bugün
- anın görüntüsü15
- ekşi sözlük30
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim41
- muharrem ince29
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı10
- frank lucas nihavend kafakoparanus milas1623
- tulumba tatlısı26
- sözlüğün sarmaması26
- serenity painted death10
- kadınların etek altı görüntülerini çeken komiser8
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz17
- manyak olmaya karar verdim8
- recep tayyip erdoğan40
- kemal kılıçdaroğlu39
- bir baltaya sap olamadim14
- sözlük kızlarının marifetleri17
- radikal kemalist teorisyen8
- pkklı piçlere bakanlık ve özerklik sözü vermek17
- kayseride ailesini yakan adam27
- yavuz ağıralioğlu42
- uludağ sözlük ün en iyi sözlük olması11
- sonra döndü ve dedi ki22
- güllaç16
- israil de başlayan gezi olayları34
- abd'deki kıyma fiyatları18
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın21
- hüdapar'ın meclise girmesi16
- tayyibe merve çakar33
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- bağcılar11
- dinden çıkanların artması26
- bir cümle ile aşk9
- akp'nin ypg liderini kırmızı halıyla karşılaması16
- cennete müslümanlar mı gidecek tüm iyi insanlar mı12
- chp seçmeni12
- yeşil deyince akla ilk gelenler37
- sevilen yemekten saç çıkması16
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir43
- bir sözlük kızına ilk mesajda ne yazılır15
- sözlük yazarlarının aldığı iltifatlar19
- askıda simit alıp 7 arabam var diyen adam11
- arkadaşlar bana şans diler misiniz13
- istanbul depremi için vaktimiz olduğunu sanmıyorum13
- oruç tutmayanların artık dayak yememesi12
- çişim geldi18
- erdoğan'ı 5 yıl bize verin dünya lideri olalım21
- iskoçya başbakanının namaz kıldırması12
- laz ziya10
- erdoğan'ın diploması yok23
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz17

entry'ler (5684)
Bu işlerin geçmişine değil de sonucuna bakmak lazım şu anda tuncelinin gözelerinde, hakkarinin çayırlarında rahatça piknik yapıyorsa bu halk birileri terör örgütleri ile mücadele verdiği içindir. Geçmişteki hatalar düzeltilmiş ve terör minimize edilmiştir. Şimdi sen gidip iktidar olmak olmak için tekrar bu hdp(pkk) ya yönelirsen o dağlarda mücadele eden bu huzuru sağlamak için ödediği bedel canı olan insanların ahını alırsın. Lakin anladığım kadarıyla son model bir iphone u veya pahalı bir arabayı bu insanların canına tercih edecek milyonlarca vatandaş var. Üzücü olansa Eskiden vatan millet bilinci vardı şimdi sadece para ve statü var. Hdp gibi terörist bir oluşumun varlığı milyonlarca insanı rahatsız dahi etmiyor o kadar erozyona uğradı bu millet.
Ordan benim gibi birinin çıkması mucize olabilir.
Beline bağladığı ibrişim kuşak yakışmıştır.
N'aptın hafız?
7/10 bu sene muhtarlıktan düşer.
Bu adamın aday olması hdpkklılar, atatürkçü olmayan solcular, kürtçüler, ermeniciler ve fetöcülerin işine gelmiyor ve sinsi sinsi oyları bölüyor suçlamasına maruz kalıyor. Biz sizin karın ağrınızı bilmiyor muyuz? mesele sadece erdoğan gitsin değil aynı zamanda sizin çizginizde birisi gelsin.
Burada geneleve ve fahişeliğe engel olmaktır amaç. senin bireysel ve gizli ilişkin topluma zarar vermez demek isteniyor özünde.
Astronomiye ilgimden ötürü fotoğrafını çekebilirdim.
Hayret bir listeye girmişiz sonunda şeytanın bacağı kırılmış.
Sahip çıkılması gereken bir insan dedeye sahip çıkalım.
Evlenememiş m.e.b. memuru kokusu alıyorum.
Ben de bu hafta borsaya giriş yaptım girmemle birlikte çakıldı. Neyse ki çerezine girmiştim.
Fenerbahçe büyüklüğünü konuşturup maçı almalı diyeceğim ama oynayacak adam kaldı amk yerinde.
Concentration dumbell curl yaparken fotoğraf atmış bir de kameraya poz kesiyor ağır görgüsüz hareketleri bunlar. Kıskandın mı demeyin bilen bilir kıskanacağım tek şeyi rahatlığı olabilir.
Arabanın ekran görüntüsünü alırsınız.
Yok ulan size mesaj falan sağda solda yok ki diyip dm kutusunu aşındırıyorsunuz iki yüzlü harunlar sizi.
Yok mu şu yazara uzun boylu zayıf yakışıklı bir gey ekleyiversin.
Bu takımın başarılı olması için ihtiyacı olan şeyleri sıralayacağım
-ilk olarak taraftarın yapı olarak değişmesi gerekiyor tribünlerimiz inanılmaz gerizekalı dolu ve en ufak problemde futbolculara sövüp adam harcıyor. Sevilla maçında rakibi boğarken tribünden çakmak atmak nedir. En tempolu anda yapılacak iş değil.
-Tribünlerin değişmesi ve taraftarın düzelmesi için yönetimin değişmesi gerekiyor. Fenerbahçe kulübü tamamı pişmemiş veya bitiriciliği eksik oyunculardan kurulu bir takım olamaz hele futbolcu ticareti yapacak bir kulüp hiç olamaz . Sevilla maçında turu verme nedenimiz kaliteli ayakların olmayışıydı.
-Türk takımlarının ekonomik durumları ortada bugün avrupada ortalama bir oyuncu bile 20 milyon euroları geçiyor biz ise 5-6 milyona oyuncu alabiliyoruz. Bu paralara elit oyunculara sahip olamazsınız. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu scouting ve alt yapılara yapılacak yatırımlar modern antrenman metotlarıyla oyuncu yetiştirmemiz lazım. Yurtdışında antrenman yaşı 5 e kadar düştü bizde ise 18 yaşındaki arda güler' i korumak için oyuna almayan bir anlayış var. Arda'nın akranları la liga, bundesliga, epl gibi liglerde yılda 30-40 maç çıkarıyor. Zihniyetin değişmesi gerek.
-ilk olarak taraftarın yapı olarak değişmesi gerekiyor tribünlerimiz inanılmaz gerizekalı dolu ve en ufak problemde futbolculara sövüp adam harcıyor. Sevilla maçında rakibi boğarken tribünden çakmak atmak nedir. En tempolu anda yapılacak iş değil.
-Tribünlerin değişmesi ve taraftarın düzelmesi için yönetimin değişmesi gerekiyor. Fenerbahçe kulübü tamamı pişmemiş veya bitiriciliği eksik oyunculardan kurulu bir takım olamaz hele futbolcu ticareti yapacak bir kulüp hiç olamaz . Sevilla maçında turu verme nedenimiz kaliteli ayakların olmayışıydı.
-Türk takımlarının ekonomik durumları ortada bugün avrupada ortalama bir oyuncu bile 20 milyon euroları geçiyor biz ise 5-6 milyona oyuncu alabiliyoruz. Bu paralara elit oyunculara sahip olamazsınız. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu scouting ve alt yapılara yapılacak yatırımlar modern antrenman metotlarıyla oyuncu yetiştirmemiz lazım. Yurtdışında antrenman yaşı 5 e kadar düştü bizde ise 18 yaşındaki arda güler' i korumak için oyuna almayan bir anlayış var. Arda'nın akranları la liga, bundesliga, epl gibi liglerde yılda 30-40 maç çıkarıyor. Zihniyetin değişmesi gerek.
Garip gelebilir ama Bana göre kaliteli bir boxerdır. ne zaman kaliteli ve yukarı çıkmayan sıkıştırmayan boxerlara geçtim hayat kalitem arttı gerginliğim azaldı.