bugün

entry'ler (440)

yazarların sevdiği sözler

"Sen Türk olduğunu unutsan da onlar unutmaz!" Çok doğru.

günün esprisi

Aklına şu gelmeyen yoktur:

görsel

gs'ye yapılan torpillere söylenmek

Sen görürsün icraatı yakında.

Kimse çıkmayacak zaten yakında. Hem ayrıca senin gibilerden daha delikanlıyız. Hakemin onun bunun arkasına saklanıp kız gibi kendimizi yere atmıyoruz. Delikanlılara bak hele

Aga madem lig adil değil 2 hafta izleme, bilet alma, takımlar da GS ile maça çıkmasın bak nasıl ske ske yola geliyorlar. Maç sırasında haksız bir karar mı verildi karşı takım olay çıkartsın maçı piç etsin. Başka türlü bu GS kayırması bitmeyecek. Aynı şeyleri FB yapsa tüm spor camiası ayağa kalkar. Ben fb'li futbolcu olacam o hakemin kolunu gs'li oyuncunun bacağını kırmadan bırakmam!

devlet ne işe yarıyor

anarşist değilim ama bu soruyu sordurtuyorlar. aga deprem olur devlet iban atar, hiçbir hizmet sağlamaz ama vergi istemeye gelince %2000'e kadar ister.. sen benim can ve mal güvenliğimi bile sağlayamadıktan sonra ne işe yararsın?? hiç olma daha iyi aq.

işte bu ya

Adamlar yeni açacakları mağaza için sanatsal çalışma yaptırıyor. Helal olsun, işte bu ya. Biraz vizyon. O bina normalde sıradan dandik bir binaydı ama daha şimdiden dikkat çekiyor. Bazı şeyler çok zor değil veya çok fazladan maliyetli olmuyor. Fakir Doğu Avrupa ülkeleri bile bunu yapabiliyorsa demek ki olabiliyormuş.
görsel

yeni parti de bölünebilir

@game of thrones taki kerhaneci

iki tarafın anketlerinin ortalamasını al, başa baş şu an.

Ayrıca istanbul ve Ankara'yı da alacaktınız ne oldu?!

yeni parti de bölünebilir

MHP bile paramparça edildi, bence anketlerde hâlâ birinci sırada olan yeni parti de bölünecektir ki akp birinci olsun.

şeytanın insanlardan ders alması

lucifer ayağa kalk lan, büyüğün geldi!

bir daha doğmayacak olmak

istemez zaten kalsın.

oyları bölmeyin diyen tipler nerde

@efendi pic
zaten bitikti, ölü doğum gibi bir şeydi.

@sarapci koala
öldükten sonra da oğlu yönetecek eğer sistemi kurarlarsa istedikleri bu. türkmenistan'da olanın aynısını istiyorlar.

sözlüğü bırakıyorum

sigarayı bırakmaktan daha zordur.

hadi oyları bölmeyin chp'ye oy vermeye devam edin! biz chp'nin ne mal olduğunu sizden çok önce bildiğimiz için chp'ye oy vermiyorduk. şimdi yine aynı sebepten yeni parti'ye oy vermeyeceğiz. aynısının laciverti çünkü. "özgür kılıçdaroğlu" yine benzer bir tiyatro sergiliyor. siz de yine peşinden sürü gibi gidiyorsunuz. aziz nesin büyük adammış gerçekten.

30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması

geçen sırbistan'daydım, sırp kızlarını görene kadar ben de senin gibi zannediyordum.

kapitalizmin en büyük tuzağı evliliktir

Şu an Doğu Avrupa'da tatildeyim, evli ve çocuklu olsam bunu nah yapardım. Ayrıca 500.000₺'lik yatırımım var acil durum Parası hariç. illa evlenmek isteyen de bence çok erken evlenmesin. Biraz para kazan, yaşa sonra evlen. Erken evlenip çocuk yapınca hayatın bitiyor. Hem başka hiçbir şey görmediğin için aklın dışarda başkalarında daha çok oluyor. Bu arada Slav kızları bambaşka bir seviyede güzel. Kusursuzlar aq. Yüzüne bile baka kalıyorsun, insanı bir anlığına cennete götürüyor. Çok param olursa Sırbistan'a falan sık sık gelirim. Bunlar da insansa ben neyim dedirtir adama.

anın görüntüsü

görsel
görsel

tatilbudur tercih etmeyin

Şimdi gösteriyor ama üstüne tıklayınca böyle oluyor. Bir günlük olay değil, sürekli böyle.
görsel

tatilbudur tercih etmeyin

Zaten ets tur'dan alacaktım tatili başka düzgün bir seçenek olmadığı için ama bilet kalmamıştı setur'da da, mecburen tatilbudur'dan aldım ama daha gitmeden problemler yaşıyorum. Kesin tarih dendi yıllık iznimi ona göre ayarladım tarih değişti, uygulamaları ve internet siteleri güncel değil, kod giriyorum mail gelmiyor. Aldığım tatili uygulamada göstermiyor. Bu ne amk??! Tatilden başka bir problemle dönmezsem bile 2 yıldızı basıcam Google Play'den yorumda da her şeyi yazıcam. Sizin yapacağınız işi..
© copyright 2005 - 2026