyle bilirsiniz sıfır alınca rengi cart curt epey miktar gidiyor haziri varken öyle bişey yaptık. inanın kendimiz sürtsek çizsek canımız bu kadar yanmaz. Adı şerefsizler otoparkda duran kendi halinde arabamızı sağdan soldan çarpma mi dersin çizme mi dersin garibim her şeyi yaşadı .valla 4 yıl olacak daha km 50 bin olmadı ama yeterince değer kaybetti. Tavsiyem lokal boyaya takılmayın. Değişen olmasın kâfi.

ankara

Koskoca kışın yağmayan karı bekliyor şuan. Okullar vs tatil haberleri yapıldı. Birimler teyakkuzdayız diye haber yapıyor. Bakalım Nisan'da kar yağacak mı yoksa nanik mi yapacak ! . Harbiden olağanüstü önlemler alındı gözüm camda şu saat oldu kar bekliyorum. Yagacaksan yağ beyaa .

43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi

Ah Jason tatlım napiyorsun oluyo mu öyle hiç bak kınıyorum://

En güzel ilişki yaşı yaşına ,boyu boyuna, huyu huyuna olandır.

en beğendiğiniz film

Yüzüklerin efendisi serisi. O dönemde böyle bir film mükemmel ötesi. Her anıyla her sahnesiyle baş yapıt.

ulunun en iyi 4 yazarı

Ben , sen, o dördüncü tabikide biz .

6 nisan 2025

içinde bulunduğumuz gün. Ramazan ayına öyle alışmışım kii 6 gün geçmesine rağmen uyuyamıyorum. Ve bu saatlerde acikiyorum://