bugün
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- sözlük kavgalarındaki avamlık4
- en son alınan hediye4
- çırçıplak yatmak9
- deri ceketli serseri5
- türklerin ileri olduğu konular20
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kültürün bireyi boğması4
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler3
- 1018 karma olmuş evvvet3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bir insanda en sevilen özellik3
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- ioçke'nin elleri4
- strange academy2
- abd vizesi4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- dinsize inanır mısın17
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- geceye bir şiir bırak2
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- kim artıladı lan beni2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- salak yazarlar7
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
entry'ler (1352)
Başlığa bir klişe ile katkı sunmak istiyorum.
Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir...
Klişe mlişe ama başlığa uydu.
Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir...
Klişe mlişe ama başlığa uydu.
Bunu biliyorum sanırım ya. Sersem herif bununla ilgili espri yapmıştı.
Duygusal yeme bozukluğu söz konusu değilse yeterince su içtiğinizden emin olun derim.
Havanın fazla ısındığı şu günlerde vücut susuz kalmışsa da yeme isteği ortaya çıkabiliyor.
Bir de su içerken dolaptan buz gibi olmamasına dikkat etmenizi tavsiye edebilirim. Çok soğuk su içtiğinizde daha az su içebiliyoruz.
Havanın fazla ısındığı şu günlerde vücut susuz kalmışsa da yeme isteği ortaya çıkabiliyor.
Bir de su içerken dolaptan buz gibi olmamasına dikkat etmenizi tavsiye edebilirim. Çok soğuk su içtiğinizde daha az su içebiliyoruz.
Pusudayım. Nickimi yazan olacak mı diye bekliyorum.
Şu kadar zamandır sözlüğün hiçbir şeyi olamadım. En azından bu listeye mi alsanız beni. Sözlüğün yılanı da ben olsam ne olacak sanki? Bir yerden başlamak lazım diye düşünüyorum.
Helal olsun sana bianca.
Bence de herkes tanrıça olamaz. Yazma kriterlerini ben de karşılıyorum aslında. Paragraf paragraf yazabilirim, o konuda hiç sıkıntı çekmiyorum. Ama şu kaostan beslenip trollük yapma konusunda kendime engel olamıyorum. Kaos seviyorum maalesef. Şöyle azıcık ağır ve oturaklı, hanım hanımcık olmayı deneyeceğim biraz da. Hayırlısı be gülüm.
Bence de herkes tanrıça olamaz. Yazma kriterlerini ben de karşılıyorum aslında. Paragraf paragraf yazabilirim, o konuda hiç sıkıntı çekmiyorum. Ama şu kaostan beslenip trollük yapma konusunda kendime engel olamıyorum. Kaos seviyorum maalesef. Şöyle azıcık ağır ve oturaklı, hanım hanımcık olmayı deneyeceğim biraz da. Hayırlısı be gülüm.
Umudumu yeşertmemek ve olaylara pozitif bakan bir insana dönüşmemek için bu tür haberleri takip etmiyorum.
Sözlük kavgalarını kaçıran yazarın sitem dolu cümlesidir.
Şu başlığı oku, kavga var bak diye bir uyarı mesajı yollamak çok zor olmasa gerek.
ilgili başlık için:
(bkz: ota boka devşirme diyen hırto)
Şu başlığı oku, kavga var bak diye bir uyarı mesajı yollamak çok zor olmasa gerek.
ilgili başlık için:
(bkz: ota boka devşirme diyen hırto)
Bakalım anti. Görünmüyor fotoğraf.
Yunanlılar şimdi de yağlı güreşi çalmışlar. Bolca zeytinyağına bulanıp selanik yakınlarındaki sohos köyünde çayıra inmişler. Pehlivanlarına da çok yaratıcı bir şekilde Pachlivanis demişler. Bu kadarı da fazla olmadı mı sizce? Yağlı güreş kültürünü de çalamazsın ya.
https://www.odatv.com/spo...li-gurese-coktu-120154811
https://www.odatv.com/spo...li-gurese-coktu-120154811
Genelleme yapıp yanlış bilgi vermeyelim. Karıncalar, termitler, arılar koloni halinde yaşarlar.
Tek tabanca gezmek dersek ilk aklıma gelen kaplan ve leopar olur. Çok güzel hayvanlar. Çirkin kralı ise komodo ejderi.
Tek tabanca gezmek dersek ilk aklıma gelen kaplan ve leopar olur. Çok güzel hayvanlar. Çirkin kralı ise komodo ejderi.
Rahatsız olmaları onların problemi. Rahatsız olan az ötede oynasın. Sansürlediğin kelimelerde rahatsız oluncak bir şey yok, yani normal bir insan için yok.
Sakin ol şampiyon. Neden kızdın ki şimdi? Kim onlar söyle bana, çözeriz.
Kelimelerde belirli harflerin yerine yıldız kullanmak o kelimeyi sansürlemek içindir. Velvet'in entrysinde sansür gerektiren, küfür veya argo yerine geçen bir kelime yok.
Neden yıldız kullandın ve sansürledin?
Neden yıldız kullandın ve sansürledin?
Çabuk sinirleniyor. Sinirlenince de ağzına geleni söylüyor ama doğruları söylüyor. Doğrucu Davut.
Arap olmakta veya zannedilmekte benim açımdan herhangi bir sorun yok. Daha önce benzetilmedim ancak bir insan doğduğu ten rengini veya fiziksel özellikleri seçme şansına sahip değil.