bugün
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi2
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak4
- göz kanlanması7
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı3
- uludede'nin cenaze eventi9
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması4
- recep tahrik erdoğan4
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın2
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- bugün doğum günü olan yazarlar3
- napolyon vs atatürk2
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- pick me girl6
- yunan adalarına gitmek20
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- dinci ahlaksızlığı19
- fatma betül sayan kaya64
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- uludede'yi karıya götürmek7
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- yunan aşığı tip15
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- fiziği güzel sözlük kızları47
- ciğer yiyen midesizler10
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- eyeliner çekme yöntemleri7
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ciğer vs kokoreç8
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
entry'ler (952)
elimdeki defterin içindeki testlerin kızılayın göbeğinde yolun ortasında dağılması, dönüp toplaması. Ama koşmaya devam ettim.
15 yaşında ki hayırı ne için diyorsun ve hayır dediğin için neden alkışlanıyorsun.
Eğer sağdan soldan dolduruşa gelmiş, parti zihniyetiyle davranan kişiler gibi düşünmeden. Bu anayasa değişikli tü kaka diye mi hayır diyorsun?
yoksa çoğunun yapamadığını yapıp sadece dinleyerek değil okuyarak, araştırarak kanunların gelecekteki getirilerinden endişelenip kendi düşüncene göre haklı gerekçeler oluşturup mu?
Bilerek diyorsan ne mutlu sana gerçekten vatandaşlık görevini getirdiğin için tebrik edilmesi gereken, şahsı oturmuş bir kişisin ama bazılarını gülümsetmek için yapıyorsan ne yazık, bilmiyor musun kaç nesil böyle oyunlar yüzünden kayboldu gitti.
Eğer sağdan soldan dolduruşa gelmiş, parti zihniyetiyle davranan kişiler gibi düşünmeden. Bu anayasa değişikli tü kaka diye mi hayır diyorsun?
yoksa çoğunun yapamadığını yapıp sadece dinleyerek değil okuyarak, araştırarak kanunların gelecekteki getirilerinden endişelenip kendi düşüncene göre haklı gerekçeler oluşturup mu?
Bilerek diyorsan ne mutlu sana gerçekten vatandaşlık görevini getirdiğin için tebrik edilmesi gereken, şahsı oturmuş bir kişisin ama bazılarını gülümsetmek için yapıyorsan ne yazık, bilmiyor musun kaç nesil böyle oyunlar yüzünden kayboldu gitti.
insan sevdiği şey etrafında hayatını düzene sokar. Sevgili de bunlardan biridir. bu yüzden normal karşılanması gerekmektedir.
hocalarının senin için yetersiz olduğunu görünce, daha iyisini yada sana göre daha uygununu seçme hakkının olmaması. yine zorunluluktan dolayı istemediğiniz gereksiz dersleri görmeniz.
en azından okey oynamaya karar vermiş. Buda bir başlangıçtır. kararından vazgeçmemelidir.
şu aralar after life izlenebilir ama kesin tavsiyeler için hafta da bir altyazı sitesine girip en çok indirilernleri baştan itibaren izlenmesi önerilir.
"50 personelle günde 2000 kişi ağırlayabiliyoruz" diyebiliyorlar. personel başı günde 40 kişi. kendi değişleriyle kazançlarını hesaplamayı yapamıyorum bile. gülünesi ve ağlanılası bir hal.*
gelecek ayki maaşı unutma sebebidir.
Toplu sünnetler, toplu nikahlar. Aile yaşamına yön istenildiği şekilde yön vermeye çalışılan faaliyetler.
üst komşuya önce sağlam bir ip atılır, sonra asıl yukarıya verilcek şey bağlanır. riske girmeye gerek yok.
sevgilinin yanında medenice terslenir, sonrasında ani ve hayvani bir şekilde davranılır.
huzursuz, sağlıksız ve mutsuz olunduğu günlerdir. Uyumakla uyumamak arasında kararsız kalınır ama öbür türlü rahatçana uyunur.
pes, fifa gibi futbol oyunlarında türkiye dereceleri olması.
bir iş görüşmesinde doğru zamanın gelmesini beklerken yapılır. gerçi görüşme sırasında dikkat dağınıklığı, gözlerde buğulanmaya yol açar ama bu durumdan başarı ile ayrılınırsa işte o kişinin o görev de başarılı olacağını gösterir ve tuvalete zafer sarhoşluğu ile gider.
en yakın arkadaşı artık en son gördüğü arkadaşı olacaktır.
halen hakkında bir şeyler yazılan arkadaşım ve yazılmaya da devam edecek gibi...
başlık gothic evil
2015 ocak - evlenmiştir hayırlı olsun dediğim yazar.
2015 aralık - çocuğu olmuş hayırlı olsun dediğim yazar.
2042 - 9. çocuğunun 23. torunu olmuş hayırlı olsun dediğim yazar.
gider heralde şimdiden yazayim dedim.
(bkz: gereksiz geleceği tahmin eden çok hücreli organizma)
başlık gothic evil
2015 ocak - evlenmiştir hayırlı olsun dediğim yazar.
2015 aralık - çocuğu olmuş hayırlı olsun dediğim yazar.
2042 - 9. çocuğunun 23. torunu olmuş hayırlı olsun dediğim yazar.
gider heralde şimdiden yazayim dedim.
(bkz: gereksiz geleceği tahmin eden çok hücreli organizma)
bunu yapabilmek için askerliğinizin mahkeme kararıylada olsa uzamayacağı bir dönemde yapmanız gerekir.
Yapılması gereken zaman: Yat iştiması(yat yoklaması yani gece 9:30)
yapılırken gereken alet edevat:50 kuruşluk tuzlu çekirdek, bir çift eldiven, 3-5 tane de aynı döneme ait asker arkadaş.
Altı harekette kabuğu fırlatma hareketi:
Komutan iştima almaya gelir
Bir elde çıtlanmış çekirdek kabukları alınır
Diğer elde iki eldiven tutulur.
Komutan geldiğinde oluşan curcunada kabuklar komutanın yüzüne atılır.
Eldiven giyilir ve Roberto Carlos edasında ağız bükülerek ben bir şey yapmadım ki edası yüze verilir.
Bu durumda sizden her şekilde üstün tutulan kişiyi çekirdek çöpüne boğmuş şanslıysanınz bir kaçıda ağzına girmiş şekilde bulursunuz.
(Bu olay askere durduk yere gıcıklık yapanlar için anlatılmıştır.)
Yapılması gereken zaman: Yat iştiması(yat yoklaması yani gece 9:30)
yapılırken gereken alet edevat:50 kuruşluk tuzlu çekirdek, bir çift eldiven, 3-5 tane de aynı döneme ait asker arkadaş.
Altı harekette kabuğu fırlatma hareketi:
Komutan iştima almaya gelir
Bir elde çıtlanmış çekirdek kabukları alınır
Diğer elde iki eldiven tutulur.
Komutan geldiğinde oluşan curcunada kabuklar komutanın yüzüne atılır.
Eldiven giyilir ve Roberto Carlos edasında ağız bükülerek ben bir şey yapmadım ki edası yüze verilir.
Bu durumda sizden her şekilde üstün tutulan kişiyi çekirdek çöpüne boğmuş şanslıysanınz bir kaçıda ağzına girmiş şekilde bulursunuz.
(Bu olay askere durduk yere gıcıklık yapanlar için anlatılmıştır.)
Askerler oynuyorsa
-Sana taktığım kadar golüm yok.
-Beni yenmeye şafağın yetmez.
-Alt devre git hesabı öde.
-Dalga geçme akşama fırsat eğitimi yaptırırım.
diğer kullanılan sözlerin çoğu küfür ve hakaret içeren cümlelerden oluşmaktadır.
-Sana taktığım kadar golüm yok.
-Beni yenmeye şafağın yetmez.
-Alt devre git hesabı öde.
-Dalga geçme akşama fırsat eğitimi yaptırırım.
diğer kullanılan sözlerin çoğu küfür ve hakaret içeren cümlelerden oluşmaktadır.
askerde olduğum için katılamayacağım zirve. çağıran, davet eden herkese sevgiler.