bugün
- tonguc1bukentay8
- kürt olmanın avantajları13
- kemalizim bir aklı tutulmasıdır9
- kuranda namaz kılmanın olmayışı12
- 12 temmuz 2025 erdoğan'ın tarihi konuşması14
- dünya hukuk günü9
- kürt sevmemenin çok mantıklı bir şey olması9
- yeni gelen yazarlara sözlüğü gezdirmek8
- bitcoin10
- ekmek yerken içini alan insan11
- yaşar nuri öztürk8
- fahrettin altun'un görevden alınması14
- toksik yazarlar10
- pandela 310
- sözlüğün abisi11
- grok'un küfür etmeye başlaması25
- kemalistler10
- arkadaşlar moderatör oluyorum35
- akpnin elinden dini alın geriye ne kalır22
- kemalistleri amerikaya asker yapsak13
- israil le ticareti kesmemizi şer güçler istiyor8
- sözlük karıları8
- lise eğitiminin 2 yıla düşürülmesi11
- ilk buluşmada ne yenir10
- dolar 40 lira18
- ahmet hamdi çamlı19
- hayvanlar için bir kap su çıkarmayan karaktersiz8
- arkadaşlar on üzeri iki karesi üç küpü dört ne9
- ses klonlamayla sahte röportaj sesi yaratmak13
- yazarların pipi boyu9
- türk milleti21
- anın görüntüsü14
- atatürk'ü sevmeyen insancık14
- true nickli yazar17
- türklerin medeniyete katkıları12
- başkanlığı bırakayım yeterki beni yargılamayın9
- arkadaşlar şişe der misiniz9
- sözlükten bi şey olmaz15
- abdullah öcalan videolu mesaj yayınladı18
- v a m p i r o v8
- gocu'ya sarma sarmak19
- ülkenin dingonun ahırına dönmesi14
- heykeller ne işe yarıyor sorunsalı13
- 8 temmuz 2025 sözcü tv'nin karartılması24
- burada ak partili istemiyorum12
- samsun atatürk heykeli20
- ben chp'li olarak seçmenden destek almadım8
- judas'ın yaşı12
- yapay zekaya erişim engeli kararı alınması11
- bu hangi oyundan11


entry'ler (4111)
külübe para kazandıran bir diğer oyuncu, yolun açık olsun.
ey fatih terim her geldiğin sezon senin bu fantezilerin yüzünden takımın puan kaybetmesinden artık gına geldi, tamam deplasman maçı dedik çıkan kadro iyi dedik ama maç başladı takım gidemiyor 25 dakika da müdahaleni yapsan maçı çevirmiştik ama sen inat gibi bekledin iki tane aynı tarz orta saha ile maçı çevirmeye çalıştın oyunda topu tutacak adam almadın belhanda girdi oyun değişti büyük hocalık maçın hemen başında takımın durumuna göre müdahale ile olur bu maçta şampiyonluğu sivasta bıraktın rakiplerin puan kaybettiği haftada takımı yine fantezilerinle maffettin belhanda gibi adamın varken oyuna iki tane aynı özellikli oyuncuyla takımı kanser ettin artık 65 yaşına geldin bu fantezileri bırak artık.
gümüşhane'de okula gidip gelirken üstünde atatürk resmi olan al bayrak'ı her gün öpen minik öğrenci kardeşimiz.
ATAM ülke emin eller de. rahat uyu.
ATAM ülke emin eller de. rahat uyu.
mustafa denizli ile bulustugu yemekte florya'da tek hakin sen ol mert çetin dışında kimse girmesin florya'ya diye tavsiyede bulunmuş, mustafa denizli cenk ergün ve mehmet özbek'in florya'ya girisine izin vermemis bunun nedeninin fatih terim'le olan yemekte konusulduğunu ögrenilmesi üzerine mehmet özbek fatih terim'i istememis.
kaynak: quakerboy gs sözlük.
kaynak: quakerboy gs sözlük.
kulüp içinden alınan son bilgilere göre gelmesi söz konusu olmayan teknik direktör.
galatasaray'ın tudor'dan sonra ki teknik direktörü.
belki bir gün özlersin.
uzun zamandır hisselerinin sahibi olanları ihya eden şirket.
tam bir fantezi adamı 8 hafta aynı düzünde oynayan takımı fenerbahçe maçın da 3 lü, trabzonspor maçın da orta sahada 9 hafta top oynamamış şelçuk efendi ile başlayan değişik bir bünye.
son dönemde çekilen iyi filmlerden biri.
kafa karıştırır.
fragman ötük ama film nasıl bakacaz.
hep kalabalık.
25 gb oyun mu olur.
gelme istenmiyorsun.
zirve videosunu beklediğimiz yazar.
galatasaray transfer onaylama mührü.
ntvspor galatasaray muhabiri.
sorumluluğunu bilmeyen yerli oyuncuya dersini vereceksin. nasıl vereceksin biliyor musun? bizler bazı şeyleri eksik yapıyoruz ki yabancı geliyor.
sorumlu davranacaksın, antrenmanını doğru yapacaksın, kendine daha iyi bakacaksın, hoca getirip göndermeyeceksin. profesyonelce işini yapacaksın ve biz de yabancıya muhtaç kalmayacağız.
yabancı sayısı serbest olmalı. 14 değil, 28 tane olsun. çünkü bu bir yarış. bizler sorumluluğumuzu bilirsek, kimseye ihtiyacımız olacağını zannetmiyorum.
mesut bakkal
sorumlu davranacaksın, antrenmanını doğru yapacaksın, kendine daha iyi bakacaksın, hoca getirip göndermeyeceksin. profesyonelce işini yapacaksın ve biz de yabancıya muhtaç kalmayacağız.
yabancı sayısı serbest olmalı. 14 değil, 28 tane olsun. çünkü bu bir yarış. bizler sorumluluğumuzu bilirsek, kimseye ihtiyacımız olacağını zannetmiyorum.
mesut bakkal
3. nesil yazar. nesildaş.