bugün

entry'ler (5684)

pkklı piçlere bakanlık ve özerklik sözü vermek

Bu işlerin geçmişine değil de sonucuna bakmak lazım şu anda tuncelinin gözelerinde, hakkarinin çayırlarında rahatça piknik yapıyorsa bu halk birileri terör örgütleri ile mücadele verdiği içindir. Geçmişteki hatalar düzeltilmiş ve terör minimize edilmiştir. Şimdi sen gidip iktidar olmak olmak için tekrar bu hdp(pkk) ya yönelirsen o dağlarda mücadele eden bu huzuru sağlamak için ödediği bedel canı olan insanların ahını alırsın. Lakin anladığım kadarıyla son model bir iphone u veya pahalı bir arabayı bu insanların canına tercih edecek milyonlarca vatandaş var. Üzücü olansa Eskiden vatan millet bilinci vardı şimdi sadece para ve statü var. Hdp gibi terörist bir oluşumun varlığı milyonlarca insanı rahatsız dahi etmiyor o kadar erozyona uğradı bu millet.

bağcılar

Ordan benim gibi birinin çıkması mucize olabilir.

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

Beline bağladığı ibrişim kuşak yakışmıştır.

bir sözlük kızına ilk mesajda ne yazılır

N'aptın hafız?

bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz

7/10 bu sene muhtarlıktan düşer.

muharrem ince

Bu adamın aday olması hdpkklılar, atatürkçü olmayan solcular, kürtçüler, ermeniciler ve fetöcülerin işine gelmiyor ve sinsi sinsi oyları bölüyor suçlamasına maruz kalıyor. Biz sizin karın ağrınızı bilmiyor muyuz? mesele sadece erdoğan gitsin değil aynı zamanda sizin çizginizde birisi gelsin.

zina yapanları en az 4 kişi görmeli

Burada geneleve ve fahişeliğe engel olmaktır amaç. senin bireysel ve gizli ilişkin topluma zarar vermez demek isteniyor özünde.

üstteki yazarla ne yapmak isterdin

Astronomiye ilgimden ötürü fotoğrafını çekebilirdim.

en çok göze çarpan yazarlar

Hayret bir listeye girmişiz sonunda şeytanın bacağı kırılmış.

üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız

Sahip çıkılması gereken bir insan dedeye sahip çıkalım.

kendi kendimin kedisiyim in efsane güzelliği

Evlenememiş m.e.b. memuru kokusu alıyorum.

sözlük yazarlarının hisse portföyleri

Ben de bu hafta borsaya giriş yaptım girmemle birlikte çakıldı. Neyse ki çerezine girmiştim.

2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı

Fenerbahçe büyüklüğünü konuşturup maçı almalı diyeceğim ama oynayacak adam kaldı amk yerinde.

instagram daki aşırı yakışıklı doktor

Concentration dumbell curl yaparken fotoğraf atmış bir de kameraya poz kesiyor ağır görgüsüz hareketleri bunlar. Kıskandın mı demeyin bilen bilir kıskanacağım tek şeyi rahatlığı olabilir.

sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri

görsel
Beyle.

gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur

Arabanın ekran görüntüsünü alırsınız.

sözlüğün en yakışıklı erkeği bana mesaj atsın

Yok ulan size mesaj falan sağda solda yok ki diyip dm kutusunu aşındırıyorsunuz iki yüzlü harunlar sizi.

sözlük kızlarının fotoğrafları

Yok mu şu yazara uzun boylu zayıf yakışıklı bir gey ekleyiversin.

fenerbahçe

Bu takımın başarılı olması için ihtiyacı olan şeyleri sıralayacağım

-ilk olarak taraftarın yapı olarak değişmesi gerekiyor tribünlerimiz inanılmaz gerizekalı dolu ve en ufak problemde futbolculara sövüp adam harcıyor. Sevilla maçında rakibi boğarken tribünden çakmak atmak nedir. En tempolu anda yapılacak iş değil.
-Tribünlerin değişmesi ve taraftarın düzelmesi için yönetimin değişmesi gerekiyor. Fenerbahçe kulübü tamamı pişmemiş veya bitiriciliği eksik oyunculardan kurulu bir takım olamaz hele futbolcu ticareti yapacak bir kulüp hiç olamaz . Sevilla maçında turu verme nedenimiz kaliteli ayakların olmayışıydı.
-Türk takımlarının ekonomik durumları ortada bugün avrupada ortalama bir oyuncu bile 20 milyon euroları geçiyor biz ise 5-6 milyona oyuncu alabiliyoruz. Bu paralara elit oyunculara sahip olamazsınız. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu scouting ve alt yapılara yapılacak yatırımlar modern antrenman metotlarıyla oyuncu yetiştirmemiz lazım. Yurtdışında antrenman yaşı 5 e kadar düştü bizde ise 18 yaşındaki arda güler' i korumak için oyuna almayan bir anlayış var. Arda'nın akranları la liga, bundesliga, epl gibi liglerde yılda 30-40 maç çıkarıyor. Zihniyetin değişmesi gerek.

mutluluğun formülü

Garip gelebilir ama Bana göre kaliteli bir boxerdır. ne zaman kaliteli ve yukarı çıkmayan sıkıştırmayan boxerlara geçtim hayat kalitem arttı gerginliğim azaldı.