bugün
dünün iyileri

diamond bosphorus

Dün gece yarısı ve bu sabah saat 6'da dm üzerinden bana galiz hakaretlerde bulunmuş, son derece cinsel içerikli küfürler etmiş bir yazar. Kendisini bu sözlüktekiler efendi, temiz biri olarak bilirdi. Ben de öyle bilirdim meğer gerçek yüzü başkaymış. Durduk yere bana bunları söylemesini kendisine yakıştıramadım doğrusu. Gammazlığı alındı diye bir insan bu kadar çirkinleşmemeliydi.

sözlüğü siliyorum dostlar

iyi sil, her yer parlasın denilesi duyuru.

pandela

orospunun doğurduğu ilgi çekmeye, konuşulmaya devam edebilmek için türk milletine hakaret içeren başlıkları her gün kasıtlı şekilde uplayarak türk milletine saldırılarını sürdürüyor (ki bu başlıkların varlığı dahi suçtur-TCK Madde 301-) ve bu türk düşmanı platformun sahibi ve yöneticileri sadece seyirci kalıyor, bilinçli şekilde.

yagmurcu

görsel

sözlük tipsizlerinin fotoğrafları

(img:#2501706)
yeni kestim sakalları

türk müsün

Çok şükür türküz.

diamond bosphorus

görsel

diamond bosphorus

siz hakikaten zavallısınız lan.

yaşlılara moruk demek

Çok gençken rahmetli muşlettin amca tarafından " Sen belki de o yaşlara gelmeyeceksin evlât "

Denilerek uyarılmış olmam hasebiyle asla bu kelimeyi kullanmadım.

Çoğunuz kırkı görmeden ölüp gidecek arkadaşlar...

azgın türbanlı

https://x.com/bosunatikla.../2072653753140781387?s=46

Şimdi bu görüntülerden sonra hangi erkek sokakta rahatça gezer? Sonra gidip ay bunlar beni taciz etti dese adamların kıçından işetirler.

17 dosyam var diye hava atan tip

Motosikletçide gördüğüm salak gençten birisidir. Söyle baktım da mal hem ruhen hem bedenen.

deniz göktaş ın gözaltına alınması

ben yaklaşık 1 haftadır acayip korkuyordum, din elden gidecek diye. sonunda önüne geçtik, sağ olsun devletimiz. ya bir de yakalanmasaydı, düşünemiyorum bile olacakları.

pandela

kayda değer bir tarafı yok. kaale bile almayın. yok sayın. görmezden gelin. başlıklarına entry girmeyin. bu kadar. işte o zaman havası söner işi biter. evet.

uludağ sözlükte herkes birader yazardır

daha önce burada bir gay komünitesi olduğuna dair söylentilere denk gelmiştim. sanırım bu aşırı erkeklik vurgusuyla manipülasyon yapıp kadın yazarları kaçırarak kendi aranızda takılmak istiyorsunuz.

konuyla ilgili anket başlığı açın, sonuca göre sözlüğü terk edelim, siz de rahat rahat yellenin?

görsel

gocu bey'in yönlendirmesi ile kendimi ait hissettiğim başlığa şöyle bir siftah yapayım tabi bir klasik olarak ''Ya nasip''

Sellam yaaa. . .

görsel

kürt kültürü

Pers kültüründen arap kültüründen azıcık hint kültüründen araklayıp içine zılgıt ekledin mi ortaya çıkar.

sözlükte flörtleşmek

Erkek erkeğe flörtleşiyorlar.

qazi muhammed

görsel
iranda yaşamış kürtçü eşeğin tekiydi. Pkklıların 2x2=1 zımbırtısını bulan dangalaktır.

azgın türbanlı

(bkz: turkish nymphomaniac vol 1)

türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri

Güneydoğuya yerleşmeleri sağlanabilir. Orada onlara pkklıların ailelerinden alınan yerler verilebilir.

sözlüğün kahve olması

Burada kız mız yoktur o kadar. Enayi olmayın be.

Kız tabii ki vardır ama sandığınız gibi kızlar değil.

velvet

hayır kek masrafını çıkarmamız için elektriği bedavaya getirmemiz lazım.

pandela

Hakaret etmek yerine tespit yap. Hakaretten vaz geç. Bir gün sözlükçünün birinden yardım istersin. Sence bu mümkün değil mi? Hayır mı... çocuksun elbet öğrenirsin.

deniz göktaş ın gözaltına alınması

gözaltına alabilirsiniz ama söylediklerini unutturamazsınız dedirten durum.

17 dosyam var diye hava atan tip

insanlar eskiden suçum var diye utanırlardı, inkar etmeye çalışırlardı, akrabalarının mahpus olduğunu gizlemeye çalışırlardı.

Şimdi bu övünülecek bir şey olmuş. Ne günlere kaldık...

hayat pahalılığının giderek artması

dünyanın en pahallı gıdası, benzini,telefonu, bilgisayarı,evi türkiye de.
işletmeler zaten 1 inde yatacak maaşı 1-10 arası diyor faize koyuyor işçiye geç veriyor.

insanlara hakaret etmeyin

ÖZELLiKLE dindar iseniz daha cok dikkat etmelisiniz. Kitap okumamak nelere sebep oluyor haberiniz yok.

Bir grup peygambere geldi ve hakaretamiz şekilde selamladı peygamber sakince selamlarını aldı. Hz Ayşe bağırmaya başladı. Peygamber onu susturdu. Nazik olmalıyız emredilen bu bize dedi.

sözlüğü siliyorum dostlar

sözlüğü silmeden önce yazarlara atılan duyuru niteliğindeki mesajdır.

alttaki yazara aşık ol

şiddetli şiddetli geçiniriz
ona kaçak elektrikli fırınımızdan kek yaparımdhjxnsk.
© copyright 2005 - 2026