bugün

entry'ler (935)

beşiktaş

uzun aralıklarla başarılı olabilen, her puan kaybında özeleştiri yapmayıp şikayet etme akımını başlatmış olan istikrarsız kulüp.

fenerbahçe

mourinho' nun çağırmasıyla koşa koşa gelen ronaldo, rafael leao ve lukaku' nun gol üstüne gol kazandırdığı kulüp. ama bir dakika ?

şike soruşturması geçirmek

sonucunda, yaşayan kulübün puan silinme, lig düşürülme, avrupa kupalarından men edilme, para cezası gibi hukuki yaptırımlarla karşılaşabileceği tecrübe.

kadınsızlık

kadınların istediğini seçip istemediğini dışlamasının ve ilişkide kontrolü eline almak istemesinin de sebep olduğu durum.

sina osmanoğlu

sina' nın sonuna n harfi gelince galatasaray altyapısından yetişmiş bir stoperi ifade eden isim.

kriz anında panik yapmak

sakinliği korumak ve sessiz kalmak varken durumu daha da kötüleştirecek büyük bir hatadır.

fenerbahçe

bazı futbolcularının bylock kullandığı tespit edilmiş olan antipatik ve kibirli kulüp.

yürümenin depresyona iyi gelmesi

uzun ve tempolu yürüyüşün getirdiği pası atma ve yorulma neticesinde oluşan durum.

bylock

bazı fenerbahçe futbolcularının kullandığı tespit edilmiş olan uygulama.

dinsiz kitapsiz kafir

bir adet kas reis panpa yazar.

aybüke pusat

çok düzgün bacaklara sahip olan güzel ve yetenekli oyuncu. chaplin oyununda da rol aldı.

berberden geldim saçım güzel olmuş mu

cevabı '' görseydim fikrimi belirtirdim kanka '' olan soru.

ömer çavuşoğlu

fetö ile fotoğrafı bulunan eski fenerbahçe yöneticisi.

barış alper yılmaz ın milli takım performansı

yaz dönemindeki avrupa şampiyonasında gösterdiği mükemmel mücadele ve harcadığı büyük eforun etkilediği performans. dinlenip kendine geldikçe daha iyi olacaktır.

moskof cuckold

gereğinden uzun ve subjektif yazdığını düşündüğüm yazar.

kızların tatlı ama aşkın acı olması

kızların istediğiyle yatıp çıkıp istemediğini yalnızlığa mahkum etmesinden kaynaklanan durum. ilişkiyi başlatan son kararı kızlar verir. davranış, ses tonu, mimiklerinden kiminle yakınlaşıp yatacağını, kimi dışlayacağını rahatlıkla anlayabilirsiniz. bu durumda kontrol sahibi olmak da onlara güç veriyor ve bunun tadını çıkartıyorlar.

nervio nun kedileri

kırgın olduğum nervio' nun sevimli ve kırgın olmadığım kedileridir.

aşk

günümüzde belli tip ve özelliklere sahip olamayanların yaşayamadığı, olanların yaşadığı, aslında herkesin yaşaması gerekirken ne yazık ki kısıtlanan güzel duygu.

doozen

futbol ve galatasaray ile ilgili entrylerini beğenmeyip donuz listeme eklesem de sözlükte iyi vakit geçirmesini dilediğim, kırıldığım yazar. saygılarımı sunarım.

barış alper yılmaz

kendisinin değil, mevkisinde oynatmayıp ileride yalnız bırakan montella ve iki darbe yediği pozisyonda penaltıyı vermeyen hakemin suçlu olduğu mücadeleci ve süratli oyuncu. koca sene büyük efor sarfetti, dinlenemedi doğru dürüst. eleştirilmesini yanlış buluyorum.