bugün
- true'yi yedirmeyiz7
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan5
- true çaylak olsun kampanyası9
- vermio11
- bu koyden olsam ne olacak18
- ahmet sezer bey15
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı9
- en güzel sevişme4
- nervio34
- beni kim artılıyor amk5
- sinsice kavga izleyen yazarlar8
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse7
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim4
- kasaba 7 bin tl vermek3
- nervio'nun 1 50 boyunda olması3
- sözlükte kavga6
- bir kilo patatesin 50 lira olması7
- velvet53
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz6
- true'yi eskorta emanet etmek10
- gammazlar çetesi6
- pompacı kıza nasıl açılınır9
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu6
- market kasap pazar fiyatlarını öğrenmek2
- true çaycı olsun kampanyası3
- yeni parti31
- tememda kenka nalaka13
- güne bir şarkı bırak7
- velvet geceleri napıyor sorunsalı12
- kasiyer kıza nasıl açılırım21
- kızını zenci ile evlendiren baba2
- arkadaşlar sıkıldım2
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- yeni parti'nin iktidara yürüdüğü gerçeği2
- namazında niyazında erkek4
- kavga eden yazarların öpüşüp barışması3
- etnik müzik radyo2
- insan olmaya ceyrek kala18
- benzetildiğiniz ünlü10
- hastane randevusu6
- gammazlar göreve3
- türkiye chp ile dünya devi ülke olacak4
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- ronaldo vs messi3
- ışıktan daha hızlı olan şey2
- tai lung6
- başbiraderin profili neden gizli sorusu3
- son gammaz bukucu goku3
hoşgelmiş dediğimiz yazar. *
muhtemelen angelica nickinin alınması sonucu alınmak zorunda kalınmış bir nickname.
(#1051189)
yaptığı bir yanLıştan ve/ya aLışkanLıktan doLayı ayar üstüne ayar aLan yazardır.. metre karesine 4 ayar düşmesi nedeni iLe sözLükteki ayar aLma rekorunu kıran yazardır ayrıca.. şimdi bir göz attım da çayLakta oLmuş.. kendisine "gerçek dünyaya hoşgeLdin" diyor, dikkatLi oLmasını temenni ediyoruz..
kendisini hiç kaale almadığım, herşeye burnunu sokan, manik- depresif, sorunlu ilişkileriyle uğraşmaktan yakında sadoya bağlamasından da acaip korktuğum ukala bir yazar adayı
"seni seviyorum ben galba" başlığına yaptığı hata ve türkçesi harikulade olan yazarlarımızın verdiği ayarlarla çaylak konumuna düşmüş yazardır.
tüm dost ve akrabalarına* başsağlığı dileriz.*
(bkz: allah kurtarsın)
tüm dost ve akrabalarına* başsağlığı dileriz.*
(bkz: allah kurtarsın)
"melike" olması muhtemel yazar..
nşa teriminin coğrafi bir terim olduğunu savunan, engin bilgilerini bizden esirgemeyen yazar..
zirvelerin olmazsa olmazlarından. varlığı bile yetiyor gülümseniz için. tabu ortağı. avatarına hayran bırakan. mor hastası. ama bi türlü dengede duramıyor otururkene *.
ayaklı tercüme bürosu resmen. italyanca diyoruz, şak bissürü cümle. almanca diyoruz aynı şekil. fransızca zaten alanı. ingilizce desen, aboov. hayır aklımıza başka dil gelse, onları da konuşacak şakır şakır *.
Şimdi efendim, kabaca lösev vakfı zirvesi'nde tanıştığımız insan, ama kendisi bundan çok daha fazlası tabi. bütün gün sıcak kişiliği ile, hoş sohbeti ile içimizi ısıtmış şahsiyet, zirveden ayrılırken "memnun oldum" derken kendimi bi garip hissettim, sanki uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşıma memnun oldum der gibi, yeni tanışmış olmayı yadırgadım biraz. zirvelerde görmek istediğimiz insanlar listesi'ne kafadan giriş yapmış yazar.
ayrıca tavlada bir çömez olduğumu yüzüme vurmuş, boyumun ölçüsünü son milimine kadar almış yazar şeysi.
nice zirvelere dedirten insan.
ayrıca tavlada bir çömez olduğumu yüzüme vurmuş, boyumun ölçüsünü son milimine kadar almış yazar şeysi.
nice zirvelere dedirten insan.
sonradan katıldığım zirvede, masaya yaklaşırken "seni tanıyorum redwine'sın sen" deyip "nerdeyim lan ben" bakışı attırmıştır.
birdahaki zirvede, tabuda aynı takımda olmak istediğim* sıcakkanlı ve hoşsohbet yazar. ayrıca sözlüğe de hoşgelmiş.
(bkz: her zirveye bekleriz efem)
(bkz: her zirveye bekleriz efem)
nicki yüzünden zirvede biraz sıkıntı çeken yazardır. nickini söyleyecek diye "aaaaa" deyip durdu. biz de kendisini bu çileden kurtarmak için hemen adını öğrenip, hafızaya kazıdık, yoksa her zirvede olduğu gidi "ya pardon sizin nicki unuttuk?" desek kaçacaktı herhalde. tabudaki çırpınışları fayda etmese de direnişini takdir ediyoruz.** (bkz: zirvelerin insana getirisi vol 1)*
hani korku temalı oyunlarda küçük kızlar * konuşurken kelimelerin başını ve sonunu titreterek söyle, bizim korkmamızı sağlarlar. işte aangelicaa'yı duyduğumda da, amanın bu nick korku oyunlarından mı fırlamış diye içimden geçirdim. ama sonrasında nickindeki o korku temasını taşımayan sevecen, samimi, muhabbeti bol bu yazarla tanıştım. nargilenin yanına maşa gibi bulunması zorunlu olan yazar. (bkz: zirvelerin insanlara getirisi vol bilmem kaç)
geç olduğu için affına sığındığım yazar. hoşgelmiş...
bekledim de gelmedi yazarı..
hayallerimi yıkan yazar. *
hayallerimi yıkan yazar. *
kendisiyle yalnız kaldığımda çok eğlendiğim yazar.*
edit: rapidshare kullanmayı öğrenemeyecek, dolayısıyla zirve resimlerini msnden yollayarak yazarları dumur edecek yazar ayrıca...
edit: rapidshare kullanmayı öğrenemeyecek, dolayısıyla zirve resimlerini msnden yollayarak yazarları dumur edecek yazar ayrıca...
1. yılın kutlu olsun yazarı.
birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı...
fransızca çevirilerimde bana yardımcı olacak olan, anathema seven, hoşsohbet bir yazar. onun da sözlük yılı kutlu olsun efendim...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar