bugün
- sizce türkiye'nin en önemli sorunu nedir13
- bir erkekte bacak kalınlığı9
- hz meryem ile hz muhammed'in cennette evlenmesi18
- kuran'ı öpme kampanyası8
- bayan dufourun yavşak yavşak konuşması8
- didem arslan yılmaz mithat10
- recep tayyip erdoğan16
- melek mızrak subaşı11
- ben tipe değil cüzdana bakarım diyen kız8
- zafer partisi23
- gültekin uysal'ın ümit özdağa hakaret etmesi18
- bulunduğunuz yerin hava durumu15
- pforzheim8
- ismet gürbüz neyin kafasını yaşıyor sorunsalı9
- yazarların tehlikeli tutkuları14
- evde rakı yapımı9
- öpüşürken ısıran kız10
- anın görüntüsü20
- soysuz deyince akla gelen kişi8
- sonra döndüm dedim ki12
- şatosu olmayan erkeklerle konuşmayan kız16
- kriz varken fakirler neden akparti'ye oy veriyor33
- sizi çok seviyorum ne yapmalıyım14
- bir üstteki yazar hakkında düşünülenler12
- 31 ocak 2023 annemin etli adana böreği yapması11
- sözlük erkeklerinin hepsinin çok yakışıklı olması12
- yakışıklı olduğu halde sevgilisi olmayan erkek18
- klarnet calan sarapci koala 621
- beşiktaş16
- 31 ocak 2023 karagümrük beşiktaş maçı23
- pure purple violet20
- ben ayrılmak istiyorum15
- fenerbahçe kollanıyorsa neden şampiyon olamıyor11
- borsa da 420 bin tl zararda olmam8
- sinan sardoğan'ın orta asyalı türklere benzemesi12
- gecenin şarkısı11
- eski sevgiliyi evlenince bile unutmamak15
- kuran'ın orjinal dilinin türkçe olması15
- sözlük yazarlarının modunu düşüren olaylar13
- ideal kedi nasıl olmalı26
- sevgilinize nasıl hitap edersiniz8
- bez bebek nana'nın metrobüs kazasında ölmesi14
- hoşlanılan beyin şatosunun olması13
- mavi gözlü sarışın beyaz tenli kadın18
- yahudilerin atatürke muhabbet duyması13
- bir galatasaray taraftarıyla futbol konuşmak8
- ekrem imamoğlu21
- düşün ki o bunu okuyor12
- nihat doğan'ın antidepresan yorumu10
- 30 ocak 2023 millet ittifakı mutabakat metni23

entry'ler (10114)
çapı 3.000.000.000 (üçmilyar) km olan yıldız. bu da çevresini 9.424.777.960.76 km yapar. bu mesafeyi saatte maksimum 2.332,8 km hızla kat eden bir f16 uçağı ile aşmaya çalıştığımızda 467,60 yıla tekabül eder.
palanın bir avuç mermiden kurtardığı kahramandır. kalp krizi sebebiyle rahmetli olmuştur. birşey dikkatimi çekti. bu kurtlar vadisi oyuncuları öyle uzun yaşamıyor. baykal saran istemi betil nihat nikerel osman wöber. bi altan akışık la zafer ergin 80i devirebildi sanırsam.
bir hbbia hikayesi esintisi var sanırım.
şimdi bu adam geberse üzüleceğim tek şey tünelin zedelenen bariyerleri olurdu. bu gibi tipler toplum zararlısı. bunlar keyif için 370 km hız da yaparlar keyif için adam da keserler.
şimdi eski sevgili cinayeti var diye sevgililiği de yasaklayacağız. alkollü araç kullananlar kaza yapıyor diye alkolü de mi yasaklayacağız. ulan ne kadar cahil boş beyinlisiniz bu kadar. birşeyi yasak veya yasal kılmak size mi kaldı.
valla ben birçok şeyin fiyatını etin fiyatıyla kıyaslıyorum artık. gerçekten de et birçok şeye göre ucuz kaldı. peynir bile eti geçti. ulan ezine peynirle antrikotun fiyatı aynı. sabahları peynir yiyeceğime antrikot yerim daha iyi.
sigortayla anlaşması olacak mıymış.
bu adam var ya. bu adamın altından fadıl akgündüz gibi birşey çıkacak bence. hiç güven telkin etmiyor bana. dolandırıcı gibi geliyor. bi bil gates e bakıyom bi buna bakıyom bi steve jobs a bakıyom. lan adamda hiç iş adamı ceo profili yok. halen kebapçı işleten gelen giden müşterilere "buyur abim" çeken sonradan görme esnaf aurası var.
kaldırsan nolur kaldırmasan nolur anasını satayım. sanki çok lazımdı. ulan el kadar talebelere her hafta bayrak töreni yaptırmak nedir, askerde bu kadar tören yapmıyorduk anasını satayım.
kusura bakma da kooooskoca laik atatürkçü izmir büyükşehir belediyesi ne bok yiyor. ulan akpli bursa büyükşehir belediyesi bile timsah arena stadı için 200 bin tl gibi bir para aldı 400 milyonluk stad için. kendimi bildim bileli izmirde metro sorunu var.
aman nolacak sevişe sevişe onu da seversin.
demir gibi gergin oluyorlar hem de. hele bir de hiç sevişmeden 40ı devirdilerse iyice şirazeden çıkıyorlar.
bu konuda her türlü genellemeye karşıyım. bir kadını seks yaparak kendinize aşık edebilir misiniz bilmem ama seks yapmazsanız başınız büyük belaya girer. uzun süre sevişmeyen kadın gerginliği diye birşey var duymadınız mı?
hanım istedi diye aldım. ha bana sorsan robot süpürgeyi yine alırdım. ama airfreyer bence fuzuli.
valla ben de sıcağa gelemeyenlerdenim. tenime azıcık güneş değsin havale geçirecek gibi olurum. kolay kolay ben de açmam. cimriliğimden falan da değil hani.
bir de adama "bu son uyarı ikinci bir uyarı olmayacak" notu düşmüşler. tehdite bak amk. olmadı adamın yatağına at kafası koysaydınız. napacaksınız lan adam kombiyi açmazsa. apartman yönetimi olarak toplanıp kınayacak mısınız, ya da çarmıha mı gereceksiniz.
bir de adama "bu son uyarı ikinci bir uyarı olmayacak" notu düşmüşler. tehdite bak amk. olmadı adamın yatağına at kafası koysaydınız. napacaksınız lan adam kombiyi açmazsa. apartman yönetimi olarak toplanıp kınayacak mısınız, ya da çarmıha mı gereceksiniz.
eskiden bıcır bıcır olan yerleri artık lambır lumbur olmuştur.
götümle gülüyorum bu lafa. avukatlar da biliyor adamın suçlu olduğunu. ama adamın cezası düşsün diye hile hurda öğretiyorlar.
https://www.ensonhaber.co...nik-hakim-karsisina-cikti
al, bunun neyini savunacaksın. kızın yüzüne kezzap dökmüş, sonra da çıkıp "zarar vereceğini bilmiyordum" demiş. *madem zararsız içeydin ya. sulu şaka olsun diye dökmedin ya yüzüne.
https://www.ensonhaber.co...nik-hakim-karsisina-cikti
al, bunun neyini savunacaksın. kızın yüzüne kezzap dökmüş, sonra da çıkıp "zarar vereceğini bilmiyordum" demiş. *madem zararsız içeydin ya. sulu şaka olsun diye dökmedin ya yüzüne.
hayır yanlışın var. 29 ekim 2023'te lozan ın gizli maddeleri açıklanacak. mehdi 1 kasımda ortaya çıkacak.
adam hem dindar hem laik hem milliyetçi hem kürtçü hem demokrat hem komünist. daha ne istiyorsunuz. % 1in üzerinde çoğunluğu sağlayan tüm siyasi ideolojileri temsil ediyor işte ne güzel.
*
*
kız mıymış dediniz.