entry'ler (2583)

30 ağustos zafer bayramı

Tüm yurtta kutlu olsun.

özür dilemeyi bilmek

Önemli bir şeydir. Çoğu zaman kavgayı önler. Egosu koca göbekli doymak bilmeyen köftehor olan insanlar anlamaz.

sözlükten kadın düşürmek

Olum bu dünyanın her yerinde böyledir. Kadınlara 18 saat oruç tutmuş adamın mercimek çorbasına baktığı gibi bakarsanız düşmez. Az insan olun, onların da birileriyle takılmaya ihtiyacı var. Geçen ben gördüm, kızın biri fotoğraf atmış, lan kıza söylemedikleri şey kalmamış. Yok şöyle duvara yaslarım, yok uzun atar tek çıkarım. Şimdi sen kız olsan, bunları söyleyen adama bakar mısın? Bu sadece sözlükte değil, her yerde böyle. Zaten bu devirde, bu kadar imkan varken, sözlükten kız düşürmeye çalışan bir adam bana sorarsanız kendini sorgulasın. Yani bu çok boş bir çaba. Olum kafanı kaldır etrafına bak taş ocağında mı yaşıyorsun amk:)

sözlükten kadın düşürmek

Bok düşmüyo:)

hemcinsinde çekici bulduğun detaylar

ibneler siktirin gidin burdan.

yazın bitiyor olması

Bitmiyor ki. Siz öyle sanıyorsunuz. Daha devam edecek. Nerden baksan 45 gün.

sevmediğiniz özellikleriniz

Hızlıyım. Bazen çok işe yaramıyor.

yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar

Mutsuzdur. Tek kelimeyle mutsuzdur. Mutlu olan adam takdir edilmek ihtiyacı duymaz. Mutlu olsunlar.

ne ister diye düşünüp kadına yaranmaya çalışmak

Daha önce bulamadıysan düşünmek faydasız. ????

karşı cinste çekici gelen şeyler

Memeler.
Kadında memeler benim çok dikkatimi çeker.
Olacak aha, lazım kadına. Bazı kadınlar çok şanssız. Benim gibi bir adamın bile dikkatini çekemiyorlar.

metallica

Lisede sıraya ilk oturduğumda piçin biri sıranın üstüne tek yol islam yazmıştı. Altına da başka bir piç Metallica yazmıştı. Ben de altına alayınızın amına koyarım yazmıştım. Sonra ne oldu bilmiyorum.

kafayı kurtarmak

Bi ara böyle bir eşikten döndüğümü iyi hatırlıyorum. Sonra çok zeki bir insan olduğuma kanaat getirdim. Harbiden de hala öyle inanıyorum. Kafayı kurtarmak, temizlemek mühim mesele. Gerçek bir badire geldiğinde herkes yapamaz.

kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması

Kadınlar olmasa birbirimizi sikmek zorunda kalırız. Ben kimseyi sikmem. Kimsenin de beni sikmesine izin vermem. Kadınlar iyi ki var. Her yerde olmalılar. Keşke daha çok olsalar.

trafikte sinirlenip bağırmak

Eskiden çok yapardım şimdi tamam kardeşim sensin buyur diyorum. Sanırım bunun adı olgunlaşmak.

sosyalizm'in en büyük handikapı

Türkiyeye yarın sosyalizm gelse, bizdeki hırsızlarla ertesi gün icad edeni taksim meydanında siker öldürür, kapitalizme geri dönersiniz.

kıskanılan nickler

Kendi sikiyle gerdeğe giren böyle dertlerden muzdarip olmaz.

din tartışmanın gereksiz olması

Din dogmatiktir. Öteki türlü inanan adam bulamazsın.

ratko mladiç

Onun ben anasını sülalesini sikeyim gebersin orospu evladı.

kamyon arkası sözler

Tümdengelim tümevarım
Senden gidim kime varım?

sabahları nefret edilen şeyler

Erken uyanmak.
© copyright 2005 - 2026