bugün

entry'ler (3667)

bodrumspor

Eyüpsporu 2-0 yenerek Pendikspor ile süper lige çıkmak için oynayacak kulüp.

mehmet şimşek halkbank ı dolandırmaya çalışıyordu

Erdoğan denen şahısın 3.kere cumhurbaşkanı olması kanuna aykırıydı.Bunları kimse konuşmuyor.Herkes göz yumuyor bu kanunsuzluğa.

erdoğan a oy verdim ben itim diyen adam

Beter ol,size acıyanın Rabbim cezasını versin.

erdoğan ın mal varlığı

Yalancıyı öpmedikleri için böyle oluyor,öpseler olmaz işte.

true nin lezbiyen gay biseksüel trans çıkması

Bu true robot olmasın yeni jenerasyon robot 216’nın bir üst modellerinden 223 olabilir.

Edit:True sözlükte popülerliğin artmaya başladı hadi iyisin yakında güzel bir gacı bulursun.

mehmet barlas

Bana söz bırakmamışsınız.Kim iktidarsa onun yanında yer alan yalaka.Hiç iyi anılmayacak çoğu kişi tarafından.

reha özcan

Başarılı tiyatrocudur.Bir gün bir oyununa gitmek istiyorum.

sütyen

Günün yazarı demirmert muhakkak.Verdim şukusunu.

chp

Akepe denen oluşumun varlık sebebidir,cehape de cehape,cehape yukarı cehape aşağı.

seçmenin verdiği mesaj

Hakarete küfüre iftiraya devam.Zamlar bize az biraz daha olsun yetmez bize.Daha çok ezin bizi vs.

Edit:Göre göre oy verip kutlama yapanlara müstahak beter olsunlar.

30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı

Ankaragücü tam bir demir leblebi, cim bomun boğazına takılabilir.Skor tahminim 1-1 veya 2-2.

arkadaşlar evleniyorum ben

Bir an true sananlar buraya.

kemal kılıçdaroğlu

Ülkedeki en efendi siyasetçi olabilir.Maalesef halk kendine hakaret edeni hor göreni seçiyor.Böyle halk da kusura bakmasın her türlü afeti hak ediyor ve bunlar yüzünden biz muhalifler de yanıyoruz.

devlet bahçeli

Ölmüş mü?

türkiye nin ilk nükleer bombasına isim önerisi

Hıdır olsun.Uçak için bakınız;

(bkz: Feyzullah jetleri)

(bkz: Yavuzun minibüsü)

chansey yemek helal mi

Chansey’i bilmiyorum da bentley yersen direk cehennemliksin.

günün sözü

Bir yanlışı doğru diyerek devamlı yapmaya çalışıyorsan gün gelir o yanlışın doğrusu karşına çıktığında ona yanlış dersin.

-Elimizde kalan tek nick teknik.

şaka maka genel seçimlere 1825 gün kalması

Endişe etmeyin çok uzak olmayan bir ufukta gene seçim sandığı önümüze konulacak.

recep tayyip erdoğan

ilaçlar ile ayakta durmaya çalışan saadet zincirinin en üstünde yer alan zat.Sanırım bir canlı yayın esnasında pat diye düşüp mevlasına kavuşacak.Belki de siyasi rakiplerine küfür kıyamet ederken olacak.

Edit:Daha önce bunun başlık altına yazmayacağım demiştim ama zaruri olarak yazdım bunu.Daha da yazmam.Ülkeye yaptığı kötülükleri sonradan farkedecek fanlarının küfürlerini zevkle izleyeceğim.

ekonomi bozulsun diye dua eden muhalif

Bozuk olanın bozulmasına gerek yoktur zaten.Cümlede anlamsızlık var.Umarım olmaz ama devalüasyon olacakmış gibi his var içimde.Akpli ve elit kesime bir şey olmaz olan alt tabaka daha perişan olacak.Adalet ve gelirin eşit olmadığı yer iflas etmeye mahkum.Bir de böyle bakın.

Edit:Ha! Bunlar benim umrumda mı?Değil tabii ki.Bu durumları bile bile ülkeyi bu durumlara düşüren kişilere koşa koşa oy vermeye gidenlere müstahak,gerçi aynı toplumda olduğumuzda biz de etkileneceğiz ama bunlara ve oy verenlere zerre acımam olmayacak.Biz uyarımızı yaptık içimiz rahat.