bugün
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı10
- sarapci koala72
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın13
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- silver ile evlenecek erkek43
- evgeny grinko3
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu2
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- teomancalmasur8
- cop316
- uzay gemisini değnekçiye bırakan uzaylı2
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- pazartesi diyete başlamak4
- sözlükteki akepeliler2
- düşen insana gülmek3
- dut çayı2
- dünün en beğenilen entry leri3
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar8
- carrefour2
- ellerim bos gonlum hos29
- el chadaille bitshiabu9
- sözlükteki bot yazarlar3
- aşk-ı memnu4
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- rica etsem beni linçler misiniz13
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sabahları nefret edilen şeyler15
- yüzüklerin efendisi6
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- sürü zekası8
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- avukat sevgili8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- parayla saadet olması18
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- amedspor19
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- ortama girince herkesin susması11
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
entry'ler (1571)
Benim nazarımda Sadece bir fantastik kurgu değildir. Tolkien in sözel dehasının bir tezahürüdür. Zira yüzüklerin efendisini oluşturabilmek için orta dünya coğrafyasını kurgulamış, 7 halk, bir o kadar alt soy ve 20 den fazla lehçe yaratmıştır.
Kendisinin nickini çok uzun bir zaman boyunca " teoman çalma sür" olarak okudum. Şoförün teoman dinlemesine bir tepki gibi düşünmüştüm * fazla duygusal bir bakış açısıymış benimki...
85' li ergene ve 90' lı eda ece rekabeti bilemedim uygun olmamış gibi... daha akran olan birileri seçilebilirdi bence.
Tencere dibin kara...
Reenkarnasyona inanmaktadır. Hatta kendisi bu konuda telkinler veren , güney asya dinlerine hakim bir üfürükçüdür. Ha bir de safkan üç harfli çiftleşmesinde uzman biri anlaşılan.
https://onedio.com/haber/...ayitlari-iddialar-1378450
https://onedio.com/haber/...ayitlari-iddialar-1378450
Ktç çingeneleri iyi tanıyor galiba, ben tanımam mesela...
Densizdir evet. Ama sadece kendi anası var gibi davranıp diğer kadınlara saygısızlık yapan densizler ne olacak?
Böyle bir hakkınız mı var yahu?
işin içine bir de çoğalmak girince bazı yaşam formlarını tanımlamış oluyoruz.
Gencecik bir kız yaptı ve çok beğendim, o becerikli ellerine sağlık. Sadece fazla renk seçenekleri yoktu, o yüzden bunu seçtik ama olsun.
(img:#2510040)
(img:#2510040)
Sözlükteki herhangi birini ilgilendirmeyecek erkektir, sadece silver bebeğimi ilgilendiren bir konuda ona karışmak yalnızca hadsizlik.
Narnia günlükleri serisinde konuşan hayvan olarak karşımıza çıkan aslan, ismen de Türkçe isimlendirilmiştir, lewis doğu dillerine duyduğu ilgi nedeniyle bu ismi seçmiştir.
Mmmm şey siz hiç cimri bir zengine denk gelmemişsiniz ondan * bir arkadaşım var, kendisi cimri erkek paratoneriymiş, kendisi ne kadar eli açık biriyse denk geldiği erkekler de o kadar paracıymış o yüzden buna zaman zaman özellikle özel günlerde hediye almadığında çok canı sıkılıyormuş. Bir de şey, gezmeye tozmaya çıkınca çok canı sıkılıyormuş.
Allah kolaylık versin bu arkadaşıma. Şüphesiz biz tanımayık öyle kişileri * hep arkadaş deneyimleri bunlar.
Allah kolaylık versin bu arkadaşıma. Şüphesiz biz tanımayık öyle kişileri * hep arkadaş deneyimleri bunlar.
Mantıklı. Fakat nikah yapmak isteyen beyefendilerin hiç cafcaflı bir balayı planladığını görmedim. Hatta işi nikahla hallederim diyenlerin balayı için kaplıcaya, anasının babasının yazlığına götüreceğine dair güçlü hislerim var.
Bilemedim. Abi ben görgüsüzlüğün aşırı kınandığı bir çevrede büyüdüm yok yani, zengin olsam da dışarıya mütevazı bir izlenim vereceğim.
Nedendir Bilmiyorum ama " oğlu" ve " doğan" ile biten soyadlar hep hoşuma gitmiştir.
Türkoğlu, Türkdoğan gibi...
Türkoğlu, Türkdoğan gibi...
iran benim için dost bir ülke değildir. Türk toprakları üzerindeki işgalci devletlerden birisidir. Özellikle güney azerbaycan üzerindeki baskıcı tavrı yüzünden iran dan hoşlanmıyorum.
Ben hep ağzımdan çıkan cümlelerle sınandım.
ingiliz edebiyatı gerçekten ruh dünyamı şekillendirdi. Bu yüzden
(bkz: jane austen)
(bkz: j k rowling)
Ortaokuldayken ezberleyene kadar okuduğum bir shakespeare kitabıma, hayran olduğum marry shelley e, okuduktan sonra aklımdan atmakta zorlandığım sineklerin tanrısına da değinmeliyim.
(bkz: jane austen)
(bkz: j k rowling)
Ortaokuldayken ezberleyene kadar okuduğum bir shakespeare kitabıma, hayran olduğum marry shelley e, okuduktan sonra aklımdan atmakta zorlandığım sineklerin tanrısına da değinmeliyim.