bugün

entry'ler (34)

19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı

kg bitme olasılığı yüksek maçlardan birisidir.

fenerbahçe nin en iyi kadrosu

2003-04,2005-06,2006-07,2007-08 ve 2010-11 kadroları kesinlikle kapışmaktadır, kararsızım amk kadro kalitelerinin vizyonu...

yılmaz güney

terörist, katil ve bölücü, Ateşi bol olsun.

31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı

1-2 Trabzonspor alabilir ama maçın sonucu hiç belli olmayacak gibi bir his veriyor.

türkiye

29 Ekim 1923 tarihinde kurulmuş bir devlettir. 2003 yılından beri karışık çorba misali bir ülke olduk.

9 aralık 2026 lask linz fenerbahçe maçı

deplasmanı zor geçecek olan fenerbahçenin 2 farkla alması beklediğim bir şampiyonlar ligi deplasman maçıdır.

8 aralık 2026 aek galatasaray maçı

Galatasaray'ın şampiyonlar ligi tarihindeki en çerez maçlardan biri olma adayıdır.

25 kasım 2026 shaktar donetsk fenerbahçe maçı

Fenerbahçe için kolay geçecek maçlardan birisidir.

hilal yelekçi

manifest adlı girl band grubunun bir üyesi.

karapapak türkü

diğer adı terekemedir. vatansever, milliyetçi bir topluluktur. sıcakkanlı, misafirperverdirler. ülkemizde genelde çok yaygın şekilde Kars ardahan ığdır illerinde görülür. nadirende olsa Erzurum Artvin ağrı illerindede görülür. Terekemelerin merkezi bana göre karstır. Ardahan'da sonra gelir.

terekeme

türk milletinin en sıcakkanlı toplumlarından biridir. diğer adı Karapapak türkleridir.

jale parıltı

12 yıl sonra entry yazıyorum.

kendisi aslen Kars ilinin Susuz ilçesine bağlı çamçavuş köyündendir. yani aslen karslıdır.

azer bülbülün en underrated parçası

hemen söyleyelim 6 adet.

Bu Sene (Yalan Sevgiler albümü 2001)
Yemin (yalan sevgiler albümü 2001)
Fırat (yürüyorum albümü (1989)
Aman Güzel Yavaş Yürü ( garip yolcu albümü 1984)
Yanaram Men - Azeri (ateş düştüğü yeri yakar albümü 2004)
Yanaram Aşkına (YouTube'da bulunur) (single)

hakan taşıyan

Hazin Geliyor parçasını çok severek dinlerim. tek sen kaldın hakan taşıyan...

reenkarkarnasyon olsa tekrar kendin olur musun

kesinlikle hayır. farklı şeyler yapmak, farklı şeyler denemek, farklı sektörlere alanlara atılmak vb. eylemler yapmak isterdim.

galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi

an itibariyle olan şampiyonlar ligi kurasında bu gelenek son bulmuştur.

tarkan vs azer bülbül

ayrıca ikiside farklı dallardadır yani alakasız bir eşleşmedir. ikiside değerli sanatçıdır lafımız yok. herhalde başlığı yapan yeni uyanmış

azer bülbül dinleyen beyinsiz oç

bu başlığı yapanın cahil ve yetim olduğunu düşünüyorum. isteyen istediğini dinler yetimin evladı sanamı soracak millet?

hülya koçyiğit

12 Aralık 1947 tarihinde istanbul'da doğmuştur. Türkiye cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş tarihteki en güzel kadınıdır. şu sıralar maalesef iktidara yanlamaktadır.

hülya avşar

ardahanlı kürt bir ailenin çocuğu olarak 10 ekim 1963 doğumlu bir garip kadın. kliplerde ne kadar seksi ve çekici görüntü vermeye çalışsada dünyanın en komik klipleri ortaya çıkmıştır. aradın mı, yürü ya kulum ve bu gece uzun olacak şarkılarının klipleri dünyanın en komik klipleri. kadına bakıyorsun direkt gülüyorsun amk böyle bir mallık yok gerçekten... kız kardeşide vardır adı helin avşar dünyanın en komik ve mal suratlı kadını diyebilirim
© copyright 2005 - 2026