bugün

çalmaşur Osmanlıcada demir ustası demekmiş. araştırdım buldum. kolay da olmadı * hoşgörünüz için teşekkür ederim. hoşbulduk. Uludağ sözlüğü baya bi özlemişim. zaman su gibi akıp geçiyor. dedelerim demir ustasıydı galiba ama bizde durum değişti. ihracatçı olduk *
görmüş geçirmiş bir abiye benziyor sanki.
(#45630445) iyi kalpli bir yazar. teşekkür ederim kendi adıma.
ablamla yaşıt olan bir yazardır. ablam aynı yılın 1 şubat doğumlusu.

--spoiler--
normalde 14 Nisan 1988 doğumluyum ama üniversite falan derken askere anca gidebildik.
--spoiler--
ablana çok selam ederim, kendine iyi baksın, üç beyazdan uzak dursun, artık çok genç değiliz.
kardeşim nickinizdeki kelimelerin arasına boşluk koyun. beynim yandı sabahtar beri.
teoman çalma sür mü
teoman çal masur mu?
masur kim. teoman nereye sürecek.
Aklıma şarkıcı teoman'ı hatırlatan bir yazar.
adım Teoman Çalmaşur.
tam olarak bu şekilde.
şaşırmadım çünkü enteresan bir soyadım var:)
he bu arada Osmanlı'da demir ustası demekmiş.
(bkz: müslüman olduğu halde ak parti ye oy atmayan insan)
çünkü Kur'an okudu. adam biliyor.
ayrıca onun bir siyasi düşünceyi benimsemesi için herhangi bir dine mensup olmasına gerek yok.
kendisi belki de herhangi bir dine mensup değildir, belki de mensuptur, bunu ondan ve yaradandan başka kim bilebilir?

yetişkin bir Teoman Çalmaşur dinlerin herhangi bir siyasi düşünce ile bağdaştırılmayacak kadar temiz duygular olduğunun farkındadır.

ben müslüman olsam da, olmasam da, Müslüman'ın da, Hıristiyanın da, ateistin de, inandığı şeyleri özgürce yaşamasına karşı çıkacak her harekete karşı dururum. tabi başkalarının özgürlüklerini de kısıtlamamak kaydıyla.

kısacası benim için hayatta en önemli olgu, saygıdır.
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı. Engelle geç.
vay anasını herif bana bir önceki entyde Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı demiş AMK:) lan ben Atatürk'e olan saygımdan oğlumun adını Mustafa Kemal koydum.hayatımda ilk defa böyle bir eleştiri alıyorum. küfür etse daha iyiydi:) çaylak çocuk seni.
'' fenerbahçe adamın '' şeklinde başlayan entrysi, bitmese de, hoş olmamış yazar. kırıldım.
Adamın da çok umrundaydı senin kırılmış olman. işsiz işsiz insanların entrylerini geziyor ruh hastası ya. *
Hahahahaha * )
on ikinci nesil yazar.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026