bugün

entry'ler (5958)

frank lucas nickli yazar

12 senedir buradayım bu adamı çok hafife almışım sandığımdan da aciz biriymiş.

lahmacun yedi diye azarlanan köpek

O köpeğin içinden geçenleri ancak bir camfrog sönmez dublajı anlatabilir.

dinsiz imansiz kitapsiz kadin

Burası zaten bir tımarhaneydi kaçıp gitmiş onun adına sevindim.

steam

Platforma girip fiyatlara bakmamla "ananı steam" demem bir oldu.

ups boobsun online olması

Ona memelerinden bile daha ağır konuşurdum da neyse.

iremga

Bugüne kadar ki tek falsosu Turan Kaya' nın yeğeni olmasıdır. Fazla sataşmayın keser götünüzü. Yürüyedursun...

uludağ sözlük yazarlarının karadenizlilere bakışı

Şimdi karadeniz kocaman yer bunun batısı var ortası var doğusu var. Kıyasa önce burdan başlayalım.

Doğuya gittikçe sığlık yükseliyor. Mikromilliyetçilik ve megalomanlık artıyor. Bunu Ben demiyorum bunu "bize her yer trabzon" diyen trabzonlular diyor mesela. Rize hakeza, trabzonlular ile anlaşamayan bir halka sahip. Bir de ilçeleri var bunların. "of" diye bir yer var. Biz hiçbir yere bağlı değiliz direkt allah' a bağlıyız derler. Daha ileri boyuta götüreyim, kendinden olanı bile sevmezler. Trafikte sikko bir sebepten çıkan kavgada karşı tarafın aracı patlasın diye deposuna kasıtlı ateş edeni bilirim mesela.

iyisi var mıdır? Elbet vardır ama temkinli yaklaşıyorum hepsine ...

nick değiştiren erkek yuzır vurduruyordur

Kaç yaşında adamsınız kendinize sövdürmeye utanmıyor musunuz?

sözlüğün en yakışklısı kim sorunsalı

Bu bir sorun değil böyle bir kıyas varsa bile mutlu olmanız lazım sizin. Şükürsüz müptezeller.

küresel ıkınmaya yürüyen yazarlar tam liste

Adettendir küresel ıkınma kim amk.

eskiamaeksikbiri

Sivaslı değilim çok şükür ne demek. Biri açıklayabilir mi? Biz piç miyiz. Ayrıca sivaslı kızlar çok güzel.

online olup bir şey yazmayan yazarlar

Şu sikindirik sözlükte yazacak bir şey bulamaman normal. Diyeceksin ki niye buradasın o zaman? Tamamen hastalık.

2000 2010 arası neden güzeldi

Değerlerimiz vardı şimdi tek değerli şey para oldu. insanlar bir arada yaşamayı biliyordu. Komşuluk vardı, mahalle kavramı vardı. Linç yiyeceğim ama Namus kavramı vardı. Şimdi her şey halka arz oldu ve basitleşti. insanlar para kazanmak için ait olmadıkları yerlerde hayat sürmeye mahkum bırakıldı. Modern köleler olduk son 10 yılda.

fenerbahçe

160 iq lu bir adam düşünün eğer GS liyse ve futbol konuşuyorsa iq su 70 lere iniyor istisnasız. Bütün dangalaklar da biliyor fb nin as 3 oyuncusu sahada olsa trabzona da kendilerine de top göstermeyeceğini de işte maksat algıyla camiayı buhrana sürüklemek. Hepinizi üst üste koyacağız.

otokar

Kobra 2 aracı zırhlı personel taşıyıcıların audisidir.

4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçı

En kritik döneminde 4 stoperi ve gaz pedalı Fred' in sakatlığıyla sınanan bir Fenerbahçe var adaletini sikeyim futbol gibi.

fenerbahçe

Siz var ya harbi ruh hastasısınız derbi oynamadı diyor kimle derbi oynayacağız ligin seviyesi yerlerde galatasaray dışında fenerbahçeyle baş edecek takım yok. Galatasaray oyun oynamadığı halde puan farkı 2 düşünün ligin durumunu.

mauro icardi

Sakatlanırsa Gs küme düşer öyle bir topçu.

uludağ discord grubu diye bir saçmalık var olması

Mantıklı olup olmadığı size kalmamış bir durum
o kısmı geçtim de Ne zaman mantıklı hareket yapacağımızı size mi soracağız? tıpası yiyen sildirsin. Sıçtığı bok yan mahalleye geçmemiş trollden hallice yazarlar burada racon kesiyor ben de buna tutuluyorum.

rainbow eyes

Sevilen bir yazardır yürüyedursun.