bugün

entry'ler (3522)

kemalistlerin israil i çok sevme nedeni

Aç bakalım tarihte kim kime ne yapmış sonra neticelerini ingilizlere satıp bizi çöllerde öldürmüş..Kim gitmiş siyonistlerden cesaret madalyası almış?Ama sizin derdiniz başka zamanında dedeleriniz tarikat şeylerinin billurlarını avuçlarken Atatürk ve inanmış bir sürü güzel insan ülkeyi kurtarıyordu.O tarikat şeyhlerinin billurlarını avuçlayan dedelerinizi ve tarikat şeyhlerinin bir tarafına soktuğu kazık sizin gibileri bugün hala bağırtıyor.

sözlük kızlarının marifetleri

Kız emek verip yapmış maşallah espriler havada uçuşuyor.Onları yapamayan var.Eline emeğine sağlık bacım yemiş kadar oldum.

millet ittifakı

Davutoğlu,Babacan,Karamollaoğlu,Uysal ve Kılıçdaroğlu varken oy falan vermem.Meral ablaya çok gücendim ne güzel ayrılmıştı geri geldi.

sadece türkiyede olacak olaylar

Liyakatsizler ordusu tarafından yönetilmemiz.Var mı ötesi.

akşam postası

Eskiden çoğu gazetenin bir sonraki günün gazetesi bir önceki akşam çıkardı ona akşam postası denirdi.Ey gidi ey!

18 mart çanakkale zaferi

O Ordu ne şanlı ordu komutanları ne şanlı komutanlardır.Dualarımız onlarla.

17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı

Ahmet Oğuz’un Rachidca’nın ayağına basması net kırmızı.Maçın sonunda Muslera’nın Sehic’e yaptığı hareket kırmızı.Gs özetlerden seyrettiğim kadarı ile galibiyet alacak oyun oynamadı.

14 mart 2023 yazarların karmalarının güncellenmesi

Ben hep 50 liralık karma kullandığım için;
yok bu o değildi.Takılmayın düzelir.Bak ismail de açıklama yaptı geçen haftalarda 3-4 gün kapalı kalınca demek ki bazı şeyler karışmış.

deprem

Bu gerçekle yaşamak lazım.Geçmiş olsun.

beğendiğiniz yazarlar

Kale3112,gönlü olsun dostumuzun.

üstteki yazara aşık ol

Bu iş üsteki yazara pandik ata kadar gidecek,rahat bırakın üsteki yazarı.

zall ın karmasını yükseltip herkesinkini sikmesi

Bir kaç kere profil resmini değiştirmeyi planlamak için girdiğimde bakmıştım karmama,onun dışında merak edip bakmadım bile.Buraya çoğunlukla şamata yapmak için giriyorum.Bazen de stres atmak için.

ali sunal ın deprem konuşması

iktidar ve yandaşlarına acı bir şekilde geçirdiği konuşma.Helal olsun.

erdoğan mehdi için hazırlıklarını yapıyor

(bkz: Mehdi demedim kedi dedim)

Sizin olmayan aklınıza tüküreyim.

kızılayı itibarsızlaştırmaya çalışan çeteler

O çete kızılayın başında zaten.

edin visca

Ads’nin içinden geçti.4-1.Helal olsun.

yağmurun yağması

Günün güzel gelişmesi.

dünyanın en kötü tatlısı

Tatmadım (tatmak da istemem) ama görünüşü ile trileçe denen şey.Kötü diyemem ama yokluğunda aramayacağım tatlıdır.

Edit:Fırın sütlaç ve cevizli baklava yazacaklara laflar hazırladım.

2023 tepki oyu ak parti

15 Temmuz kumpasını fetö ile beraber kuran bir partinin kalmaması lazımken hala akp deniyor,hayret.

5 mart 2023 liverpool manchester united maçı

Keşke 8 olsaydı Msnu kardeş takımımız olurdu gene olmadı.Gülen smiley.